מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה לא ברורהעידו30/04/2009
יעל שלום רב,
אני נמצא בזוגיות אוהבת כבר כמעט שנתיים.
זוגיות זו הינה זוגיות ראשונה בשבילי, וראשונה רצינית בשביל בן זוגי , שמבוגר ממני ב8 שנים
שנינו לא טיפוסים מיניים במיוחד, ויחסי המין היו טובים, אך לא רבים(בילינו ביחד תקופה ממושכת בטיול בחו"ל, בממוצע של בערך פעם בשבוע או פחות של יחסי מין שלא כוללים חדירה..חדירות פחות נפוצות)
בתחילת הזוגיות גילה לי בן זוגי כי הוא סובל מבעיית עוררות מינית ומקושי להגיע לזקפה, דבר שוודאי לא תורם לתדירות...
לאחרונה, מאז שחזרנו מחו"ל(לפני 7 חודשים), תדירות הסקס קטנה משמעותית...קיימנו מגע מיני שלא כולל חדירה רק בשביבות ה5 פעמים..חדירה עוד לא ביצענו מאז..
מערכת היחסים שלנו נאמנה לחלוטין ואנחנו מבלים את רוב שעות היממה ביחד, ואף עבדנו ביד עד לא מזמן.
אני מודה כי מקור הבעייה הזו כרגע הוא בעיקר אצלי שכן בן זוי ניסה כמה פעמים לשכב איתי אך נתקל בדחייה... משום מה אין לי רצון לקיים יחסי מין( אני כן מאונן מדי פעם, אבל לאקט מיני פיזי אין לי חשק)..
אני מניח שיש לזה קשר למענים שצברתי כלפי הבעייה שיש לו, ודחיות שלא כלפיי שנתקלתי בהם בעבר..
כבר לא מרגיש לי טבעי לשכב איתו כי התרגלתי לעניין...
רצוי לציין כי פיזית הוא יפה בעיניי ומושך אותי, אבל אני מרגשי , אם להשתמש בהקצנה, "מסורס"..
אני מרגיש כי העניין כבר פוגע בו וחושב כי הוא מפקפק במשיכתי אליו..
גם לי כמובן יש רצון בחיי מין עשירים יותר...
אני רוצה עזרה בפתרון למצב כי אנו אוהבים מאד אחד את השני והמערכת הזוגית שלנו מלאה ומפרה בכל האספקטים האחרים, מה שאומר שהאלטרנטיבות הן או לעבוד על הנושא ולשפר את חיי המין, או להתרגל לזוגיות שלא כוללת יחסי מין...
אודה לך על כל עצה או עזרה
בכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו היקר
יעל צ'רניאק30/04/2009אני שמחה לשמוע על הזוגיות האוהבת והחזקה שיצרתם בינכם.
בהקשר לבעיה שאתה מעלה, הפתרון הראשון שעולה לי נעוץ בתקשורת בינכם.
האם אמרת לו את מה שכתבת כאן?
האם הוא משתף אותך בכל המטענים שלו ביחס ליחסי מין?
כל עוד הזוגיות חזקה ואיתנה, כמו שנשמע אצלכם, כשברור לשני הצדדים שהם מאוד רוצים את הקשר ואפילו במחיר של להתרגל לזוגיות שלא כוללת יחסי מין כמו שאתה מציין, אזי...
ברגע שתיצרו תקשורת פתוחה ומבינה של אחד לרגשות למחשבות לרצונות ולתגובות של השני, היחסים בינכם יתחזקו.
אם תבחר לתקשר איתו את התחושות שאתה מתאר שכבר לא מרגיש לך טבעי לשכב איתו ועם זאת אתה מרגיש שזה פוגע בו וגם לך יש רצון בחיי מין עשירים יותר...
וככל שששניכם תוכלו להביא את כל הדברים הללו בפתיחות ולחשוב ב י ח ד!!! מה תוכלו לעשות ואיך תוכלו להחזיר את חיי המין וליצור את מה ששניכם חפצים בו, כך המיניות בחייכם תשתפר.
תקשורת זו מילת המפתח!!
כשלא מתקשרים בפתיחות, נוצרים מטענים והאינטימיות נפגמת.
אולם בתקשורת פתוחה, רגישה ומבינה. מתוך אהבה, התחשבות ומוכנות לבוא לקראת השני.
גם אם בהתחלה זה יהיה קצת מביך או לא טבעי, עדיין המטרה של יצירת זוגיות שלמה יותר בינכם היא נעלה. חיזוק האינטימיות וההרגשה שהכל מתקבל וניתן לאמר הכל בידיעה שהשני יקבל ויתחשב. חשיבה יחדיו כזוג מה אפשרי, וזה יכול להתחיל עם משהו קטן ששניכם תרגישו איתו נוח ותוכלו להרגיש טוב עם עצמכם . כל צעד כזה בתקשורת ובתקשורת המינית יכול לשדרג את הזוגיות שלכם.
מי אתה רוצה להיות בשיחה עימו? כן אוהב, מבין, קשוב, רגיש...
מה אתה רוצה לתרום לקשר שלכם בשיחה הזו?
מקווה שעזרתי
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יעל
עידו03/05/2009אנחנו מדברים על הנושא, אבל לפני כמה ימים דיברנו עליו יותר ברצינות
ויש כבר שיפור בתחום המיני מאז..
אני מאמין שהכוון עכשיו הוא לטובה(:
תודה רבה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)