מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדניאל23/11/2008
שלום רב, אני יוצא עם מישהי חודש ואני מרגיש שאני מתפוצץ כבר מרוב רגשות אליה. אני ממש כבר מאוהב בה. נכון לעכשיו היא יודעת את זה כי אני כל הזמן מחמיא לה, מביא מתנות קטנות ועוד. האם זה יכול להרחיק אותה ממני? האם לדעתכם עלי להרגיע ולא להראות את הרגשות? זה יהיה לי קשה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל יקר
יעל צ'רניאק23/11/2008שומעים את ההתרגשות שלך בכל העיר :) וזה מקסים לדעתי
לשאלתך, האם עליך להרגיע ולא להראות את רגשותיך...
האם אתה רוצה בכך?
איזה סוג של יחסים היית רוצה שיהיו בינכם, יחסים אמיתיים וכנים או יחסים מאופקים ומחושבים?
איזה זוגיות אתה רוצה ליצור בחייך?
נשמע שאתה מחמיא לה ומביא לה מתנות מתוך רצון פנימי שלך לתת ולא מתוך רצון לקנות אותה, האם הבנתי אותך נכון?
זוהי הזדמנות עבורה להכיר פן מקסים בך,
נשמע כי היא יכולה לזכות במישהו אוהב, מלא רגש והתלהבות.
אם זה ירחיק אותה, תשאל את עצמך האם אתה רוצה להיות עם מישהי שרוצה שתשדר משהו אחר ממה שאתה? האם אלו היחסים שאתה רוצה?
מקווה שעזרתי,
ערב נעים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)