משחק בי או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק בי או לא?
    המבולבלת
    25/12/2008

שלום, אני בת 25 ואף פעם לא הייתה לי זוגיות. לפני כשנתיים פתחתי כרטיס באתר היכרויות ולפני כשבועיים קיבלתי פנייה מבחור שבדר"כ לא הייתי עונה לו אך החלטתי לתת צ'אנס (כי אף פעם לא יודעים מאיפה זה יכול לבוא....)החלטנו להיפגש ושהוא יבוא לאסוף אותי אך באותו היום הוא לא הגיע. למחרת החלטתי שכדאי (ולו רק בשביל לספק את יצר הסקרנות) לברר מה קרה. הוא ענה שהוא חייב לי התנצלות ענקית ושהוא לא הגיע כי הוא נרדם(אבל אני לא בטוחה אם הוא היה מתקשר לבד כדי להתנצל), מאז הוא לא יכול להיפגש בתואנה שעוברת עליו תקופה קשה נורא(הוא בשנת אבל) וכששאלתי אותו בצורה ישירה אם הוא מהבחורים שמשחקים הוא הבטיח לי שלא. אני נורא רוצה להאמין לו אבל אני קצת (הרבה) חוששת שהוא באמת משחק בי... תמיד אומרים שאתה צריך להיות עבור אנשים מה שאתה רוצה שהם יהיו בשבילך (כמו במקרה הזה - לתמוך על מנת להיתמך...) ואני מתלבטת אם שווה לשמור על קשר או שבאמת אני מולכת שולל (יש לציין שכשאני שולחת SMS הוא תמיד מגיב ובמיידית)... אני לא כ"כ מנוסה בתחום הזה ואני אשמח לעצה אמיתית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחק בי או לא?

הוספת תגובה

• שלום לך מבולבלת יקרה

עדה מורג
    25/12/2008

אני שומעת מדבריך שאת מרגישה מבולבלת לגבי הקשר החדש שלך. יש לך חשש שהבחור משחק בך ואת לא יודעת אם להמשיך להשקיע בו. לא ברור מהתאור שלך האם נפגשת איתו או בכלל לא.

בכל מקרה אני מזמינה לבדוק את המציאות לאשורה:
    האם הקשר הוא רק החלפת SMS?
    האם היו כבר שיחות טלפוניות?
    האם נפגשתם?

בהסתמך על התשובה שתבחרי, תשאלי את עצמך האם זה סוג התקשורת שאת רוצה עם בן זוג?
    לכמה זמן? חודש, חודשיים, עד סוף שנת האבל שלו?

אם אכן נפגשתם, הסיפור הוא שונה. יש לך אז הזדמנות לבחון את הקשר מקרוב על פי הפרמטרים
    שנראים לך נכונים ושאת בוחרת.
    מה את רוצה בזוגיות? על איזה בן זוג את חולמת? איך הוא בתקשורת? איך הוא מתנהג כלפיך?
    איך הוא במחויבות? האם מילה זו מילה אצלו?
    את אמורה להחליט מה מתאים לך ואיך מתאים לך, לכן השאלה אם הוא משחק בך היא לא רלוונטית
    ברגע שאת בוחנת את הקשר על פי אמות המידה שלך.

מקווה שנוצרה עבורך בהירות......
    חג חנוכה שמח,
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני הכל תודה של התגובה המהירה...

המבולבלת
    31/12/2008

עדיין לא נפגשתי איתו וכשהיינו אמורים להיפגש הוא לא הגיע ולמחרת התנצל ואמר שעבד עד מאוחר ונרדם ומשם בעצם הכל התחיל להשתבש כי עד אז הוא זה שהיה מתקשר. בשיחות הטלפון שהיו לנו (שהיו על בסיס יומי במשך שבוע) הוא לא הפסיק לומר עד כמה הוא נהנה לדבר איתי ובשיחה הראשונה כשקבענו להיפגש הוא רצה שבסופ"ש שלאחריו כבר אבוא אליו (הוא הקפיד להדגיש שלא למטרות מיניות אלא רק לבילוי משותף שכן במהלך השבוע הוא עמוס בעבודה...). אני לא יודעת כבר איזה בן זוג אני רוצה ואני חושבת שאף פעם לא הייתה לי רשימת must בגברים. אני רואה מסביב המון בחורות משכילות ויפיפיות שבודדות ואני מפחדת שגם אני אמצא את עצמי בעוד 5 שנים רווקה בודדה ומתוסכלת... מצד שני, לא צריך לכפות קשר, אבל מה אם הוא באמת צודק וזו סתם תקופה מוזרה אצלו? איך אדע מבלי לצאת תלותית שכן אפילו לא נפגשנו אבל בכל פעם(!) שאני שולחת לו SMS הוא עונה בשיא המתיקות אבל כשאני מתקשרת הוא אומר שיחזור אלי ולא חוזר- האם הגיוני להסיק מזה שהוא רומז לי על חוסר התענינות למרות שבSMS הוא מבטיח לי שהוא לא משחק בי?? תודה תודה תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת יקרה

עדה מורג
    31/12/2008

נראה שיש לך הרבה מאד סבלנות....

מה יש בבחור הזה שמושך אותך להישאר בקשר טלפוני בלבד?
    האם גם את נהנית מהשיחות איתו? או שמא רק מהמחמאות?
    כמה זמן תהי מוכנה להיות שם? האם יש לך גבולות של זמן?

את אומרת שאין לך רשימת must לבן זוג. ואני שואלת, איך תוכלי לבחור באדם המתאים ללא הגדרה של מה את רוצה?האם את משאירה את הכול ליד הגורל?
    האם בגלל פחד שלא להישאר לבד תשארי בקשר עם מישהו שאפילו לא ראית?

אני מזמינה אותך ליצור לעצמך מציאות אחרת שבה את קודם כל מגדירה מה מתאים לך ומה את רוצה, מי את מוכנה להיות בזוגיות (לדוגמא: תלותית, עצמאית, כנועה, מביעה דעה, בעלת יכות החלטה, נגררת, בוחרת ועוד ועוד)
    כאשר תדעי מי את רוצה להיות בזוגיות, איזה זוגיות את רוצה, איזה מין בן זוג את רוצה - אזי תוכלי לצאת לפעולה ולמצא את הגבר המתאים ביותר.

בהצלחה ושנה טובה,
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו