מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למצוא בן זוגטלי11/11/2008
שלום, אני בת 29 ועברתי פרידה מאוד קשה לפני כחצי שנה מבן זוגי. היינו 4 שנים ביחד והוא נפרד ממני ושבר את ליבי. אני לא אפרט, אבל יכולה לומר שעברתי את הפרידה מאוד מאוד קשה. מצד אחד, אולי אני עדיין לא מוכנה לקשר חדש... אני לא יודעת. מצד שני, הייתי מאוד רוצה לפגוש מישהו מאוד מיוחד ולאהוב ולהרגיש נאהבת. אני מנסה לחפש באתרי הכרויות ולפעמים יוצאת עם חברות וגברים רבים פונים אליי, אבל הם פשוט לא מושכים אותי. אני נכנסת ללחץ בעקבות זה, כי אני פוחדת שאין שם אף אחד בשבילי יותר. מה עליי לעשות? איך להתנהג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי יקרה
יעל צ'רניאק12/11/2008אני מוקירה אותך על פנייתך וחשה את הדאגה שלך .
את תוהה אם את פנויה לקשר חדש לאחר הקשר הקודם שהסתיים בצורה קשה עבורך.
ומצד שני יש את הרצון לפגוש מישהו מיוחד - שזה מצויין. לכי אחר הרצון חזקי אותו.
על מנת למשוך אלינו את בני הזוג הנכונים עבורינו, עלינו להיות ברורים מאד עם עצמנו מיהו אותו בן זוג שאנחנו רוצים.
לרוב הקשרים הקודמים שהיו לנו , מגלים לנו משהו ומכוונים אותנו להבנות יותר עדינות לגבי איזה אדם היינו רוצים בחיינו כבן זוג.
לקשרים הקודמים שלנו יש הרבה מה ללמד אותנו, ולכן לפני שנעבור לקשר חדש בעל מהות דומה לזו שיצאנו ממנו, עלינו לעשות עבודת התבוננות עמוקה:
מה למדת מהקשר שהיה לך?
מה את צריכה כדי להרגיש טוב בקשר חדש?
מה לא עבד בקשר הקודם?
איזה איכויות את צריכה שיהיו בבן זוגך?
איזו זוגיות היית רוצה בחייך? איך היא נראית ? מה איכות היחסים בינכם? מה היא השותפות בינכם? איך זה מתבטא?
התבונני על השאלות הללו, צרי לך בדמיונך את הזוגיות שאת רוצה, דמייני אותה כאילו היא כבר קיימת בחייך , הפכי אותה למוחשית!
ראי איזו תחושה עולה לך כשאת בזוגיות הזו? מה את מרגישה?
ככל שתהפכי אותה לחיה בדמיונך ובהרגשתך - תוכלי אף להרגיש שהיא מתקרבת.
ככל שתהיי יותר מדויקת בכוונות שלך וברצונות שלך - הזוגיות הרצויה לך תגיע אליך.
יש שפע בחיים, הסתכלי החוצה יש המון רווקים/פנויים/גרושים שמחפשים את האחד המתאים עבורם
יש שפע וצריך רק אחד - צרי כוונה ברורה והיי ממוקדת בה , את יכולה לכתוב במחברת, את יכולה לדמיין, הפכי זאת למציאות עבורך - אשר תיצור את המציאות שאת רוצה בפועל בחייך.
כוונה אכן יוצרת מציאות - זה לא רק סיסמא שחוקה, כוונה אמיתית ממקודת ובהירה יוצרת מציאות!
שיהיה בהצלחה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)