אני לא יודעת למי לפנות,=\

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת למי לפנות,=\
    נופר
    06/01/2009

שלום , שמי נופר , כמה פעמים שאלתי אותך כאן כמה דברים אבל הפעם זה בנוגע לקיום יחסי מין שלנו . אני וחבר שלי שנתיים ו3 חודשים ביחד , בזמן האחרון הכל בסדר חוץ מבעיה אחת שגורת לי לכאב לבכי ועצב , ופעם אחרונה אפילו השפלה . הקיום יסי מין שלנו , היום יסחי מין שלנו כנראה ממש לא בסדר ובגגל זה לרוב אנחנו רבים . אז ככה : חבר שלי חייל ג'ובניק ושישהימים הוא ישן בבסיס בגגל מה שקורה , הוא חזר ונפגשנו יום ראשון וכמו כל גבר שלא עושה את זה שישה ימים הוא רוצה ובאמת הכל היה בסדר רק שהבעיה היא ככה 1. אין לנו משחק מקדים ארוך כי הוא גומר מהר 2. אני רוצה שהוא ירד לי הבעיה שאני חושבת שזה מגעיל אותם כי אני יודעת שזה לא טעים ולא נעים וכ'ו , ואפילו עם זה מגעיל אותו אני בטוחה שהוא לא יגיד לי . וגם הוא לא כ"כ יודע איך .. 3. הוא גומר מהר מידי אלו הבעיות העיקריות . ביום ראשון ששכבנו הוא גמר מהר ולא היה משחק מקדים הרבה והוא לא ירד לי . אחר כך שניסנו שוב ירדתי לו 5 דקות למרות שאני לא אוהבת ואז כשבאתי להכניס את האיבר מין שלו לשני ירד לו . אני פשוט זזתי לצד והתחלתי לבכות , את לא מבינה איזו השפלה הרגשתי :( אני לא יודעת מה לעשות , שנינו בטוחים שיש בעיה , ואני לא חושבת שזו ממני הוא יכול לשכב פעם אחת ביום והוא גומר מהר ועם כבר פעמים ביום זה הפרשים עצומים כמו נגיד בוקר וצוהורים או צהורים וערב . ובאמת שזה מסתכל והורס ולא כייף וביום ראשון זה היהה שיא . היחסי מין שלנו על הפנים זה לא כייף שהוא גומר כ"כ מהר ואני לא נהנת בככל . זה לא כייף שהוא לא יודע איך לרדת , זה לא כייף בככל שזה ככה וזה גורם להרבה ריבים . מה אנחנו נעשה ? מה הוא יעשה ? מה אפשר בככל לעשות . מצטערת שאני פונה ככה פשוט אין לי למי לפנות . תודה , נופר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא יודעת למי לפנות,=\

הוספת תגובה

• ...

נופר
    06/01/2009

ועוד משהו - אחרי שאנחנו מקיימים יחסי מין פעם אחת פעם שניה כבר לא עומד לו מה קורה פה ? :( ג"א הוא בן 20 וחצי ואני 17 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נופר יקרה

יעל צ'רניאק
    07/01/2009

אני שומעת את כאבך ותסכולך.
    מילת המפתח ביחסים וכן ביחסי מין היא:
    תקשורת, תקשורת ושוב תקשורת.

תקשורת בסיסית טובה ויכולת לשתף, לפני במהלך ואחרי הסקס,דברי איתו.
    הקשיבי למה שעובר עליו, היי איתו, את אומרת שהכל טוב בינכם מלבד המין, האם הוא נמצא במתחים כלשהם, כשאת עוברת לצד שלו (מקשיבה, מבינה, ללא תלונות , ללא ציפיות, אלא רק רצון להבין אותו ולהיות ביחד) אתם שניכם ביחד מול המצב - וזו הדרך האידאלית לפתור כל בעיה שיש לכם.
    אולי גם תוכלי להעזר בפורום מין וסקסולוגיה בנידון.

בכל אופן הייתי מתבוננת איתך על כמה דברים:
    האם את אוהבת אותו ומוכנה לקבל אותו כמו שהוא?
    לקבל אותו מבלי להציב לו תנאים ולצפות שהוא יעשה דברים מסויימים?

תשאלי אותו מה הוא צריך ממך, תהיי שם בשבילו,
    כשאחד בא לקראת השני, דברים משתפרים

יש לך בחירה, אם את רוצה להיות איתו, ואת אוהבת אותו והוא חשוב לך - קבלי אותו כמו שהוא.
    זה לא אומר שדברים לא ישתנו, אפשר לדבר, אפשר לבקש, אך ללא מתחים ולחצים שגורמים עוד יותר לחוסר תפקוד מיני, ברגע שתקבלי אותו כלומר: תרגישי שזה בסדר שכרגע זה המצב, שהוא בסדר, שלא תקחי את זה באופן אישי ותרגישי מושפלת, שתוכלי להבין שכנראה עובר עליו משהו,
    אז..
    תוכלו לייצר משהו חדש ביחד, אולי זה פשוט יגיע או שתחליטו לפנות למישהו מקצועי, אך אז תהיו בדרך הזו יחד - ולא אחד נגד השני - וזה שינוי מהותי!!!

מקווה שעזרתי,
    בברכה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נופר
    07/01/2009

ברור שאני אוהבת אותו ותמיד אני פה להקשיב לו ולהיות אותו ולהבין והכל אבל הפעם אין אני לא יכולה להבין אותו , אנחנו חודשים שוכבים וכל הזמן זה היה ככה שהוא יכול לגמור פעם אחת ומהר . פעם שניה כבר לא היה עומד לו ותאכלס זה היה מעצבן כי אני קשה לי לגמור מהר אז אני נשארת ככה וזה לא כייף זה מבאס רצח . ואחרי הפעם ההיא שאפילו ניסיתי עמד וכשניסנו ירד את יודעת איזו הפשלה זו ? אני לא לוחצת עליו אבל עובדה שעם אני יראה שלא אכפת לי הוא לא יעשה עם זה משהו הוא יגיד טוב היא בטח הבליגה וזה לא ככה הוא צריך להבין שרע לי עם זה אני יודעת שרע לו והוא בככל מתבייש מזה אבל הבעיה שהוא לא עושה עם זה כלום ואני אני לא אלחץ עליו ללכת לרופא בבסיס הוא לא ילך , אין לי יותר מידי צפיות לגביו אני אוהבת אותו איך שהוא אני אוהבת אותו המון אבל יש דברים מסויימים שעם אפשר לעבוד על זה ולשבר את זה אז זה רק ישבר את המערכת היחסים שלנו וזה לא ניראה לי בככל נורמלי כמה שתקתי כמה הסברתי לפי דעתי זה לא הגיוני ואני לא יודעת מה לעשות כבר =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו