חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    יפית
    14/08/2008

עוד לא ממש בזוגיות אבל חותרת ומקווה להגיע לשם עם הבחור הנוכחי! אני יוצאת כרגע עם בחור מקסים ובהחלט מתכננים להמשיך לצאת. עד כה לא היה לי קשר רציני וארוך טווח וכל הקשרים/שייטים שנגמרו בסופו של דבר, הגיעו עם המון פרפרים ובלאגן. הקשר הזה שונה כי הוא יותר שיכלי למרות שמאז יום שני שנפגשנו אני לא מפסיקה לחשוב עליו. הוא לא מבלבל ולא גורם לי לחשוש. להפך, הוא מתקשר וכו' ללא הצגות או פוזות מיותרות. שנינו מחפשים קשר רציני שיוביל למיסוד הקשר. ואני חוששת, מפחדת שזה יגמר ושאני עלולה להיפגע, איך מבריחים את החרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• יפית יקרה

עדה מורג
    14/08/2008

את מתארת מצב של התחלה של זוגיות חדשה. את אומרת שהוא לא מבלבל אותך או גורם לך לחשוש ובינתיים נראה כאילו שניכם באותו הכיוון.
    אז מה הסיבה לחרדה?

אני מזמינה אותך לשים את התנסויות העבר בצד. הן לא משרתתות אותך אותך יות ר.....
    תהני מהקשר החדש, תתקדמי לתוכו בצעדים קטנים ובטוחים, תבדקי אם הוא מתאים לך, אם את שמחה איתו, תחיי כל רגע בנפרד.
    העבר לא משרת אותך והעתיד נבנה מכל שניה בהווה.

בנוסף אני מאמינה שאם את שמה את המיקוד על פחד ופגיעות את מזמנת לעצמך פחד ופגיעות.
    לכן, שימי את המיקוד על כיף, על הנאה משותפת ולאט לאט הקשר ייבנה.

בהצלחה
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו