מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגל רעתמיר16/04/2009
יש לי הרגל רע.אני מכיר בחורות שלא מתאימות לי ולא פעם אני יודע שהיא לא בשבילי ואני
לא בשבילה אבל אני כן יעשה הכל כדי להפגש איתם.אני מדבר על פגישה דרך האינטרנט.
אני חוזר על הטעות הזו של להכיר דרך האינטרנט אבל משון מה אני חוזר על כך כבר לא פעם ולא שלוש פעמים.איך אני עוצר עצמי מלעשות הרגל רע כזה שאני לא מעוניין ?
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך חבר חדש
יעל צ'רניאק17/04/2009אם אני מבינה אותך נכון, ההרגל הרע שלך הוא שאתה מכיר בחורות שלא מתאימות לך ובכל זאת נפגש איתן, הבנתי נכון?
מה זה משרת עבורך?
אם אתה ממשיך לעשות זאת , כמו שאתה מציין, לא פעם ולא פעמיים.., זה משרת עבורך משהו!!
אתה כותב שתעשה הכל כדי להפגש איתן - מה זה נותן לך המפגש איתן? איך זה גורם לך להרגיש? מה נותנת לך התחושה הזו? מה זה מחזק אצלך?
ברגע שתוכל לראות מה שזה משרת עבורך,
תוכל לראות על מה עליך לוותר...
בנוסף הייתי ממליצה לך להיות ברור עם עצמך לגבי האיכויות שחשובות לך בבת הזוג הרצויה לך.
מי כן בשבילך? מה חשוב לך?
מה חשוב לך בכלל בזוגיות? מה חשוב לך בבת זוג?
ברגע שכל אלו יהיו ברורים לך, תוכל לבחור בין :
1. להמשיך להתנהל בדרך בה אתה רגיל (ההרגל הרע),
או
2. לוותר על משהו (מה שכרגע ההרגל שלך משרת עבורך, אך מפריע לך ליצור את הזוגיות הרצויה לך), ולבחור אחרת. לבחור בחירה עקבית לכוונה האמיתית שלך ולא להתפשר.
דרך אגב, בנוגע להיכרויות באינטרנט, זוהי אופציה מצויינת להיכרות, אחת מני רבות.
שיהיה בהצלחה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
חדש פה17/04/2009יעל ,
נהנתי מאוד לקרוא את תגובתך.
מה זה משרת אותי המפגשים הללו ? את האמת כלום,כוץ מהעובדה שאני פוגש בחורה .
מה אם כן זה נותן לי ? אני לא מצליח להבהיר לעצמי מה זה נותן לי אבל זה נותן לי משהו .
מה לדעתך אני מקבל מכך,אודה לתגובתך גם אם זה רע .
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר יקר
יעל צ'רניאק18/04/2009אתה אומר שזה אכן נותן לך משהו , אך לא ברור לך מה .
את זה צריך לבדוק יחד, בהתבוננות משותפת.
אולי זה נותן לך תחושת שליטה, תחושת הצלחה, טפיחה על השכם, הרגשה טובה לאגו.
אולי זה נותן לך מפגש עם בחורה , סביבה אחרת בה אתה מרגיש משהו אחר.
אולי זה נותן לך תירוץ טוב למה זה לא ילך, כי אתה יוצא עם מישהי שלא מתאימה לך, ולכן זה מרגיע אותך, כי זה לא באמת מבחן אמיתי, זה עדיין משרת מקום נוח ונעים , ללא פחדים והתמודדויות.
אני לא מכירה אותך לכן אני רק מעלה כמה השערות שיכולות להיות
רק ע"י התבוננות מעמיקה יותר שלך תוכל לדעת מה זה באמת נותן לך.
אולי זה נותן לך כיוון.. ואולי יש שם משהו אחר..
שיהיה בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך
חדש פה18/04/2009עשיתי חושבים יעל ותחושבת שליטה זו שכנראה מופיעה אצלי במצבים אלו.
אני אלמד להתגבר עליהם. את פשוט אלופה !
תודה לך
חדש פה.מבטיח שאגיע לבקר .עזרת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
יעל צ'רניאק18/04/2009אני מוקירה את הנכונות שלך להיות מודע יותר לעצמך ולהבין מה מניע אותך .
על כף המאזניים אם כך תחושת השליטה מצד אחד והרצון למצוא את בת הזוג המתאימה והנכונה עבורך מצד שני - מה יותר חשוב לך?
שיהיה לך בהצלחה!
:)
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)