מפחדת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מאוד
    חסוי
    04/01/2009

שלום התחלתי קשר עם בחור, אני מאוד מרוצה. שנינו רוצים להתחיל יחסים אינטימיים אבל יש לי שתי בעיות. האחת שאני מפחדת מכניסה להריון, אני לא סומכת על קונדומים במאה אחוז ולא יכולה ליטול גלולות מבחינה רפואית, ובעבר חוויתי את הפחד ואי הוודאות הזה עם החבר הקודם וזה פשוט גורם לי לשיתוק בשגרת היומיום. והשניה, הצגתי בפניו את העובדה שאני רוצה שנלך ביחד שנינו לבדיקת איידס, דבר שאני חושבת שכולם צריכים לעשות, ובעיקרון אין לו בעיה הוא טוען שאין לזה כל כך קשר כאשר שוכבים עם קונדום וזה מאוד מפליא אותי מכיוון שזה לא נכון , לא סגרנו את הנושא של הבדיקה ואני לא יודעת איך לפתוח שוב את העיניין ולגרום לו להבין שזה לא קשור לאמון שלי בו או לעובדה ששוכבים עם קונדום. אם תוכלו לעזור לי מעט אודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מאוד

הוספת תגובה

• שלום לך חסויה

עדה מורג
    04/01/2009

למען האמת השאלה שלך נוגעת יותר לתחום הסקסולוגיה והבריאות.
    את גם לא ציינת את גילך וכמה זמן אתם בקשר...
    הייתי מזמינה אותך לפנות ליעוץ רפואי כדי לנסות להתאים לך אמצעי מניעה אחר (לא כדורים,לא קונדום).

מלבד זאת הייתי מזמינה אותך להתבונן בפחד שלך מהריון. כאשר מתנהלים נכון הסיכוי להיכנס להריון הוא מאד נמוך.אך את מדברת על פחד שמשתק אותך ברמה היומית בקשר.
    מאיפה הפחד הזה נובע?
    מה זה אומר עליך אם חס וחלילה תיכנסי להריון?
    מה מהות היחסים שלך עם הוריך? האם הפחד נובע מיחסיך איתם?

ועוד....
    מה ניתן לעשות כדי להתמודד עם פחד?
    האם הפחד הזה ישאר בעינו גם אחרי שרופא נשים יתאים לך אמצעי מניעה הולמים לך?
    האם הפחד הוא באמת מכניסה להריון או שמא יש פחד להתמסר לקשר במלואך?

לגבי בדיקת האידס, השימוש בקונדום מצמצם את אפשרות ההדבקה.אם את מאד רוצה לשכנע את חברך לעשות בדיקה והוא מתנגד בתוקף....אזי אני מזמינה אותך להיות יצירתית בתקשורת איתו.

מי את כאשר את מציעה לו את הבדיקה?
    האם את מבוהלת, פוחדת, ביקורתית, לא סומכת?
    איך את יכולה לשנות את הוויתך מולו כדי לשכנע אותו לערוך בדיקה?

מקווה שעזרתי לך במעט, מציעה לך גם לפנות לפורום המתאים.וליעוץ רפואי.
    בהצלחה....
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו