מה גורם לגבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה גורם לגבר?
    בעל
    24/09/2008

ישנו גבר אחד שגר בקרבת ביתי, יש לו סטיגמה שנהנה לפלרטט עם נשים/בחורות יפות. בעבר הרחוק פילרטט מעט איתי ולא יותר מיזה... . לאחרונה כשרואה אותי ברחוב מבלי שאני מספיקה לראותו הוא חייב לקרוא בשמי גם שהוא מרוחק ממני בכדי שאסובב את הראש ובסך הכל לומר לי "שלום" תוך כדי אניפת יד. הרי הוא צריך לנצל את זה שאני לא רואה אותו ולהמשיך הלאה בהליכתו. מדוע הוא חייב למשוך את תשומת ליבי רק בשביל להגיד לי שלום??? וזה קורה לאחרונה לעיתים קרובות מאד. והוא לא מפתח שיחה רק תוך כדי שהוא פוגש אותי ברחוב -נוהג כך. מה יוצא לו בעצם מיזה?????????????? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה גורם לגבר?

הוספת תגובה

• שלום לך יקרה

יעל צ'רניאק
    24/09/2008

את שואלת מה יוצא לו מזה? את השאלה הזו נוכל להפנות רק אליו, יכול להיות שלמישהו אחר
    באותה הסיטואציה יהיה מניע אחר.

הייתי רוצה להתבונן איתך:
    מה יש בו שמעניין אותך?
    מה הגבר מעורר בך?

מי את ( באיזו הוויה את?) כשאת רואה אותו והוא אומר לך שלום.
    לדוגמא: האם את שמחה, כועסת, בעלת ביטחון, חלשה, חזקה..?

מי היית רוצה להיות כשאת פוגשת אותו בפעם הבאה? איך זה יראה במציאות?

הסיטואציה הזו מופיעה בחייך לעיתים קרובות לאחרונה. מה את יכולה ללמוד על עצמך מכך?
    מה תוכלי לפתח בעצמך כדי שהסיטואציה הזו לא תוציא אותך מהשקט שלך, מהמרכז שלך?

האם הוא משקף לך משהו אצלך בקשר לזוגיות שלך? לנוכחות שלך? לביטחון שלך?

את מוזמנת להתבונן עם עצמך, התשובות נמצאות אצלך

בברכה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

בעל
    24/09/2008

שלום יעל.מאד מעניין: במקום לקבל תשובה לגבי התנהגותו אני מקבלת סידרת שאלות על עצמי. אם שמת לב שאלתי עליו ולא שאלתי על עצמי. אז אענה לך עד כמה שאוכל ואולי בעקבות תשובותי זה יעזור לך לענות לי לגביו. ובכן: א. מרגישה נחמד שהגבר משתדל לקרוא לי ולומר שלום. זו הרגשה של התייחסות , שאני קיימת.אך לא מרגישה מעבר לזה. . המעיים שלי לא מתהפכות, אין דפיקות לב ואין התרגשות מינימלית. ב. לא נתקלתי בסיטואציה כזאת מעולם לא אצל זכר ולא אצל נקבה שידאגו שאסובב את הראש עבורם. כי בד"כ אנשים שאני מכירה אותם רק אם הם פוגשים אותי ממש פנים אל פנים אז אומרים לי שלום, מחייכים ויש גם שמפטפטים ומגלים התעניינות. ג. לאחרונה אני מרגישה שזה מוגזם, זה גורם לי לדחייה, אני מרגישה שזה כבר דביק ואולי חשד שהנימוס הזה מצידו הוא נהפך למלאכותי. אני מעולם לא יצעק לאדם את שמו או לאיזה אישה כשאני אראה אותו/תה ברחוב, רק אם אפגוש אותה/תו פנים אל פנים. אני לא אוהבת לתת הרגשה לאנשים שאני רודפת אחריהם, מה גם שזה לא מנומס לפי דעתי להכריז בשם כל פעם שרואים את אותו האישה . מה דעתך על כל הנ"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

יעל צ'רניאק
    24/09/2008

תודה על הפירוט, זה נותן תמונה קצת יותר בהירה לגבי הסיטואציה - במידה ותרצי להסתכל עליה מהצד שלך.

לשאלתך מה יוצא לו מזה, אנחנו יכולים לדעת שזה משרת לו משהו. לגבי מה זה משרת לו ניתן להעלות ספקולציות רבות : אולי הוא מרגיש חי ובמרכז העיניינים, אולי זה מספק לו ביטחון עצמי המחפה על משהו אחר, אולי הוא מעדיף להשאר במקום בטוח שלו, מצד אחד תחושה שהוא קיים מצד שני לא להכנס לשום דבר מעמיק יותר, אולי זה נותן לו תחושה טובה שהוא נחמד וחברותי ושאכפת לו, אולי זה מאפשר לו להיות בשליטה. העניין הוא שהכל ספקולציות ואנחנו לא באמת יודעים ובאימון אישי אנו מתבססים על המציאות ועל העובדות שיש לנו ולא על הפרשנות שלנו לעובדות.
    העובדות הן שהוא קורא בשמך ואומר לך שלום תוך כדי הנפת יד.
    היות ואת העלת את השאלה, והיות והעובדות הללו גורמות לך לכל מה שתארת החל מהרגשה נחמדה של התיחסות ועד דחיה. הייתי מתבוננת איתך עליך כיוון שאת פנית אלינו בשאלה.
    אולם אם את מעוניינת לדעת רק מה יוצא לו מזה - הדרך הכי טובה היא פשוט לשאול אותו.

לא יודעת אם תשובתי לטעמך אך יש הרבה פשטות בלהסתכל על העובדות פשוט כמו שהן.

בברכה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל-הרבה תודה ושנה טובה.

בעל
    25/09/2008

עזרת, ונתת לי תשובות נכונות. שכמה מהן תפורות עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו