מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקשורת עם בן הזוגמרינה03/08/2008
שלום רב, אני נשואה חצי שנה ומאוד אוהבת את בעלי אבל הבעיה היא שהוא מאוד סגור, אם הוא נפגע או נעלב הוא לא נוהג לדבר על זה ונוצר מצב של מתח וחוסר נעימות, אני לא מבינה מה קרה והוא מרוב כעס או עלבון עוד יותר מסתגר. אני מנסה לדבר איתו ואז נוצר בינינו פיצוץ כי כל אחד מאיתנו 0פגיע בדרכו שלו, האם במקרה כזה צריך טיפול אישי, זוגי או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרינה
עדה מורג03/08/2008אני מאמינה שתקשורת טובה היא אבן יסוד של זוגיות.
אין ספק שכל אחד מבני הזוג בא עם תבניות חשיבה ודפוסי התנהגות משלו. משני עולמות שונים
נוצר עולם חדש, שלישי, עולם הזוגיות המשותפת. כמו בכל עולם אחר, הוא מתנהל על פי ההסכמים שאנחנו קובעים לעצמנו בתחילת הדרך. נראה שכדי לחסוך במצבים כמו אלה שאת מתארת ,
יש צורך בשיחה ובהתבוננות שיובילו לניסוח הסכמי התנהגות משותפים.
אימון זוגי לתקשורת ולזוגיות בונה, בהחלט היה תורם לכם. אם לא תהיה הסכמה משותפת לאימון או לטיפול, מספיק שאת תעברי תהליך כזה כדי להשפיע על המעגל הזוגי.
אני מרגישה שיש בינכם אהבה ושלך מאד אכפת ממה שקורה, אז אל תוותרו על אימון משותף.
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)