מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרחקות בחברהענת23/05/2009
החלטתי להפסיק להשתתף באירועים שמזמינים אותי ואת בעלי ולשלוח רק את בעלי (במידה וירצה ללכת לבד, הוא אינו מתנגד..) לאירועים של אנשים שמתעלמים ממני, שלא מתייחסים אלי, לא מרבים בשיחה איתי, בניגוד לבעלי. שכולם מכרכרים סביבו. אני מרגישה דחוייה/לא רצוייה וזה פוגע בי עד מאד, למרות שאני משתדלת ליזום שיחה ראשונה- והדבר לא עוזר, כולם נדבקים בבעלי. בדרך זו גם ברצוני להראות לזוגות הללו שאני פגועה, מאוכזבת מהם ובאותו מידה שלא מכבידם אותי- מדוע אכבד אותם??? מעניין תגובתכם ותודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר יקרה
עדה מורג24/05/2009אני קולטת מדבריך את תחושת הפגיעות שלך, את הפחד מדחיה, את האכזבה מהאנשים שאתם מתרועעים איתם.
אני מזמינה אותך לחקור בינך לבין עצמך, מהן הרגשות האלה שאת חווה?
מה קורה במציאות? האם הם באמת דוחים אותך? או שמא את שמה את עצמך בצד?
מה באמת פוגע בך שמה?שהם לא כל כך מדברים איתך? או שמא העובדה שהם "מכרכרים" סביב בעלך?
האם קיימת תחרות בינך לבין בעלך על תשומת לב החברים?
באיזה עוד תחומים בחייכם אתם מתחרים?
האם את מרגישה מנצחת בתחרות או מפסידה?
איזה רווח יש בתחרות ביניכם? לאן זה מוביל?
מאיפה נובע הצורך "להראות להם" שאת פגועה?
האם נדמה לך שאם לא תכבדי אותם בנוכחותך , הם יכבדו אותך יותר?
סמדר יקרה, אני מעריכה שתחושותיך נובעות קודם כל מפירושים לא נכונים של תמונת המציאות.
כולנו מפרשים ומפרשים וגורמים לעצמנו עוגמת נפש לעיתים ללא סיבות אמיתיות.
אני גם מזמינה אותך לבדוק עם עצמך מי את כשאת נמצאת בחברה? סגורה, ביישנית, כועסת, מקטרת, מרכלת, ביקורתית, נוטרת טינה? או אולי שמחה, משתפת, מכבדת, אוהבת, תורמת, קלילה, מפרגנת?
ההוויה הפנימית שלנו קובעת את המציאות בחוץ. מי את רוצה להיות? מה את רוצה להקרין?
מה יעזור לך לשדרג את ההוויה? מי יכול לתמוך בך בכך?
מבטיחה לך שאם תנסי לכבד את חבריך הם ישנו את יחסם אליך.
מקווה שעזרתי....בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)