שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    01/01/2009

שלום רב, לאחרונה שלוש בנות שונות שאני מכירה החלו ללכת לקואצינג זוגיות. הן לא מוצאות בני זוג הרבה זמן. עכשיו, יש פה צירוף מקרים ששולש הבנות לא נראות טוב בכלל. לי עלה בראש שפשוט הרבה גברים לא רצו אותם בגלל מראן. שאלתי היא, מה קואצינג זוגיות ילמד אותן? להתפשר על הגבר שיסכים להיות איתן? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חני יקרה

יעל צ'רניאק
    02/01/2009

מטרת האימון לעולם לא להתפשר, להיפך , מטרת האימון היא בחירה ויצירת המציאות הרצויה לך.

לבחור בדיוק את מה שאת רוצה, להתחיל להאמין שזה אפשרי, לראות אילו אמונות שלך לא משרתות אותך או מונעות ממך להשיג את מה שאת רוצה, יתכן וזה האמונה שהמראה החיצוני הוא זה קובע. או שאני לא מספיק טובה, או שאף פעם לא חוויתי קשר וזוגיות יציבה ואולי אני לא מסוגלת לזה, ואני מפחדת שאשאר לבד, מפחדת להתפשר ועוד ועוד, לכל אחד מאיתנו יש אמונות המגבילות אותנו מהדברים שאנו רוצים בחיינו: זוגיות, עבודה, אהבה עצמית וכו.

האימון מאפשר במרחב פתוח ותומך להתחיל להתבונן על האמונות, המחשבות והרגשות שמונעים מאיתנו להשיג את מה שאנחנו רוצות. לסיט אותם מדרכנו ולפנות מקום ליצירת אפשרויות חדשות.

נקודת המוצא באימון היא שאנחנו יוצרים את גישתנו למציאות בה אנו חיים, זוהי עמדה של בחירה ולא של התפשרות. זוהי עמדה של חופש מהפחדים, מתחושות שליליות ויציאה מהדפוסים והמחשבות שמגבילות אותנו (אני לא יכולה להיות בזוגיות, לא מספיק טובה/יפה/חכמה... אסור לי להיות מאושרת) , קבלה של מי שאנחנו ויצירת החיים אותם אנו רוצים, ללא פשרות אלא מתוך בחירה!

מקווה שעזרתי...

שנה נפלאה שתהיה לכולנו, שנה של זוגיות בריאה ומאושרת, שנה של שקט ושלום!
    בברכה,
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו