שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מתעניינת
    09/12/2008

אני וחבר שלי עוד מעט שנתיים יחד ואף אחד מאיתנו לא התאהב בשני. אולם, שנינו אוהבים אחד את השני, נמשכים אחד לשני וטוב לנו יחד. אני חייבת לציין שהקשר הזה זו הפעם הראשונה שאני נתתי צ'אנס למישהו שלא נדלקתי עליו בהתחלה ופשוט היה לי כיף איתו אז זרמתי והאמת היא שזה הקשר הרציני השלישי שלי בחחי (בת 27) ואני מרגישה הכי טוב בתוך הקשר הזה כמו שמעולם לא הרגשתי בקשרים האחרים שהיו לי ובהם התאהבתי בבן זוג. שאלתיהיא האם שלב ההתאהבות הוא חשוב ולא ניתן להיות עם מישהו ללא התאהבות, כלומר, זה לא היהיה בריא לקשר בהמשך ואסור להתחתן עם מישהו שלא התאהבתי בו או שזה ממש לא משנה?? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך יקרה

עדה מורג
    09/12/2008

איזה כיף לשמוע ממישהו שטוב לו בקשר, שיש אהבה, שיש משיכה, שיש אמון, שיש כיף וחברות טובה.

כאשר אני קוראת את דבריך אני מגיעה למסקנה שכל התשובות נמצאות במה שכתבת.
    אלא מה? יש ברקע פרדיגמה - תבנית חשיבה או אמונה, שקודם צריך להתאהב וזה לא בריא להתחתן עם משהו שלא התאהבנו בו.

ואני שואלת אותך:
    היום יש אהבה? יש משיכה? יש כיף? יש חברות? יש אמון? יש תקשורת?
    אז מה ההתלבטות?

היו לך בני זוג שהתאהבת בהם. האם הקשר נמשך לעד? לא! כי התאהבות חולפת....
    בזמן ההתאהבות אנחנו קצת מסונוורים ולא רואים את האמת.

לעומת זאת בקשר הנוכחי שלך את בונה את הקשר יומיום, בצורה מפוכחת וטובה.
    העובדה היא שטוב לכם!
    אז למה להתעסק בשאלות תאורטיות ?
    תזרמי עם היופי של הקשר הזה ותבנו אותו הלאה בהרבה אהבה וחברות טובה.
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו