להציל את הנישואים ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להציל את הנישואים ??
    מיכל
    14/10/2008

שלום, אני בת 32 ונשואה כ3 שנים לאדם מקסים תומך שאני אוהבת מאוד. לאחרונה שמתי לב שאין לי שמחת חיים ואני מסתובבת בפרצוף,רציני ,חושבת ולא קלילה וזורמת..לפעמים מתכנסת בעצמי ומרגישה עצבות גדולה ולפעמים גם בוכה..לפעמים יש סיבות ולפעמים אין.. אני בטוחה שהשהייה של בן זוגי במחיצתי היא כבדה..ובימים האחרונים זה כבר התפוצץ הוא אמר שהוא לא מוכן לחיות את החיים בלי שמחה ואני אמרתי שהוא צודק הוא חושב שזה מבחירה לשמוח ואני יודעת שזה נכון גם אבל אין לי כוחות למצוא את זה בתוכי ואני בליית ברירה אמרתי שעדיף שנפרד ושכואב לי לגרום עצב לאדם יקר לי..בימים האחרונים אנחנו לא מדברים בכלל ונראה שזה הפתרון היחיד . אני מרגישה שאנחנו חייבים להיפרד. מה את חושבת על כל זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להציל את הנישואים ??

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

יעל צ'רניאק
    14/10/2008

תודה על פניתך.
    פניתך מוכיחה לי שיש לך הרצון לצאת מן המצב בו את נמצאת.
    את אומרת שאין לך כוחות למצוא את השמחה בתוכך, ואני שומעת את כאבך.
    ישנם דרכים רבות בהן תוכלי להעזר במישהו כדי לחזק את עצמך, למצוא שוב את שמחת החיים ולזרום יותר. יש צורך לברר (יתכן עם איש מקצוע: מאמן או מטפל כלשהו) מה עומד מאחורי ההתכנסויות והעצבות הגדולה.

אני מציעה לך להקדיש את הזמן ולגלות מה עומד מאחורי העצבות שלך, את אומרת שרק לאחרונה שמת לב שאין לך שמחת חיים -
    העצבות והכבדות יכולים לעבור כשתהיי באיזשהו תהליך של הבנה / ריפוי.

הקשר בינכם לפי מה שאת כותבת מאד חזק יש אהבה יש הערכה ותמיכה.
    ואת בלית ברירה אמרת שעדיף שתפרדו, כדי לא להסב לו עצב כיוון שאת כה אוהבת אותו. זה מעשה מאד אצילי ומלא אהבה מצדך.

הייתי מציעה לך להתבונן:
    האם את באמת רוצה לסיים את הקשר הזה? היי כנה עם עצמך.
    האם את באמת מרגישה שאתם חייבים להפרד?
    האם קיימת אפשרות שתנסי להעזר במישהו מיקצועי כדי לצאת מהעצבות וההתכנסות בטרם תחליטו מה לעשות?
    איני יודעת מה התשובה הנכונה עבורך - זאת רק את תוכלי לומר.
    אך אם יש סיכוי שתוכלו לעבור את התקופה הקשה הזו יחד, כשאת תדאגי לעצמך - קודם כל בשביל עצמך ואחר כך בשביל הזוגיות שלך, זה ללא ספק יחזק אתכם עד מאד.

מתוך הצהרות על פרידה יש דרך חזרה, והיא רק דרך הלב!
    הקונפליקט בין הראש ללב - לעיתים מתעתע בנו.

הקשיבי לאמת הפנימית שלך לגבי מה לעשות, הקשיבי ללבך, התייעצי עם בעלך דברו על זה בפתיחות ובאומץ, חבל לפספס קשר עמוק שכזה כל עוד יש סיכוי להצילו.

האם תוכלו לחשוב ביחד כיצד תוכלי לחזור לעצמך ולשמחת החיים שלך ולהיות קלילה יותר?

האם את מוכנה להמתין עם קבלת ההחלטה ולעשות עבודה עם עצמך בטיפול/ אימון אישי או כל מה תחליטי?

שאלי אותו האם הוא מוכן להמתין ולתת לך זמן עם עצמך להבין דברים.

מקווה שעזרתי
    את מוזמנת לשוב ולשתף

בברכה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    14/10/2008

יעל תודה רבה על החיזוקים.. אני באמת מרגישה שאני זקוקה לעזרה חיצונית כיוון ודרך בחיים.. הכדור כרגע נמצא אצל בן זוגי ועדיין לא דיברנו.. אני לא יודעת אפילו מה הוא חושב.. לפעמים נראה כאילו האהבה נעלמה לה.. אבל אני יודעת שלא. אני אקח את העצה שלך ואדבר על קבלת עזרה והמתנה עם הפרידה הזו.. ניסיון אחרון. אני אשמח לדעת אם את מקבלת לפגישה אישית ומה מחיר הפגישה. שיהיה חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

יעל צ'רניאק
    14/10/2008

זה מצויין שאת בוחרת להמתין!

אשמח מאד להפגש איתך ולעזור לך למצוא את דרכך חזרה לעצמך .
    את מוזמנת להתקשר אלי 054-4757974 ואתן לך את כל הפרטים שתרצי בשיחה.

אין לי ספק שזוגיות בריאה מצריכה עבודה אישית של כל אחד מבני הזוג על עצמו.

חג שמח בדרך להתחלה חדשה

יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו