מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה אתם לא מפרסמים את ההודעה שלי?א10/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אולי בגלל תקלה :( אנסה שוב
א10/08/2008שלום, אני כתבתי כאן לפני כמה ימים ומאוד חיכיתי לתגובה אך לא ראיתי את פרסום ההודעה שלי וכמובן גם לא תגובה. ניסיתי לשאול אותכן וראיתי שההודעות מתפרסמות אוטומיטית לכן אני מניחה שההודעה שלי לא פורסמה עקב תקלה טכנית ואנסה לכתוב שוב. אני בת 29 נמצאת בקשר זוגי כשנתיים. אחרי כמה חודשים של התאהבות הכי גדולה בחיים שטיטשה לגמרי את כל החושים שלי עברנו לגור יחד ואז הארפל התפוגג וראיתי את הבן אדם (למרות שהכרנו מילדות). הוא היה חוזר מבילויים בבוקר, מרוב אלכוהול (ולפעמים קצת סמים) לא תמיד זוכר איך קוראים לו.... ואני הייתי בוכה בלילה, מתעצבנת, נפגעת, כועסת, נפרדת אפילו... הכל, רק לא באמת עוזבת. כל פעם שנפרדתי ממנו, הוא הצליח לשכנע אותי שזאת טעות מרה, והוא ישתנה, ואני הורסת משהו מדהים שיש לנו, ואז שוב חזרנו ונהנינו מתקופה של "ירח דבש" עד הפעם הבאה. באחת הפעמים מנעס לי וביקשתי שנפסיק לגור ביחד, מצאנו דירות נפרדות אבל... כמובן שוב חזרנו. מאז, הוא כנראה באמת קלט שיש סיכוי שיאבד אותי והוא באמת (כך נראה) מאוד משתדל להשתנות. ז"א הוא תמיד ניסה, אבל עכשיו זה נראה קצת יותר רציני, למרות שיש מעידות. אבל למרות שחזרנו שוב, אני לא מצליחה לשכוח, לא מצליחה להמשיך הלאה מדף נקי, והיום למרות שהוא כבר לא עושה כלום, אני ממשיכה לנסות להיפרד, לחשוב על זה וכו'. הוא מצדו, ממשיך לשכנע אותי להישאר כאילו כלום לא השתנה. אני יודעת שאני לא באמת נותנת צ'אנס לקשר הזה אבל אני מחצפת ברגשות פחדים וכעס. אני מפחדת שברגע שנתחתן הוא יחזור להתנהגותו הישנה, והכי הרבה אני כועסת על עצמי. אני בחורה אינטלגנטית ומשכילה, שעולמו היה זר לי, ותמיד זלזלתי בבחורות שהתנהגו כמו שאני הייתי איתו - סמרטוט. אני לא מבינה איך לא עזבתי אז?? ואני גם לא מבינה, למה אני "טוחנת" את זה עכשיו, ולא נותנת לזה צ'אנס אמיתי. אני כל הזמן חושבת איך להיפרד איתו אבל לא מצליחה. שבוע אחרי פרידה אני מרגישה בודדה והוא מחזר כל כך יפה שאני נופלת בקסמו... מה עלי לעשות??? אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביב יקרה
עדה מורג10/08/2008אז עכשיו יש הודעה וננסה לראות מה את אומרת בה....
את מתארת פה באומץ רב את איכות הקשר עם חברך ומהתאור משתמע שאת כן יודעת מה לעשות...
אין לי ספק שבתוך תוכך את יודעת : " אני לא מבינה למה לא עזבתי אז?", " תמיד זלזלתי בבחורות שהתנהגו כמו סמרטוט" " אני מפחדת שכאשר נתחתן יחזור להתנהגות הישנה שלו" "אני ממשיכה לנסות להיפרד" אך נופלת שבי בקסמו"
מה האמירות האלה אומרות לך על דפוס הפעולה שלך בתוך הקשר?
מי את מולו? מי את כאשר את בוחרת בן זוג שגורם לך כל כך הרבה כאב ותסכול?
מי את כאשר את נופלת בקסמו?
מהו הפחד הגדול שעוצר אותך כאשר את רוצה לעזוב?
ההתנהגות שלו לא חשובה כאן, חשוב שתתבונני בעצמך, ברגשות שלך, ברצונות שלך, בדפוס הבחירה שלך.
האם כך את נוהגת גם במערכות יחסים אחרות? או זה רק בזוגיות?
איזו מן זוגיות את רואה בחלום שלך?
מיהו בן הזוג האידיאלי עבורך?
איזה ערכים את רוצה לקיים בתוך הזוגיות העתידית שלך? מה את תורמת לשם? מה בן הזוג תורם?
אביב יקרה, בתור בחורה אינטליגנטית ומשכילה את ראויה לזוגיות טובה, מצמיחה, מכילה ומכבדת.
השאלה העיקרית היא :האם את באמת מרגישה ראויה לכך? זו הנקודה שצריך לעבוד עליה
איזו מן זוגיות "מגיעה"לך?
את מוזמנת לחזור ולשתף בפורום או דרך הטלפון.
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביב
עדה מורג10/08/2008אני לא ממש יודעת על איזו הודעה מדובר.
האם שלחת לפורום הזה? מתי?
מכוון שאין פה שום הודעה שלך, כדאי לשלוח שוב.
יום נפלא!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדה
א10/08/2008עדה שלום, בגוף ההודעה שלי מלפני כמה דקות כתבתי שוב. אודה להתיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)