הזדמנות שנייה לחברות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזדמנות שנייה לחברות
    שרית
    20/07/2008

אני מתקרבת ל-40.ניסיתי ליזום חברות עם אחת הנשים שגרה לא הרחק מביתי. כשאנו נפגשות ברחוב, היא נוהגת לחבקני ולנשקני , בעיני זה נראה שמחבבת אותי שמגלה אמפטיה וכד', אך לא הצלחתי בעבר לשכנעה לבוא לביתי, היא היתה מתרצת בכל מיני תירוצים כגון: עייפה מהעבודה וכד', לדעתי: מי שבאמת אוהבת מישהי אמורה לרצות אותה ולהתעלות על העייפות ולבוא לבית. עד עתה לא באה, ברחוב, היא מגלה אמפתייה. הרפייתי ממנה. לפני מספר ימים פגשתי אותה ברחוב כששנינו עושות לבדינו ג'וגינג. באופן ספונטני הצעתי לה שנלך יחדיו כי זה יותר נעים מאשר ללכת לבד. היא הסכימה ורק הדגישה שהיא לא צועדת לעיתים קרובות. שאלתי אותה מה את מציעה< ענתה: מתי שאני ארצה לצעוד שאתקשר אליה הביתה וכשהיא תרצה לצעוד היא תתקשר אלי. (ברצוני לציין שבעבר הרחוק הבטיחה לבוא אלי הביתה ולא עמדה בהבטחה.).שאלותי: האם זה בסדר שהצעתי לה לצעוד איתי למרות שהיא איכזבה אותי בעבר? כי לעיתים אדם משתנה ומשנה את הדיעות . אני מוכנה להתקשר אליה פעמיים במידה והיא תסרב, אפסיק להתקשר אליה ואמתין שהיא תיצור קשר איתי. במידה ולא תתקשר, עבורי יהיה זה מבחן שהיא לא מעוניינת בכלל בקשר איתי וכל החיבוקים והנשיקות שלה הן הצגה אחת גדולה, ואז אעשה עליה איקס אחד גדול ואסיק מסקנה לגביה.... . מה דעתך ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזדמנות שנייה לחברות

הוספת תגובה

• נוועה יקרה

עדה מורג
    20/07/2008

לא ברור לי מדבריך האם אותה אישה היא בת זוג פוטנציאלית עבורך או את רואה בה סתם ידידה.
    בעיקרון בפורום הזה מדברים על זוגיות......

מה שאני שומעת מהתאור שלך זה אוסף של פרטים המעידים על התחשבנות: כן הבטיחה, לא הבטיחה, כן באה, לא באה...הצעתי לה ללכת ביחד , אתקשר פעמיים ואם לא אני עושה עליה איקס גדול.....

ואני רוצה לשאול אותך....מה מניע אותך לקשר עם אותה אישה? מי את שם? האם את מקשיבה, חברותית, אוהבת? או שמא יש שם אינטרסים אחרים? התחשבנויות? כבוד? אגו?

חברות טובה על פי דעתי הצנועה, אמורה להתבסס על עניין הדדי ואהבה הדדית. אי אפשר לכפות חברות על אף אחד.....

לפני שאת מחליטה מה לעשות בקשר אליה, שימי יד על הלב והתבונני פנימה: מה באמת מניע אותך
    להיות בקשר? היי כנה עם עצמך ותפתחי את הלב במקום את פנקס הרשימות.

מברכת אותך בימים מלאי אור ואהבה,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- עדה = תגובה

שרית
    20/07/2008

ערב טוב. יחסים ידידותיים בלבד. יש לנו כימייה, שפה משותפת, ילדים באותם הגילאים. מאז ומתמיד ובעיקר לאחרונה, קשה לי לקבל דחייה, זה נותן הרגשה שלא רוצים בחברתי , כאיל לא שווה...משום מה, מאחר ואני טיפוס מאד מאד חם, לבבי וריגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נועה

עדה מורג
    21/07/2008

את כנראה מאד מודעת לפחד מדחייה שיש בך.
    התבונני במה שקורה סביב: מי דוחה אותך? מתי דוחים אותך? איך את מתנהגת לפני ואחרי אירוע הדחיה? מי את כאשר דוחים אותך? מי את כאשר לא דוחים אתך?
    תהליך של אימון אישי יכול להעצים את ערכך בעיני עצמך על מנת שתפרדי מפחד הדחייה.

מברכת אותך בהסתכלות חדשה על מי זו נועה.....אני בטוחה שאין סיבה אמיתית לדחייה שממנה את חוששת.
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - עדה

שרית
    24/07/2008

אני החלטתי שאני יזום רק פעם אחת שיחת טלפון לביתה . הרמתי טלפון ,ואחד מילדיה הרים וענה ש"אמא לא בבית" (או שזו תשובה כינה או לא, אני כבר לא יודעת....), והוספתי בדברי שיותר לא ארים שזה יהיה כעין בלבול מוח, ומתי שאמא שלו תרצה לצעוד איתי שתרים אלי טלפון , ובזה נגמרה השיחה. עכשיו הכדור בידה. אני לא רוצה לכפות עליה הליכה בשעה שהיא לא בנוייה אולי לזה. אך לדעתי, אישה שמעוניינת בקשר, תתעלה על עצמה ותעשה את הכל בכדי לרצות את חברתה, נכון או לא.??, אני נותנת לה צ'אנס אחרון.. במידה ובקרוב לא אקבל שום טלפון ממנה, אבין את המסר, ופשוט אשים עליה איקס. כשהיא פוגשת אותי ברחוב, באירועים משותפים היא נותנת לי חיבוק ונשיקה, אני הפעם אתנגד, אביך אותה, בצורה טאקטית לאחר שתחבק או תנשק באופן ספונטני אותי, אשאל אותה בחיוך: "לכבוד מה זה.???", היא לא תקבל פידבק ממני, לא אחזיר לה לא חיבוק ולא נישוק או כיו"ב. כי זה לא הולך ביחד. מי שמחבבת גם מרצה את בקשת החברה. אני טיפוס מאד מאד חם, מאד רגיש ופגיע מאז ומתמיד, מאד אוהבת להרגיש רצוייה, אהודה, מקובלת. לעיתים רחוקות מאד מקבלת דחייה... . ברגע שהאישה תדחה אותי ולא תיצור קשר טלפוני לגבי הרצון לצעוד וכד'- אני אתן לה להרגיש בגדול שאני לא אותה נועה, היא תבין את המסר, אתפוס מרחק, ואתנגד בצורה עדינה לחיבוק והנישוק שלה כלפי. אני אלרגית לצבועות. בחברות צריך להיות שניים כמו בטנגו. נכון אל לא??? . תודה עדה , אשמח לקרוא תגובתך, ותודה על העזרה שאת נותנת בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן שמי בדוי מהנסיבות המובנות...

שרית
    24/07/2008

השם לא אמיתי, אבל זה לא צריך להפריע לכם להגיב לבעייתי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו