עניין של גישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניין של גישה
    שי
    23/07/2008

שלום, מידת ההצלחה שלי עם נשים מועטה מאוד ולא מספקת אותי. אתן ודאי מכירות את הקלישאה המוכרת של "הכל עניין של גישה".... ובכל זאת - מקננת במוחי כל הזמן השאלה - האם זה באמת עניין של גישה,או שפשוט יש פה בעיה של רייטינג נמוך?איך אני יכול לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עניין של גישה

הוספת תגובה

• ראובן יקר

עדה מורג
    23/07/2008

מה זה גישה? מה זה רייטינג נמוך?
    על פי הבנתי זו תבנית חשיבה שלך או של אחרים אשר אתה מצאת לנכון לאמץ על מנת להסביר את תחושת אי ההצלחה..

מה זה הצלחה עם נשים עבורך? מתי אתה מרגיש שאתה מצליח? מתי אתה מרגיש שאתה נכשל?
    מי אתה מול נשים? איזה מין ראובן: אמיתי, מקשיב, מפרגן, מכיל או שמא אגרסיבי, רברבן, או חסר ביטחון אולי?

על מנת לדעת מה באמת מעכב אותך ביחסיך עם נשים, יש צורך בהתבוננות עמוקה בדפוסי חשיבה ו/או התנהגות שאינם עובדים עבורך ובנוסף הכנסת דפוסים חדשים במקומם שכן יכולים לעבוד ולהביא אותה לסיפוק ביחסי זוגיות.
    אני מזמינה אותך לבדוק אפשרות ליווי של מאמן/מאמנת שמתמחה בתחום הזוגיות והיחסים.

בהצלחה מכל הלב
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו