מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדנית22/10/2008
שלום רב, שלום, אני ובעלי רוצים ללכת לטיפול זוגי, הוא מתעקש על מטפל ואני מתעקשת על מטפלת. כיון שמדובר בבעיה מינית אני מאמינה שיותר אפתח מול מטפלת, אבל בעלי לא יתן אמון במטפלת אשה. מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית יקרה
יעל צ'רניאק23/10/2008אני מברכת על הנכונות שלכם ללכת לטיפול זוגי.
האם חשבתם על טיפול מסויים שאתם מעדיפים?
האם בדקתם אם קיימים מטפלים שעובדים בזוגות אישה וגבר?
טיפול של כל אחד מבני הזוג לחוד וגם מפגשים יחדיו.
אם אתם חושבים על אימון אישי אני ממליצה לך ליצור קשר עם עדה ולברר איתה ועם גרשון לגבי אימון זוגי לגבר ואישה אצל מאמן גבר ומאמנת אישה. הם עושים עבודה נפלאה יחד.
אני בטוחה שאם תרצו למצוא את הפתרון המשותף תגיעו אליו בסופו של דבר, אם זה יהיה בדמות זוג מטפלים או התחלה של טיפול אישי של כל אחד מכם, או מציאת מטפל/ת שיתאימו לשניכם לאחר הכרות עמו/עמה.
הנכונות למצוא את הדבר הנכון עבור הזוגיות שלכם - היא צעד ראשון בטיפול, עם זאת
חשוב באמת ששניכם תרגישו בנוח עם המטפל שתבחרו.
שיהיה בהצלחה
בברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)