מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהתמיר11/08/2008
אני בחור בן 21 .אמנם צעיר אבל אני לא קורא לעצמי צעיר. כלומר,לרוב זה גיל מבחינה פיזית ושאר הבחינות הוא גיל התחלתי שרבים קוראים לו ילד . אני לא מסכים כי זה שלב מכובד מגיל האדם ולרוב האדם הזה כבר אמור להכיר ולדעת מי הוא עצמו. עכשיו לבעיה עצמה שבגללה בעצם אני רושם כאן את ההודעה . היו לי מעט מאוד קשרים . קשר הארוך ביותר היה כמה חודשים וגם הוא היה מלפני כמה שנים. אני לוקח טלפון מבחורה ומצפה לפגישה לפעמים יש ולפעמים אין. יש לי בעיה שאני לעיתים לא יודע אם הבחורה היא מעוניינת או לא. רשמתי בכותרת האשכול תמיד אבל בדרכ זה באמת תמיד. לדוגמה : יצאתי מלפני שנה וחצי עם בחורה .שוחחתי איתה שבוע שעבר . היא ענתה לי וענתה להודעות אבל בהמשך לא ענתה בכלל. והמשיכה לא לענות. לשיחות מידי פעם עונה . אמרה שתחזור ולא חזרה. בהודעות עצמם היא מכנה אותי בכינויים שמראים כי היא דווקא רוצה לראות אותי . אבל שוב ...אני שוב ושוב חוזר על אותה הבעיה ואני לא יודע מה לעשות ...אני מגיע למצב שאני רודף פשוט אחרי הבחורה שלא עונה לי ........וגם ברדיפה עצמה שאני מצליח להשיג אותה בשיחה היא טוענת שהיא מעוניינת שנפגש וכו'........ שני דברים סותרים האחד את השני . מה עושים ? תודה לכל מי שיתן את דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך יקר
עדה מורג12/08/2008נראה על פי דבריך שאתה בחור שמרגיש בוגר ואתה יודע מי אתה (על פי דבריך).
נשמע גם מהתאור שלך שבהתנסויות המועטות שהיו לך, קיים דפוס שחוזר על עצמו.
האם אתה מזהה אותו?
יש לך קשר עם בחורה שכנראה לא מספיק מתחייבת....היא פעם עונה, פעם לא עונה, היא כן רוצה להיפגש , היא לא רוצה להיפגש....
השאלה שלך :אז מה עושים? תקבל תשובה ברורה בתוכך אחרי שתתבונן רק על עצמך.
אין לנו שליטה על חייהם של האחרים, אין לנו לא זכות ולא יכולת לנסות לשנותם.
אז אנחנו יכולים רק לבחור מה טוב עבורנו בכל מצב ומצב.
איזו זוגיות אתה רוצה?
האם בכלל אתה רוצה זוגיות, או סתם קשר מזדמן?
מי אתה רוצה להיות בקשר הזה?
מי אתה כאשר אתה רודף אחרי בחורה שלא נענית?
איך אתה מרגיש עם זה?
מה היית משנה בדפוס הזה כדי ליצור לעצמך קשרים יציבים יותר?
באיזה מקומות אתה מרגיש שאתה רוצה לחזק את בטחונך העצמי?
איך זה יראה במציאות אם תהיה בטוח יותר, מוערך יותר?
אלה ועוד אינספור שאילות ניתן לשאול לשם התבוננות עצמית אשר בסופו של דבר תספק לך את התשובה: מה לעשות?
אני מזמינה אותך קודם להחליט מי להיות? ורק אחר כך : מה לעשות?
בהצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תמיר12/08/2008אני רוצה להיות בקשר רציני.עם בחורה מתאימה.אחת שתאהב אותי ואני בחזרה אותה . אני יודע מי אני .אולם לעיתים אני לא בטוח בעצמי.האם יש קשר לזה ? חוסר הביטחון בא לידי ביטוי למשל למקומות בילוי שאני מחליף לאחר שקבעתי לצאת היום למשל בשעה 5 ובחמש אני מחליט ללכת למסעדה .זה חוזר על עצמו. אני רוצה קשר רציני ואמיתי. אנא תשאלי אותי שאלות על מנת שנפיק יותר מידע עליי ונראה מה הבעיה כאן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך....לא אוהבת לקרא לך חסוי
עדה מורג12/08/2008האם שם חסוי, מראה על ביטחון? אשמח לדעת את שמך, אני בטוחה ששווה להכיר אותך בשמך הפרטי.
"אני רוצה קשר רציני" - מה זה קשר רציני עבורך
"עם בחורה מתאימה" - איזו בחורה אתה חושב מתאימה לך? תאר אותה לפרטי פרטים,
חיצונית ופנימית.
לקבוע לצאת למקום א' ולהחליף ברגע האחרון למקום ב' - על מה זה מראה?
רצינות? עקביות? ספונטניות? חוסר החלטיות? סתם שובבות?
האם זה לא מזכיר לך את אותה בחורה שפעם כן עונה ופעם לא עונה, פעם כן רוצה להיפגש ופעם לא רוצה להיפגש?
כעיקרון, מה שקורה לנו במציאות זו השתקפות של מה שקורה לנו בפנים. אם אתה לא החלטי, אתה פוגש בחורה לא החלטית. אם תשים לב לדברים הקטנים שאתה נתקל בהם ביחסים שלך עם אחרים, אותם דברים שלא מוצאים חן בעיניך, שאל את עצמך תמיד למה זה מפריע לי? מה לא פתור אצלי?
מה אני צריך לשנות?
עד כאן היום, אם תרצה עבודה רצינית על עצמך אתה מוזמן להרים טלפון ונדבר על זה
יום נפלא!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
תמיר13/08/2008אצור איתך קשר בהקדם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)