אני שכתבתי שאני חייבת את עזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שכתבתי שאני חייבת את עזרתך
    נופר
    02/12/2008

אני זקוקה לעזרתם , נפשית , פיזית , בכל דרך . הלב שלי מת פשוט מת . זו אני שכתבתי לך למטה שאני חייבת את עזרתך . אז הוא התקשר ואמר שהוא אוהב ורוצה אותי אבלא יך אני יסביר לך , אני כיאלו מרגישה שזה לא באמת , שלא באמת הוא רוצה שזה מילים ללא משמעות או כיון . הוא בא לפה שוב יום שני ואמר שהוא רוצה אבל את יודעת מה ? הוא אפילו לא " רודף " כמו שוקראים לזה , נכון הוא בצבא חוזר כל יום וגם עובד אבל מאז מה שהוא עשה זה שבוע וחצי שהכל על הפנים ונהייה יותר גרוע הוא בקושי מתקשר ולא יוצא בככל לדבר על זה , כיאלו הוא איתי כי הוא מכריח את עצמו הוא אומר שלא ושהוא אוהב אבל אני לא מאמינה במילם שלו מצד אחד אני רוצה אותו ורמגישה שיש משהו בלב מצד שני אני באמת לא יודעת מה לעשות . א יודעת מה הכי כואב ? שזה היה החודש הכי מדהים , שנתתי לו משה אישי שלי משהו שנתתי לו והוא פשוט זרק אותו , נתתי לו את הבתולין שלי ובמקום להיקשר אלי יותר ולאהוב יותר זה מה שהוא עשה שאני עדיין שואלת למה הוא עדיין אומר שהוא לא יודע למה הוא עשה את זה וזההיה רגע דפוק והוא מצטער על זה . אבל הוא לא מצטער שהוא בא ומוכיח הוא פשוט איך שהמילה נשמעת בלי משמעות " מצטער " . קשה לי , כ"כ קשה לי , אין לי למי לפנותא ין לי עם מי לדבר אני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה זה הורג אותי איך בדיוק לפני מה שהוא עשה הכ היה טוב ויפה ואז היה ריב קטן ואז מה שהוא עשה ואחר כך הכל התהפך הוא פשוט השתנה , הוא לא היה ככה =( בבקשה,אני על הקשרים כבר , אני עם דמעות בעיניי ולב שבור לרסיסים בכל לשון שלב קשה עזרי לי , אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי אני רוצה אותו , את מי שהוא היה את זה שבאמת הוכיח את זה שרדף ואמר מילים עם כוונות ומשמעות זה שבאמת רצה את הסליחה שלי זה שבאמת היה מאושר שאמרתי שאני רוצה שנחזור . אבל זה לא קורה , ואני נשברת ומתה פה . תעזרי לי בבקשה קשה לי , קשה לי מאוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נופר יקרה

עדה מורג
    02/12/2008

אני קולטת מדבריך את הקושי שאת עוברת, את הלב הכואב, את חוסר האונים.
    אך יחד עם זאת אני מזמינה אותך לנסות להרגיע את סערת הרגשות שלך על מנת שתוכלי להביט במציאות בעיניים מפוקחות.

האם את רוצה לחזור להיות איתו בקשר?
    אם כן, באיזה תנאים?
    האם אפשר לחזור לתקופת ניסיון לפני שמחליטים מה עושים הלאה?
    האם יש מקום לנסח סוג של הסכם ביניכם?

כמו שאמרתי באחת מתשובותי הקודמות, לך יש ציפיות ממנו. יש לך ציפיה שיהיה כמו שהיה....
    האם אחרי כל מה שעברתם יחד, האם את כפי שהיית בעבר?
    האם הוא יכול להיות כפי שהיה?

אנשים כל הזמן משתנים, צומחים מתפתחים. איש לא נשאר באותו מקום....

אני גם מבינה מדבריך שאבדת את האמון שלך בו, באמינות המילה שלו.
    האם זו הזוגיות שאת כמהה לה? זוגיות שאין בה אימון?
    אז כאשר מסתכלים על האפשרויות מה את רואה?
    אפשרות א. - מהי עבורך?
    אפשרות ב- מהי עבורך?

כדי שא' יתקיים מי את צריכה להיות? ממה את צריכה להיפרד? מה היית רוצה לשנות?
    וכדי שב' יתקיים - מה נדרש? ממך? ממנו?

אני מאמינה שאם אכן יש אהבה ביניכם - ולא רק מילים ולא רק ציפיות - אתם תוכלו להתגבר על המכשול ותוכלו להמשיך הלאה.
    זה דורש מאמץ משני הצדדים.......זה דורש לבנות אמון מחדש, זה דורש לדעת לסלוח אחד לשני,
    זה דורש תקשורת אחרת וזה דורש לפתוח את הלב ולהיות אמיתיים.

בהצלחה לך, נופר!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• =(

נופר
    02/12/2008

תראי אני יגיד לך את האמת , יש לי צפיות ממנו . כי זה לא פעם וזה לא לפני שנה זה קרה בדיוק לפני שבועיים . והינה אתמול הוא שוב שיקר אפילו שזה שקר קטן הוא בא אלי ואמר לי שהפלאפון לא עליו הוא בבסיס ובעצם הוא היה עליו ושהיתקשרתי הוא לא ענה ואחר כך הוא התקשר ממנה וכשהיום שאלתי למה שוב הוא שיקר הוא אומר ככה יצא הוא לא יודע למה , " כני אני דפוק אין לי תשובה למה אני לא יודע ..." תראי אני יכולה להגיד לך בלב שלם שאני אוהבת אותו אבל עם זאת מאוד פגועה מהמעשה שלו , מהשוג של בגידה , מהמילים שהוא אמר ועכשיו נשמעות לי כשקריות . מזה שהוא אומר שהוא רוצה ולא מראה בככל פעם שהייתי לא מתקשרת ולא עונה הוא היה שואל היה אכפת לו עכשיו הוא בקושי מתקשר , אבל בכלז את אומר שהוא אוהב . אני לא מבינה מה נסגר איתו הוא עד עכשיו לא בא אלי בשיחה רצינית מה הוא הולך לשנות על מה הוא הולך לחזור ועל מה לא עם הצעד הראשון יבוא ממנו והוא יגרום לי שוב להאמיןב אהבה שלו ולא כי הוא מכריח את עצמו או משחק אותה אלאה כי זה באמת בא מהלב אני יאמין בו ולאהבתו וגם האמון שלנו יעלה. הבעיה שהוא לא עושה את זה , ואני בן-אדם שאומרת הכל אבל הוא הבעיה שכל דבר הוא לא יודע תביני שזה לא היה , זה פשוט לא היה !!! אני לא יודעת מה לעשות רע לי , כ"כ רע לי . מאז שהוא התגייס הכל השתנה קשה לי להמשיך אלאה כי אני רוצה לתת לו עוד הזדמנות , כי אני באמת אובת ומאמינה באהבה הזו למרו שכולם אומרים לי " היו לכם בגידות מצדך ומצידו שקרים וסליחותז ה לא קשר טוב הוא לא נאמן " בלה בלה בלה בלה בלה .. וכמה שזה נכון אני חושבת שזאת דרך להראות לנו שלמרות כל הקשיים אנחנו עדיין ביחד אבל אחרי מה שהוא עשה ואפילו לא הוכיח לא רדף לא הראה כלום אני לא יודעת מה לעשות אני לא מבינה ... מה אפשר לעשות ? איך ? איך אפשר לגרום לו להוכיח את מה שהוא אוהב ורוצה כמו שהוא אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר יקרה

עדה מורג
    03/12/2008

יש המון פרטים בכל הודעה שלך, מה שמעיד על סוג של בלבול. כאשר יש בלבול יש צורך ליצור בהירות כדי לצאת מהמצב הנוכחי.
    מאחר ודרך הפורום לא ממש ניתן לבצע תהליך של אימון אני אנסה לעשות זאת בהצבת שאלות נוספות.
    אני מזמינה אותך לשים את כל הסיפורים, את כל פרטי השיחות , את כל הפרושים והספקולציות בצד.
    אני מזמינה אותך לשבת בשקט עם עצמך כמה זמן נדרש ולתת לעתמך תשובות כנות מהלב.

מי את שמוכנה לבנות זוגיות על בסיס של שקרים?
    מי את שמפתחת ציפיות למרות שאכזבו אותך?
    מי את שמחכה ליוזמות מהצד השני?
    מי את שדורשת הוכחות של אהבה?
    איך היית מרגישה אם מישהו אחר היה דורש ממך הוכחות של אהבה?
    מי זו נופר שנותנת לבן זוגה לנהוג בה כך?

כשאני שואלת מי את, הכוונה לאיזו מין נופר: אוהבת, פתוחה, כנה, פוחדת, שטלתנית, קורבנית, אומללה, שמחה, מאושרת ועוד ועוד.

השאלה האחרונה שלי אליך היא: מי את רוצה להיות בזוגיות?
    מה את צריכה לפתח כדי להיות כזו?

המלצתי החמה......שימי את עצמך במרכז , שאלי את עצמך שאלות, תני לעצמך תשובות
    ותעשי בחירה אמיתית וכנה של מה שמתאים לך.
    בהצלחה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו