מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידהעדי ב.10/11/2008
היי אני בת 31 אם לילד בן 5 בחורה מאוד אינטיליגנטית ונראית טוב מאוד. לפני 4.5 שנים הכרתי גבר שבעקבות הכרותי עימו התגרשתי , לאחר שהבטיח לי חתונה. כמובן שמאז הוא לא התחתן איתי , תכננו הריון לפני שנה אך כשהייתי בהריון הוא זלזל בי ואף ביטל לי את החתונה שקבענו בעקבות ההריון. כתוצאה מכך הלכתי להפיל בחודש רביעי ( זה היה לפני חצי שנה) . עזבתי את ביתו לפני כמה ימים כדי להלחיץ אותו להתחתן במקום זה הוא החל לצאת עם מישהי , דבר ששבר את ליבי. עכשיו הוא רוצה להיפרד ממני . אחרי תחנונים הוא הסכים להישאר איתי עם הרבה תנאים. הנפש שלי כבר יודעת שזה לא המקום בשבילי , אך עדיין קשה לי להיפרד ממנו. אנא עזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי יקרה
עדה מורג10/11/2008אני שומעת מדבריך את הכאב, את האכזבה ואת התסכול שאת חווה לאור האירועים שקרו לך
בשנה האחרונה...
יחד עם זאת אני מוקירה אותך על שני דברים מאד חשובים:
א. את כבר יודעת מה נכון לך לעשות, את כבר יודעת שזה לא המקום בשבילך.......
ב. אני מוקירה אותך על הבקשה המפורשת שלך לעזרה. לא כולם יודעים לבקש עזרה וזה מצוין שאת עושה זאת.
אין לי ספק שפרידה הוא לא דבר קל, אך העובדה שאת כבר מבינה שזה לא מקום בשבילך,
תעזור לך להתגבר.....
קשה מאד במסגרת הפורום להיכנס לכל פרטי האירועים, אך אני רוצה קודם כל להזמין אותך להתבונן על עדי , על הכוחות שלך ועל החלומות שלך.... וגם על הדרך שלך.
מהו החלום שלך לזוגיות? איזו מין זוגיות זו?
על איזה ערכים היית רוצה לבנות את הזוגיות שלך?
מי את בזוגיות? כלומר: באיזו הוויה את באה לזוגיות?
מה את רוצה לתרום לזוגיות?
למה את זקוקה מבן הזוג שלך?
איזה כוחות יש בך?
איך את מתמודדת מול מצבים קשים?
מה היכולת שלך לשנות? (ראינו שלפני 4.5 שנים עשית שינוי משמעותי......)
מה קורה לך כשאת לבד?
על הדרך.....
האם הפעלת לחץ מביאה לתוצאות?
האם תחנונים מביאה לתוצאות?
האם לחיות "על תנאי" זה מה שאת רוצה?
האם את מאמינה שמגיע לך לחיות באהבה אמיתית? בשותפות מלאה?
יש עוד אינספור שאלות שיכולתי לשאול.....אך התשובות הן כולן בתוכך...
אני מאמינה שתמצאי את הדרך הנכונה לך.
אם חשוב לך לקבל עזרה מעבר לכך, את מוזמנת לצלצל.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר שיכול לעזור...
יעל צ'רניאק10/11/2008עדי יקרה,
בהמשך לתשובה של עדה, אני מצרפת קישור למאמר בנושא שאולי יכול לעזור:
שם המאמר: "כך תשתחררי ממערכת יחסים לא בריאה"
העתיקי את השורה הבאה לשורת כתובת האתר
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6348
בברכה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)