מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפרתי לו שאני מזייפתשני25/11/2008
וזאת אולי הייתה טעות !! אני וחבר שלי כבר 4 וחצי שנים יחד , ויש לנו הרבה קשיים כי הוא בצבא, אבל בכל מקרה אנחנו מאוד אוהבים .. התחלנו לשכב אחרי שנה ביחד , ואחרי חצי שנה פתאום התחלתי לזייף,אין לי מושג למה ! זה פשוט התחיל והתגלגל עד עכשיו.. וזה לא שאני לא מסופקת בלי לגמור , אני מאוד מסופקת אבל עשיתי את זה רק כדי לשמח אותו הבעיה התחילה ביום ראשון , כששכבנו לפני שהוא חזר לבסיס והוא אמר לי בצחוק שאני מזייפת , ואז שיחקתי את הנעלבת ועשיתי לו דיי סרט על זה , אתמול בערב אמרתי לו שהוא צדק ושזייפתי וכניראה זה מאוווווד פגע בו ! הוא אומר שזה לא יוצא לו מהראש ושזה לא יהיה אותו דבר ושואל למה עשיתי את זה למרות שאני בעצמי לא יודעת למה עשיתי את זה, אמרתי לו שלא יהיה לו ספק שכיף לי גם בלי ושעשיתי את זה בשבילו , ושאני יודעת שטעיתי אבל הוא ממש נפגע ואני חושבת שבאיזשהו מקום זה פגע לו בגבריות אני חושבת שמה שהכי עיצבן אותו זה שעשיתי לו " סרטים" על זה ביום ראשון .. אני לא יודעת מה לעשות ..אני חסרת אונים בעיניין הזה .. אני לא יודעת איך לעדן את הדברים ושזה יראה כמה שפחות גרוע ושנחזור ליהיות זוג נורמלי , הוא חוזר רק עוד שבוע וחצי מהבסיס ככה שאני לא אראה אותו .. אני חייבת עצה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני יקרה
עדה מורג25/11/2008אני קולטת מדבריך את חוסר האונים, את הכאב את הבלבול על "הטעות" שעשית.
אני גם מבינה שכאשר זייפת עשית את זה בשבילו, מתוך כוונה טובה.
ויש גם הדרך שבה נודע לו שאת מזייפת.......
אני יכולה להרגיע אותך ולומר לך שאין כאן "טעות". לא במקרה הדברים יצאו בצורה כזאת.
מה היית יכולה לעשות אחרת?
האם זה היה נכון לך לזייף?
מא אפשר לעשות אחרת כאשר לא ממש נהנים מהיחסים האינטימיים?
זה בעצם לא המקרה, כי את אומרת שנהנית גם בלי להגיע לאורגזמה.
סוד הדברים,שני יקרה, טמון בתקשורת. תקשורת מילולית , ברורה, כנה, פתוחה.
לא רמזים, לא עקיצות, לא"סרטים" - אלא דברים פשוטים וברורים.
מה ניתן עכשיו לעשות?
מה יאפשר לך להיות ברורה ולדבר מהלב?
האם תוכלי לומר לו מאיזה מקום עשית זאת?
האם תוכלי לבקש סליחה ולהסביר?
רק ממקום פתוח ואוהב הקשר יוכל לחזור להיות מה שהיה.
מאותו מקום תוכלו גם להסכים שכל עוד היחסים גורמים לך הנאה, זה יכול פעם להיות עם אורגזמה
ופעם בלי אורגזמה. זה לא אומר שום דבר על היכולת הגברית שלו, זה לא אומר שום דבר על היכולת
שלך להיות מסופקת עד הסוף.
האם תוכלי להסתכל על כל האירוע הזה כאירוע מלמד ומצמיח?
האם את יכולה לראות שמאירוע כזה הקשר שלכם יעבור לרמה הבאה שלו?
אם כן, אין לי ספק שתוכלי גם לשתף אותו בהבנתך.........
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי ממנו סליחה
שני25/11/2008וגם הסברתי לו שזה היה רק מכוונה טובה , הוא בן אדםש לא עושה סיפור מכל דבר אבל הוא אומר שזה לא יוצא לו מהראש , ושמעכשיו זה לא יהיה אותו דבר ואם הוא אמר לי את זה כניראה שזה ממש משפיע עליו .. רק אני רוצה לציין שהוא לא אמר שהוא כועס עלי או משהו כזה, הוא פשוט לא הבין למה עשיתי את זה.. וכמובן שאני מרגישה שלמדתי מזה הרבה , ואפילו יש לי תחושת הקלה .. מה עלי לעשות עכשיו ? רציתי אולי להגיד לו שינסה להתסכל על הצד החיובי של זה שעכשיו שהוא יודע את האמת,יכול ליהיות שאפילו יהיה יותר כיף , מה דעתך ? תודה רבה על העזרה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
עדה מורג27/11/2008כל הכבוד! אני חושבת שאת מביאה גישה מאד חיובית למערכת היחסים.
אם יש אהבה ביניכם - ונראה שיש - האירוע הזה רק בא להצמיח אתכם, לפתח תקשורת,
להתגבר על פערים...
.בכל זוגיות, בכל זמן קורים דברים, מבררים אותם וממשיכים יחד כל פעם ממקום של בחירה מחודשת.
בגישה חיובית כמו שלך אין לי ספק שתתגברו.....
שבת שלום!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרי לי בבקשה !!
שני27/11/2008הוא אומר שאין לו אמון בי יותר ושהוא לא מאמין לי , כי שיקרתי לו כמה דברים בחיים שלי חוץ מזה ( כמו הגיל שלי ועוד כמה דברים קטנים ) לא אכפת לו שזייפתי כמו ששיקרתי , זה מה שהוא אומר הוא התחיל לקרוא לי שקרנית ואמר שלא אכפת לו אפילו שאני בוכה עכשיו , ושאני השחקנית הכי טובה בעולם .. הוא לא מאמין לי יותר , מה אני אמורה לעשות עכשיו ? בבקשה תעזרי לי אני לא מוכנה לאבד אותו :'(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני יקרה
עדה מורג27/11/2008אני חווה את הקושי ואת הכאב שלך, אך יחד עם זאת הייתי רוצה לשקף לך את מה שאני מבינה מדבריך.
את אומרת שלא רק זייפת אלא שגם שיקרת בקשר לגיל ועוד כמה "דברים קטנים".
האם את משקרת בצורה מודעת?
מאיפה נובע הצורך לשקר? לזייף?
באופן כללי אדם משקר כאשר לא נוח לו עם עובדות חייו והוא מנסה להסתיר משהו.
לחילופין הוא משקר כאשר הוא פוחד......
עם איזה דברים לא נוח לך בחייך?
עם איזה דברים לא נוח לך עם בן זוגך?
באיזה הזדמנויות את משקרת?
האם את פוחדת ממשהו?
אני מזמינה אותך להיות כנה עם עצמך , לענות לעצמך על השאלות ולבחון גם האם זה דפוס חוזר בהתנהגות שלך.
אם אכן זהו דפוס חוזר, אני מאמינה שאת יכולה לעבוד על זה ולהתגבר.
רק תהי מודעת לסיבות למה את עושה את זה...
לגבי הקשר עם בן זוגך....הכול תלוי בכם.
האם תהיה לו סבלנות לחכות עד שאת תשני את הדפוס הזה?
האם יוכל לסלוח באמת?.....הכול תלוי בו וביכולת שלו להתמודד עם האכזבה שלו ממך.
אני מזמינה אותך למצוא נחמה בעובדה שמהאירוע הזה את הולכת לצמוח.
שבת שלום!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה
שני27/11/2008אני אהיה קצת יותר ספציפית , הכרנו באינטרנט , ככה ששקרים באיטרנט זה דבר דיי רגיל הוא גדול ממני ב 3 שנים , וידעתי שאם הוא ידע את זה הוא לא ירצה אותי ( אז העלתי שנתיים מהגיל שלי) למרות שלא ממש חשבתי שאני אהיה עם מישהו מהאינטרנט , ואז כבר שנקשרנו נופר פחדתי לספר לו , זה היה שקר ביסוריים , עד שיום אחד תפסתי אומץ וסיפרתי לו והוא דיי הבין אותי. לגבי הדברים האחרחים , פעם הייתי ישנה עם אח שלי הקטן בחדר , והתביישתי בזה אז לא סיפרתי לו והוא גילה את זה בשיחה עם אבא שלי , וכשהוא גילה את זה הוא אמר שזה ממש לא משנה לו ולא הייתי צריכה לשקר, ומשהו אחרון , כשאחותי באה איתי לראות אותו בפעם הראשונה, הצגתי אותה בתור חברה שלי ולא אחותי, ואז כבר המשכתי עם זה .. מקודם דיברתי איתו ונראה שהוא סולח לי ומוכן להתמודד עם האכזבה הזאת , למרות שבקול שלו אני יודעת שכואב לו שזה יצא ככה והוא מתבאס אבל יש בנינו אהבה ואם האמון נהרס אפשר לבנות אותו מחדש(אני חושבת), זה לא שבגדתי בו או משהו .. למרות ששקר זה סוג של בגידה אבל בכל זאת זה היה מכוונה טובה.. אני רוצה מאוד להודות לך על העזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר=נורא
שני27/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)