מין בנישואים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין בנישואים
    אמא
    19/05/2009

שלום,
    אני בת 33 נשואה מזה כשמונה שנים לבעלי בן ה- 35 (עמו התחנתי לאחר כשנתיים וחצי של חברות) ויש לנו שני ילדים- האחד בן כמעט ארבע והשניה בת כשנה וחצי, אותה עודני מניקה.
    יש לי בעל מקסים, אוהב אותי מאד, דואג, נוח, מתחשב, עושה בשבילי הכל ואני מאד אוהבת אותו ונמשכת אליו.
    היחסיים ביננו טובים, התקשורת טובה, אנחנו לא רבים הרבה (למעט בשנה האחרונה שהיו בינינו מריבות בלתי פוסקות סביב נושא ההנקה והרגלי השינה של הקטנה).
    בעלי הוא הראשון והיחידי עמו קיימתי יחסים. יצוין כי היו אחרים לפניו שהמערכת איתם היתה בעלת אופי מיני ונהנתי ממנה מאד. מעולם לא הייתי "חתולת מין" ולא חוויתי אורגזמה. תמיד הייתי טיפוס סגור בכל הקשור לסקס וקיימתי יחסים בעיקר כדי לענג את בעלי. בהתחלה היה לי יותר קל לעשות את זה, הייתי יותר יוזמת וחווה סוג של תשוקה אבל עם השנים יותר קשה לי- אני עייפה, אף פעם אין לי חשק, כמעט אף פעם אני לא יוזמת והמגע בינינו, עם השנים הלך ופחת, והפך להיות מאד ממוקד ומוביל לסקס בסופו של דבר. אני העלתי את הנושא מול בעלי ואמרתי לו שחסר לי המגע, המזמוז בלי החדירה בסוף והוא טוען שאם כבר אנחנו במגע מסוג זה, הוא לא יכול להתאפק ורוצה שזה יוביל לסקס. נראה לו מיותר ל"התמזמז" מבלי שזה יוביל לסקס. לטענתו אנחנו כבר לא "בני 16" (כאילו זה תואם לגיל זה בלבד ) וגם ככה הזמן שלנו מוגבל.
    אני מאד אוהבת את בעלי, נמשכת אליו ורוצה לספק אותו. אני חושבת שמגיע לו שיהיה לו סקס טוב ולא מגיע לו לעבור חיים שלמים עם מישהי שהסקס איתה בינוני ומטה. אני חוששת שהמצב שלנו יוביל לבגידה מצידו. הוא לא מתלונן למעט העובדה שהוא מבקש ממני להשתחרר כי אני מאד לחוצה, סגורה (סוגרת רגלים והוא צריך להלחם), לא מרוכזת באקט, לא מתחברת.
    אני לא אוהבת לגעת בעצמי ולא הצלחתי להתחבר לאוננות למרות שניסיתי.
    גם אין בכוונתי ללכת לייעוץ למרות שאני יודעת שיש מקום
    לדעתי זה הכל "בראש".
    אשמח אם תוכלו לעזור לי במסגרת זו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין בנישואים

הוספת תגובה

• שלום לך יקרה

עדה מורג
    19/05/2009

האמת היא שלא רציתי לומר :שלום, "מיואשת מעצמי" - כי כמו שאמרת בסוף דבריך "הכול בראש".
    וגם השם שהענקת לעצמך הוא תוצאה של הפירוש שאת נותנת למצבך.

קודם כול אני רוצה להוקיר אותך על הפתיחות שלך ועל הדרך בה את מתארת את הזוגיות שלך.
    את מבורכת בזוגיות טובה, באהבה הדדית, בתמיכה, בתקשורת טובה,בהתחשבות ועוד.
    במקביל את מתארת את מצב העייפות, את חוסר הזמן, את העדר התשוקה - מצבים שמוכרים כאשר את מניקה ומגדלת שני ילדים קטנים.

אני מבינה מדבריך שיש פער בין הרצון שלך למשחק מקדים לבין רצון בעלך לחתור לחדירה מיידית.
    ואת עוד אומרת שאת לא אוהבת לגעת בעצמך, לא מאוננת ולא מתכוונת ללכת ליעוץ.
    אני רוצה לשאול אותך מה לדעתך חוסם אותך מללכת ליעוץ סקסולוגי?
    נשמע שכאילו יש לך זוגיות מדהימה ואת אוהבת את בעלך ורוצה לענג אותך וכו וכו... אני גם מרגישה שיש בך צורך ורצון לפתור את המצוקה ביחסים המיניים.
    אז ....מה או מי יכול לתמוך בך בהחלטה ללכת ליעוץ ?
    יעוץ יכול להיות אישי או זוגי אך רצוי מאד שלא תוותרי עליו.
    הנושא רגיש למדי ולא נראה שיעוץ בפורום מספיק כדי לפתור את הבעיה.
    אנחנו כאן מאמנות לזוגיות, אך לא סקסולוגיות מקצועיות ולכן עדיף שתפני לאיש/ אשת מקצוע
    או דרך קופח או באופן פרטי.

אל תוותרי לעצמך ושמרי על הזוגיות הנהדרת שלך.
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עדה

אמא
    19/05/2009

תודה רבה על התשובה.
    שאלת מה מונע ממני מללכת לייעוץ?
    סתם מחשבה מיושנת. קשה לי להודות שמשהו לא בסדר עד כדי כך שצריך ללכת לייעוץ.
    וחוץ מזה- אני לא מאמינה שייעוץ יעזור לי. אני קוראת המון בנושא והדבר הראשון שמייעצים זה להתחיל להתחבר לגוף שלך, לגעת, לאונן, ואני ממש לא בכיוון. זה לא מהנה אותי ואני לא רואה את עצמי עושה את זה. ואם כך- מה הטעם בייעוץ?
    יחד עם זאת, כמו שאמרת, יש לי רצון עז לפתור את הבעיה.
    אני אנסה במקביל להתייעץ בפורום בנושא סקסלוגיה
    כתבתי בפורום זה, למרות שאני יודעת שאתן לא סקסלוגיות מקצועיות כי לדעתי הפתרון שלי הוא "בראש" בשל המפורט לעיל.
    מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי
    שוב, תודה רבה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום לך יקרה,

עדה מורג
    24/05/2009

מצטערת על העיכוב בתשובה...

אכן מחשבה מיושנת......או אולי בואי נקרא לה "מחשבה ישנה".
    אם כל הענין ב"ראש" כפי שאת אומרת ואם אכן את מאד רוצה לפתור את הבעיה,
    אזי אפשרי לראשך לחשוב "מחשבות חדשות".....
    "אם תמשיכי לעשות, את מה שעשית עד עכשיו - אץ תקבלי את אותן תוצאות ממש" (איינשטיין).

איזה אפשרויות נוספות קיימות במרחב שלך?
    האם בדקת סוגים שונים של יעוץ?
    איך תוכלי לפתח אמונה שיעוץ כן יעזור?
    מה יקרה במציאות אם תודי בפני עצמך שאת זקוקה לעזרה מקצועית?
    האם יתכן יעוץ שלא מציע מגע עצמי ואוננות?
    ואם זה לא מהנה אותך, מה כן יכול לעורר אותך? האם חשבת על אפשרויות אחרות?
    האם את משוחחת על כך חופשי עם בעלך?

אלה היו כמה שאלות למחשבה.......מקווה שתמצאי את דרכך. אל תוותרי!
    שבוע טוב,
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו