אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    מיכל בר
    18/03/2009

שלום, אני בת 24, יוצאת עם בחור בן 27. אינני יודעת מה עליי לעשות, hיצאתי עם בחור במשך כשבועיים וחצי, הכל היה כיף מאוד וטוב. לפני כשבוע עברתי תקופה לא קלה במיוחד וציפיתי ממנו שיתמוך בי, הבחור אכן התקשרלשאול לשלומי אך לא נפגשנו- דבר שמאוד הפריע לי. דיברנו על כך ואמרתי לו שהתאכזבתי- דבר שנראה לי הלחיץ אותו, הוא אמר שכיף לו איתי ושהוא לא רוצה לאכזב אותי וכמו כן לא מעוניין לסיים את הקשר הזה. כעבור יום הוא התקשר ואמר שהוא מבולבל ואינו יודע מה הוא רוצה, אך כששאלתי אם הוא רוצה לסיים את הקשר השיב בשלילה. מאז עבר כשבוע שלא שוחחנו בו, אני לא מפסיקה לחשוב עליו ועל הרצון שלי שהקשר ימשך. אינני יודעת מה לעשות - כיוון שאני לא רוצה להלחיץ אותו יותר מאשר הלחצתי. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

עדה מורג
    18/03/2009

מדבריך אני מבינה שאת מעורבת בקשר חדש עם בחור שלא מחליט בדיוק מה הוא רוצה.
    הכול היה נהדר בשבועיים הראשונים אבל מאז הספקת כבר להתאכזב והיום את יושבת ומחכה שהוא יתקשר, כי אחרת נראה לך שאת מלחיצה אותו.

האם נוח לך במצב הזה של חוסר ודאות?
    איך היית יוצרת בהירות במצבך?

האם יש הלימה בין הדברים שלו (כיף לי איתך, אני לא רוצה לסיים את הקשר)
    ובין אופן התנהגותו?
    ואולי בכלל קורה לו משהו בחייו ואת לא יודעת?

מיכל יקרה, אני רוצה להזמין אותך להוביל את חייך בעצמך ולבחור מה מתאים לך.
    האם הבחור הזה מתאים לחלומות שלך כבן זוג?
    מה את מצפה מבן זוג?
    מי את רוצה להיות בקשר הזוגי? שמחה, מאושרת, שותפה, אוהבת או מאוכזבת, תלויה,
    נגררת, חיה בחוסר ודאות?

חשוב שתצרי בהירות מולו למרות שאת מאד רוצה את הקשר.
    זוגיות יכולה להיות טובה רק כאשר היא הדדית.
    האם הקשר עם הבחור הזה הוא הדדי, שוויוני, רצוף?

נראה לי שנתתי לך קצת חומר למחשבה...
    מאחלת לך החלטות נבונות.
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אשמח לקבל את תגובתיך

מיכל בר
    18/03/2009

תודה רבה לך על תשובתך המהירה, אכן אני יודעת מה אני מצפה מבן זוג בקשר והוא שיתופיות תמיכה ועם זאת כמובן הנאה. במהלך כל התקופה הוא זה שייזם, התקשר ואני שיתפתי עם זה פעולהאך פחות יזמתי. אינני בטוחה בקשר הזה כפי שלא הייתי בטוחה בו בתחילתו, אך המחשבה שייתכן ונלחץ מרצוני שיעמוד לצידי בתקופה אותה עברתי היא כתוצאה כיוון שהקשר בתחילת דרכו, אני יודעת מדבריו שאמר שהקשר בתחיל דרכו ושלכן הוא לא יודע עד כמה הוא צריך לתפוס את חלקו בתקופה. לכן אני מרגישה תחושת פיספוס ואף החמצה, כי ייתכן שלא הייתי צריכה לצפות אחרי תקופה כל כך קצרה שישא במצוקות אשר אותן אני עוברת. לכן אינני יודעת מה לעשות, ואינני יודעת מה אומר הסטטוס בו אנו נמצאים כיוון שהוא לא אמר שהוא מעוניין לסיים את הקשר . אשמח לקבל תגובה, תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל יקרה

עדה מורג
    18/03/2009

תשובתך מחזקת עוד יותר את תשובתי הקודמת....
    על מנת לברר מה הסטטוס ביניכם מה נראה לך שכדאי לעשות?
    לחכות עד שהוא יתקשר - כדי לא להלחיץ?
    להרים טלפון ולשאול מה שלומו? אולי קרה לו משהו.....ואת זו שלא מתעניינת עכשיו....

האם מוכר לך שאת לא יוזמת בקשרים?
    אולי הקשר הזה הוא גם הזדמנות בשבילך ללמוד ליזום?

מה שעוד מאד חשוב זה שתבדקי מדוע לא היית בטוחה בקשר מלכתחילה....
    מה את אוהבת ומה את לא אוהבת בבחור?
    מה את רוצה לקבל מהקשר? מה הוא מסוגל לתת?
    מה הוא רוצה לקבל ממך בקשר? מה את מוכנה לתת?
    נכון שהקשר מאד צעיר וכנראה שניכם לא כל כך יודעים איך לנהוג...אך כדי לדעת לאן פניכם בקשר
    יש צורך לדבר, לתקשר, לבדוק.....

נצלי את ההזדמנות שנקרית בדרכך ותתאמני על יוזמה.
    תבדקי קודם כל עם עצמך ואז איתו האם יש לקשר הזה המשכיות....

בהצלחה!
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה טובה מבעל ניסיון

אמנון הראל
    03/04/2009

חברה יקרה .יש להבין את אהבתך לבן זוגך ורצונך לישמור על הקשר.' אבל קשר זוגי הוא ללא תנאים ובכל מצב 'גם ובמיוחד במצבים קשים שם למעשה ניבחנת האהבה והזוגיות גם יחד. זוגיות אמיתית ניבחנת דווקה במצבים קשים ומצבים של לחץ .כשהכול טוב .אז הכול בסדר .ובמצב אחר בורחים .בימקום לעזור וליתמוך ....אז זו למעשה לא זוגיות אמיתית. ואולי גם לא אהבה אמיתי.זו מערכת של אינטרס מתי החבר רוצה לחזור רק כאשר יהיה בסדר ותוכלי שוב להעניק לו. ומסיבה זו בילבד הוא מעונין להמשיך ולישמור על הקשר. לכן תעשי חושבים. ותיפעלי עים השכל הישר ולא הרגש.ותחשבי לטווח ארוך. מקווה מאוד שנתתי לך עצה טובה או לפחות קו מחשבה אחר בסופו של דבר ההחלטה היא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו