חייבת את עזרתך =(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת את עזרתך =(
    נופר
    29/11/2008

אני נופר בת 17 ו4 חודשים יש לי חבר שנתיים וחודשיים והוא בן 20 ו4 חודשים הזוגיות שלנו הייתה מוצלחת , הוא הקשר הרציני הראשון שלי וככה אני שלו . בחצי השנה הראשונה הכל עבר נהדר אבל אז התחילו הבגידות , היה לי קטע עם המורה שלי וסיפרתי לו והוא סלח , זו הייתה טעות ואחרי חצי שנה הייה לי עוד קשר עם חבר שלי אחי וגם על זה הוא סלח . אחרי שנה הכל היה מדהים בלי בגידות בכלי כלום . אבל אחר כך הוא התחיל היה לנו ריב , נפרדתי ממנו . גילתי בפלאפון שלו הודעות שהוא כיאלו " כתב לעצמו " ככה הוא טוען אבלז ה היה בדואר יוצא ככה שהוא חייב לשלוח , את השם של הבחורה הוא כתב על שם " שמעון " ולאט לאט גילתי , לקחתי את המספר וכשאמרתי לו שהתקשרתי אליו הוא אמר שענתה חברה שלו בקיצור בסוף הוא אמר לי את " האמת " זאת דנה , מת"א ניקתי קשר התקשרתי אליה ולא אמרתי לו , זאת לא שום דנה , היא לא מת"א והוא לא ניתק שום קשר . זאת רחלי שרבתי איתה , היא מרמלה איפה שהוא גר , והם עדיין בקשר הייתי איתה בטלפון והוא התקשר אלי לפלא לא אמרתי דבר והוא בתחנן שנחזור למרות שהוא הסתיר ממני את זה ואמרתי לו שאני לא מוכנה , אחרי שניה הוא התקשר לרחלי והיא שמה אותו על רמקול והוא שאל אותה עם בא לה לרדת למטה כשהיא שאלה אותו מה איתי הוא אמר שנפרדנו והוא לא יודע עם הוא אוהב אותי , ניקתי איתבה את הטלפון ובכיתי , ממש ! התקשרתי אליו והתחלתי לקלל אותו והוא היה בשוק , רדף אחרי שבועעים ובסוף לקח אותי לבית מלון שם לי נרות ופרחים התחנן לסליחה וסלחתי , מולי הוא התנתק ממנה . לקחת לי זמן להאמין בו אבל הכל היה בסדר ככה שנה ללא בגידות ללא כאב . וככה עברו שנתיים , לפני חודש שכבנו שנינו הראשונים אחד של השני זה היה הרגע הכי מדהים של שנינו . פתחתי לו מקושרים ( אתר כזה שמדברים בגגל שגם לי יש אז רציתי שנדבר ככה זה כייף ) עד שיום שבתב אתי אליו ורציתי להיכנס לחשבון שלי והחשבון שלו היה פתוח וראיתי שיש לו הודעה נכנסת , לא רציתי לחטט פשוט אמרתי בטח זה אחד החברים שלו אז נכנסתי וראיתי מלא הודעות מבחורות . כשנכנסתי להודעה ראיתי שהוא כתב לה שהוא פנוי רוצה אותה ומתגעגע הוא בא לחדר וראה שראיתי , הוא לא ידע מה לעשות וסגר לי את זה . התחלתי לבכות , ממש לבכות והתקשרתי לאמא שלי שתבוא לקחת אותי , היא ניסה לדבר איתי אבל לא יכולתי לשמוע ממנו . כשחזרתי הביתה הוא אפילו לא התקשר וככה גם ביום ראשון . ביום שני הוא בא אלי התחנן לסליחה אמר שהוא אוהב אותי וזאת הייתה טעות שהוא לא התכוון שאני האישה היחידה שלו ושהוא לא רוצה לאבד אותי , הוא אמר שהוא ימחוק את האתר ואת האייסיקיו ולא יהיו לו בנות העיקר שאני יסלח , לא יכולתי . יום שלישי לא התקשר וביום רביעי התקשרתי בוכה ולא מספיק מה שעבר עלי בשבוע הזה הוא אמר שהוא לא יודע עם הוא אוהב לא יודע עם הוא רוצה את הקשר הזה ,ואני?הוא הרג אותי , הרג ! יום חמישי דיברנו וכמו מפגרת התחננתי שנחזור אבל הוא ביקש שדי , שהוא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת את עזרתך =(

הוספת תגובה

• המשך ..

נופר
    29/11/2008

שהוא לא יכול כרגע ושאני יפסיק , ואתמול ביום שישי הוא אמר שהוא אוהב ורוצה אותי אבלה רגשתי שזה או מרחמים או בגגל שבכיתי והוא אמר שלא , כששאלתי אותועם הוא מסוגל להגיד שהוא לא יוותר עלי בחיים הוא שתק . אמרתי לו עם אתה רוצה אותי תוכיח לי כי אחרי הכל אני לא זו שצריכה לרדוף אחריך אחרי מה שעשית לי , אז שהוא התקשר הפעם השניה הוא שאל " מה נשמע יפיופה " ואחר כך אמר לי " נופרוש , אני אוהב אותך " אבל זה כיאלו לא כמו פעם,אני רמגישה ואמרתי לו שעם נחזור זה כיאלולא יהיה כמו פעם זה כיאלו 10 צעדים אחורה , וכואב לי אז היום התקשרתי אליו ואמרתי לו שאין טעם כי עם אחרי שנתיים הוא לא יודע עם הוא אוהב אין טעם כי עם אין אהבה אין כלום והוא אמר שהוא אוהב ורוצה שנהייה ביחד אז אמרתי לו בוא נישאר ידידים,הוא אמר שהוא רוצה להישאר חברים כלומר בני זוג ואמרתי לו שאני לא מוכנה ככה . ניתקתי את הפלא . אחר כך שוב הוא התקשר וביקשתי שלא יתקשר , הוא אמר כשהוא יחזור הביתה הוא רוצה לדבר מה לעשות ? אני אוהבת אותו כ"כ אבל לא מסוגלת להאמין לשום מילה שלו הוא הראשון שלי והוא כ"כ פגע בי כ"כ נקשרתי אליו מאז . ואני לא מרגישה שבאמת הוא אוהב הוא כיאלו מנסה אבל קשה לו , ואני יודעת שפהעם זה יההי שונה כיאלו 10 צעדים אחורה . קשה לי ורע לי אניכ בר לא אוכלת בככל מה שמכניסה לפה מקיאה,לא יכולה ללכת ללימודים אני רק בוכה . בבקשה תעזרי לי,אני רוצה לשקם את הקשר עברנו המון דברים גרועים ונהדרים ביחד וזה רק גרם לנו להיתחזק אבל אחרי זה הכל נהרס . השבווע הזה הרג אותי והוא אפילו התחיל לעשן ועם הוא התחיל לעשן כנראה שהמצב שלו באמת רע , מה לעשות כדי שהוא יבין שהוא צריך להוכיח לי מה לעשות כדי להיות ביחד ובלי שטיות , זה לא סתם קשר של שנתיים כמו כל זוג זה הקשר שעברנו בו הכל ולמדנו לקחים , אבל אחרי זה הכל נשבר :( בבקשה תעזרי לי , תודה מקרב לב נופר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר יקרה

עדה מורג
    29/11/2008

אני יכולה לחוש את הכאב שלך, את התסכול שלך... אני יכולה לראות אותך בוכה וכואבת.
    אך כדי לעזור לך אני רוצה לשים לרגע את הכאב בצד ולהתבונן על הקשר ועל ההתנהלות שלו.

אכן נכון: אהבה ראשונה זו אהבה שקשה לשכוח. זה הקשר שבו אנו לומדים הכל, זה הקשר שאנחנו לא רוצים לוותר עליו ולא רוצים שיוותרו עלינו. אך כדי שתצליחי להתגבר אנחנו רוצים להתבונן עליו לעומק.

אני רואה שיש בקשר שלכם סוג של דפוס שנע בין בגידה להבטחה, בין הבטחה לבגידה.
    פעם את עשית זאת ועכשיו הוא עשה זאת...וכל פעם חוזרים ומבטיחים ששנית זה לא יקרה
    האם זה הקשר שמתאים לך?
    האם עם הבחור הזה היית רוצה להתחתן ולהקים משפחה בעתיד?

אני מאמינה שבכל קשר זוגי אנו אמורים לצמוח, אנו אמורים לרפא את פצעי הילדות שלנו.
    האם את מרגישה שאת צומחת בקשר איתו?
    מה הוא בא לרפא בחייך?

הדפוס הזה, ההולך ונשנה, של פגיעה ובקשת סליחה, חזרה לקשר ושוב פגיעה - זה דפוס שמזכיר מאד דפוס של אלימות במשפחה.
    האם אחד מכם חווה אלימות במשפחה? אולי שניכם?

אני יודעת, נופר , שמאד קשה לך בפרידה ואולי גם מאד קשה לך עם השאלות האלה.....אך לעיתים - ועדיף מוקדם ככל האפשר - רצוי להתבונן באמת ולבחור ממקום מודע.

אם את זו שבוחרת ברגע זה מה לעשות - מה תהיה בחירתך?
    האם לחזור לקשר ולשוב לדפוס המוכר והמתיש או להתגבר על הפרידה ולמצא נחמה בעובדה
    שהאהבה אמיתית, בוגרת יותר בוא תבוא?
    את זו שאמורה לבחור מה מתאים לך, את זו שמגיעה לה אהבה, את זו שאמורה להגדיר איך תרצי לחיות את חייך ועם איזה בן זוג את רוצה לחלוק אותם.

אני מאמינה שהזמן ירפא את הלב ואז תוכלי להיפתח לרמה הבאה של אהבה.
    מקווה שעזרתי.....
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יגיד לך את האמת ,

נופר
    29/11/2008

עם נעזוב שניה בצד מה שהוא עשה אז כן אני ראיתי בו אב לילדים ובעל אבל הוא כ"כ לא מבון כי פתאום הוא מתקשר ואומר שהוא מתגעגע הוא לא רוצה להישאר בקשר ידידות הוא רוצה שנהייה בני זוג ואני לא מבינה מה הולך פה הכל היה נפלא אני מבטיחה לך היה מדהים זאת הייתה שנה הכי מדהימה והחודש הבככל מדהים והוא עשה טעות ולא יודעת למה הוא עשה הוא בעצמו לא יודע ועכשיו אני זו שלא יודעת עם אני רוצה לחזור והוא זה שמתקשר ורוצה לדבר ולחזור אבל קשה לי להאמין בו כי אני מאוד פגועה , יהיה קשה לי לקיים איתו יחסי מין בזמן הקרוב , לאוהב אותו כמו פעם , להיות רומנטית . קשה לי וכואב לי והוא לא מסנה כמו פעם , הוא פשוט רוצה לדבר על הכל ולפעמים דיבורים לא כ"כ עוזרים ומעשים יותר אבל הוא לא כ"כ גבר רומנטי הוא לא יודע מה לעשות כמה שזה נשמע דפוק והכי לא בוגר הוא הרבה פחות רומנטי ממני הוא יקנה והכל אבל להכין משהו מעצמו הוא לא ידע .. אווווווווף :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נופר

עדה מורג
    29/11/2008

אני מזמינה אותך קודם כל לברר בינך לבין עצמך מה את רוצה.
    את זו שאמורה להחליט אם לחזור לקשר או לא.

אך בין השורות אני שומעת שאם הוא היה עושה לך איזו הפתעה רומנטית מדהימה....אז אולי היית נענית?
    גם בפעם הקודמת הוא לקח אותך למלון והיה מאד רומנטי....

אם יש סיכוי לשקם את הקשר אז הוא קיים בבהירות שלך, ברצון שלך ודווקא כן בדיבורים.
    דיבורים ולא הבטחות סרק.... רק בתקשורת פתוחה ומכבדת אפשר אולי לאחות את הקרעיים.
    אני מזמינה אותך קודם לדבר עם עצמך, לברר עם עצמך, להרגיש מהבטן מה נכון לך.
    קחי מחברת ותכתבי, תשפכי שם את כל מה שאת מרגישה וחושבת. - איש לא צריך לקרא, רק את.
    אולי מתוך הכתיבה הכאב יפוג ותראי יותר ברור מה את רוצה.

אני גם מזמינה אותך לשים את הציפיות בצד....ככל שציפיות גדולות יותר כך אכזבות כואבות יותר.
    אם את באמת אוהבת אותו, קבלי אותו כפי שהוא - בלי ציפיות....
    נסי להתמודד עם השאלות שלך ממקום אמיתי, בלי ציפיות ממנו, בלי משחקים ומסכות.
    אני בטוחה שהתשובות כולן נמצאות אצלך....
    בהצלחה ושבוע טוב!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

נופר
    29/11/2008

הואר התקשר ורצה לדבר,אמר שהוא אוהב אותי ואמרתי לו שאני לא יודעת עם אני רוצה שנחזור כי קשה לי אז הוא אמר לי " עם את רוצה שאני יוכיח לך אז תגידי את זה אל תגידי לא יודעת,אני יוכיח לך " באמת באמת ? אני רוצה אותו ומאוד ! אבל אני עדיין פגועה וברור שעם הוא היה עושה לי משהו רומנטי ממנו אולי הייתי מסוגלת להתחיל משהו חדש . תודה על כל העזרה ממך את פשוט מדהימה ! טוב שיש נשים כמוך :) תודה רבה לך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו