פרידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה?
    י.
    31/08/2008

אני הייתי עם מישהו שנה. רוב הקשר היה מריבות ובאסה, על כל דבר וכל שטות. היו גם רגעים יפים, שאזכור כל החיים לפני כמה ימים ניפרדנו, ניפרדנו יפה, ידידים. אנחנו בקשר טלפוני, והוא מסכים שאבוא אליו מידי פעם, אך מאוד קשה לי עם הפרידה. אני לא רוצה לחפש מישהו אחר כדי לשכוח אותו - איך מתגברים על המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה?

הוספת תגובה

• שלום לך יקרה

עדה מורג
    01/09/2008

אני מבינה שהפרידה מאד כואבת, זה עדיין טרי מאד.
    מצד אחד אני מזמינה אותך להיות בכאב הפרידה, להכיל אותו, לחוש אותו אך בשום אופן לא להתמכר אליו.

את אומרת בעצמך שרוב הזמן היו מריבות ובאסה ואני שואלת אותך האם זו הזוגיות שאת רוצה?

אני מזמינה אותך להגדיר מה את רוצה בזוגיות, איזה סוג של יחסים, מיהו עבורך בן זוג אידיאלי,
    מי את רוצה להיות בתור בת זוג....
    כאשר תהי ברורה עם כל השאלות האלה, את תביני לבד : האם להתעקש על הקשר הזה, לעבוד עליו, לשפר אותו? או אולי דווקא כן לחפש מישהו חדש על פי מה שהגדרת לעצמך?

אין ספק שפרידות כואבות, יחד עם זאת הן באות לחשל אותנו, הן מלמדות אותנו איפה אנחנו צריכים לצמוח כדי לזכות בזוגיות טובה לאורך זמן.

מקווה שעזרתי .....
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו