האם יש סיכוי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי ?
    נופר
    14/12/2008

שלום,שמי נופר . אני וחבר שלי שנתיים וחודשיים ביחד והכל מושלם (: התחלנו לשכב לפני חודש אני הראשונה שלו והוא שלי , אבל זה לא חשוב . רציתי לשאול ככה , אתמול ממש חד פעמי אני וחבר שלי שכבנו בלי קונדום והוא לא גמר בתוכי שכבנו וכמה פעמים הוא הוציא כדי לנגב את ההשפכה המוקדמת וכשהוא גמר כמה ד'ק לפני הוא הוציא ולא גמר בתוכי או עלי . זה ממש היה חד פעמי סתם רציתי לנסות ואני לא בלחץ או משהו אבל רציתי לדעת עם אני יכולה להיכנס להריון ? והאם כדי לקנות בדיקת הריון או שהסיכוי כלוש ? תודה רבה , נופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכוי ?

הוספת תגובה

• שלום נופר

עדה מורג
    14/12/2008

האם אני שומעת דאגה בשאלתך?

אם אכן יש דאגה בלבך, אז תעשי בדיקה בשביל השקט הנפשי שלך.
    אם פועלים בזריזות יש גם כדור נגד הריון שניתן לקחת אחרי שקיימת יחסים.

לא ציינת בת כמה את ואם הריון לא רצוי הוא משהו גורלי או שאפשר לחיות איתו ולהביא ילד לעולם.
    בכל אופן מזמינה אותך להתיעץ עם רופא נשים על הדרך המתאימה לך ביותר למניעת הריון.

מקווה שעזרתי
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני..

נופר
    14/12/2008

אי בת 17 וחצי וחבר שלי בן 20 וחצי וברור שכרנאה ילד זה לא מה שאנחנו רוצים . אבל עם חס וחלילה כרגע אני יכנס להריון אני בחיים לא אעשה הפלה . וכן יש קצת דאגה למרות שאני חושבת שאין מצב כי אני יודת שעם נכנסים להריון זה רק כשאר האיבר מין הגברי בתוך האיבר הנשי והוא צריך לגמור בפנים ובזרימה חזקה כדי שאחד מאלפי זרעים יכנס וככה אישה נכנסת להריון . אבל כשאנחנו שכבנו הוא לא גמר בתוכי ולכן השאלה הייתה , האם יש מצב שאני יוכל להיכנס להריון ? ועם כדי לקנות ערכת הריון או שזה מיותר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נופר
    14/12/2008

ואת מדברת על הגלולה-פוסטינור ? אני יודעת שעד 3 ימים אחרי קיום היחסי מין אפשר לקחתא בל שזה לא בריא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נופר

עדה מורג
    14/12/2008

אכן, כך לא נראה שבגיל שלכם אתם רוצים להביא ילד לעולם, לכן צריך לנקוט במשנה זהירות.
    לפי התאור שלך, הסיכויים כנראה קטנים, אך אם את בכל זאת מודאגת אולי כדאי שכן תעשי בדיקה.

לגבי פוסטינור, לא התכוונתי שתקחי זאת כהמלצה, בודאי לא לשימוש קבוע.
    התיעצי בבית מרקחת או עם רופא, כל כמה זמן אפשר להשתמש בגלולה זו בלי לגרום לעצמך נזק.

אם תגנו על עצמכם כל הזמן, לא יהיה צורך להשתמש בפוסטינור או להיכנס לדאגה מיותרת
    על הריון.
    אני מאד ממליצה לך שתתיעצי עם רופאת נשים לגבי אמצעי מניעה שמתאימים לך.

בהצלחה
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו