מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנדב19/11/2008
אני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדב יקר
עדה מורג19/11/2008מדבריך אני מבינה שקשה לך עם התגובה "הפושרת" של חברתך, לאור כל האהבה שאתה מעריף עליה.
אני מזמינה אותך להתבונן מאיזה מקום אתה מרעיף עליה מחמאות ופירגונים:
האם זה ממקום באמת אוהב, מכל הלב?
או שמא זה ממקום שמצפה לתמורה?
מן הסתם יש אנשים שהם יותר ורבליים ומביעים רגשות באופן חופשי כמוך. יש גם אנשים אחרים,
אשר גם אם אוהבים, קשה להם לתת ביטוי לרגשותיהם.
שאלה נוספת שרצוי שתשאל את עצמך: איזו מן בחורה מתאימה לי לזוגיות?
האם חברתך הנוכחית מתאימה לך? האם אתה מוכן לתת לה זמן נוסף כדי שתפתח את ליבה אליך?
אתה שואל אם לגמור איתה או לדבר איתה על כך.
אז קודם כל זה תלוי עד כמה היא חשובה עבורך. ברור שלדבר זו האופציה המועדפת.
תמיד, תמיד, תקשורת עדיפה על טריקת דלתות.
אך אם אתה מדבר איתה.....תבוא מהמקום שמסביר את הרגשות שלך כלפיה ואת הצורך שלך
לקבל תמורה דומה. לעולם אל תבוא בהאשמה או שיפוט כי זה רק יסגור אותה יותר.
מקווה שעזרתי ......
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)