מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה ליעוץליאל18/01/2009
יש לי חבר מזה כשנה אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי הוא הראשון שלי מבחינת סקס היו לו שני מערכות יחסים רציניות(יש לציין שאני בת 21 והוא בן 23 ) והוא לו המון אבל המון יזיזות אני לא יודעת למה אבל ממש מפריעה לי המחשבה שהיו לו המון בחורות ,זה מתסכל אותי וגורם לי לקנא ביחוד שהוא זה שבתל אותי ,לפעמים אני תוהה עם עצמי האם הוא סיפר לי את כל זה כדי לגרום לי לקנא? אני נראית הרבה יותר טוה ממנו ,תמיד שאנחנו יוצאים נועצים בי מבטים ומתחילים איתי לפניו הוא מאוד אבל מאוד קנאי כלפי ,הייתי דוגמנית וכיום הוא לא מוכן בכלל שהעסוק במקצוע הזה ,מפריע לו לדעת שהיו לי 2 חברים שישנתי איתם וכמובן שעושים מעבר לכך עוד כמה דברים (מלבד סקס) הוא לא אוהב את העובדה שאני מחבקת ומנשקת ידידים ,אני לא יודעת אם זו קנאה נורמלית או לא הוא אמר לי פעם שהוא יוצא איתי ומשוויץ בי ,מפחיד אותי לדעת שהוא עוד גבר שיוצא איתי בגלל המראה כל הזמן חששתי מזה לכן לא נתתי לאף גבר לגוע בי יש לי המון שאלות לגבי הזוגיות הזו כי זו הזוגיות הרצינית הראשונה שלי ,הוא הוכיח לי מס' פעמים שהוא רציני מאוד ואפילו חושב על חתונה אבל אני מרגישה לפעמים שאנחנו במין קטע כזה של לגרום אחד לשני לקנא הוא מספר לי כמה הוא "דפק בחורות " מצד שני הייתה לו חברה ממש מכוערת וטיפשה ששאלתי אותו למה בכלל הוא יצא איתה הוא אמר שבהתחלה זה היה רק בשביל הסקס תמוה לא? הרי אם כולן רוצות לשכב איתך מה אתה צריך משהי מכוערת ועוד מחויבות בשביל סקס? דיברנו איזה לילה והוא אמר לי שהוא מטער שהוא בזבז את זמנו על בחורות כאלה ושהוא לא מצא אותי מזמן הכרצתי לבן דוד שלו חברה והבן דוד סיפר לה שאף פעם החבר שלי לא השקיע בבחורה כמו שהוא משקיע בי ואף פעם לא היה מאוהב במשהי כמו שהיה מאוהב בי ,וחברה שלי סיפרה לי את כל זה שמחתי לשמוע זאת אך עדין אני מאוד מפוחדת לחיות עם המחשבה שאולי אני משלה את עצמי לגבי הזוגיות יש לציין שאני חייה אצלו ועל חשבונו ,הוא לא רוצה לקחת ממני שקל ,הוא טוען שאם אני יעזוב אותו אין לו מה לחיות ,אני התרשמתי מגברים שלא קשה להם להרבות במילים , יש לי עוד המון מה לכתוב האם ישנה אפשרות להתייעצות דרך הטל' ? אני מאוד אשמח אשמח לקבל תגובות מאנשים עם נסיון מה הם חושבים על הזוגיות הזו אהבה וסקס יש והמשובח ביותר כל השאר אני מעבירה לשיקולי המקצוענים אנא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל יקרה
יעל צ'רניאק19/01/2009
אני שומעת את העומס של הדברים, את כותבת על הקינאה בינכם, על שאלת הרצינות בנוגע לקשר, על הקשר בין המראה החיצוני והיחסים בינכם, על המגורים המשותפים על חשבונו,
ויש לך עוד המון מה לכתוב...
דבר אחד למחשבה - האם את מסתכלת קדימה בקשר הזה או אחורה על מה שהיה.
האם את רוצה ליצור משהו חדש וטוב בינכם ומוכנה לשחרר את העבר ואת מה שהיה לפני שהכרתם?
את מוזמנת להתקשר אליי ונשוחח
בברכה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)