מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלכוד 22שיר22/03/2009
בוקר טוב. כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה, אולי מפה תגיע הישועה, או לפחות איזשהו אור בקצה המנהרה. אני בת 28 ונמצאת במערכת יחסים מזה 7 חודשים עם בחור בן גילי. תופעה מאד מוזרה מתרחשת במערכת היחסים, תופעה שאירעה גם במערכת היחסים הקודמת בה הייתי לפני כשנה. אני מוצאת את עצמי מאבדת עניין. מאבדת התרגשות. מאבדת משיכה. חיה עם בן זוג מדהים שהייתי מאחלת לעצמי רק לפרוח ולהתפתח לצדו, אך מוצאת עצמי מתעצבנת מכל דבר שהוא עושה. לא מצליחה להרגיש. לא מצליחה להתרגש. לפחות לא כמו שאני יודעת. האנשים הקרובים אליי טוענים שלדעתם מדובר בכך שאני רגילה לבני זוג שעמם היתה לי מערכת יחסים לא שגרתית, לא צפויה, לא טובה, לא בריאה, וכי מכאן הגיע אותו ריגוש ורגש שאני מחפשת. אני לא בטוחה שבכך מדבור, אך מוצאת את עצמי כבר בפעם השנייה, הורסת מערכת יחסים מדהימה עם בחור שאוהב ונותן ומפנק ומפרגן עד השמיים ושמום מה מוכן לעבור את כל השטות הזאת איתי. אולי כי אני מספקת לו בעצם את אותו הריגוש שחסר לי - שבן הזוג שלך אינו מובן מאליו. אני לא מצליחה למצוא את השלווה שלי. את מערכת היחסים הקודמת הרסתי והצטערתי על כך זמן רב. לא מעוניינת להרוס את מה שיש לי כיום, אך הזמן החולף נוטע בשנינו מטענים שאינני בטוחה כי ניתן יהיה לגשר עליהם. אני לא יודעת מה בדיוק גורם לי לאבד עניין. ייתכן שזה פשוט לא זה ואין הסבר אחר. אבל בקרוב אהיה בת 29 וקשה לי לחיות עם אי הוודאות שקיים בי - שאינני יודעת מה טוב עבורי, מה אני מחפשת, למה קשרים הרסניים גורמים לי להרגיש בעוצמה כה חריפה ומדוע אני מאבדת את ה"PASION" לבן הזוג?\ אשמח לשמוע את דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר יקרה
יעל צ'רניאק23/03/2009אני מוקירה אותך על הפתיחות שלך על המודעות שלך והנכונות שלך לקחת אחריות על מה שלא עובד עבורך במערכות היחסים שלך
הייתי מתבוננת איתך על זה שהמשותף בין שתי מערכות היחסים האחרונות שהיו לך - הוא את.
הנושא שאת מעלה הוא ריגוש ו pasion ,
את מתארת פער בין הבחירה שלך בבני זוג מדהימים, אוהבים, מפנקים, ומפרגנים, לבין איבוד התשוקה והריגוש והעניין בבן הזוג.
מה מרגש אותך בחיים? מהו ריגוש עבורך?
מאיין נובע הצורך שלך בריגוש?
מה את מחפשת בבן זוג?
מה החשיבות של להרגיש בעוצמה למול הההרגשה של להפתח לאהבה, ללמוד לקבל אהבה בריאה, ללמוד להעריך את הבן זוג בזכות מי שהוא, להפתח לאיכויות שבו ולהעריך אותן,
על מה את צריכה לוותר כדי לשמר את מערכת היחסים שלך?
מה לא משרת אותך כעת?
מה היית מייעצת לחברה שלך שהיתה מתארת לך אותה סיטואציה בדיוק?
מה את צריכה לפתח בעצמך?
את נשמעת בחורה בוגרת ומודעת, אין לי ספק שתוכלי לעשות עוד צעד נוסף בהתפתחות שלך בהקשר זה.
בהצלחה והמשך יום נעים
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)