מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליעלאפרת10/06/2009
תודה על התמיכה והמילים החיוביות..תאמיני לי שאני הכי מנסה לא להתמקד ברגש הקנאה כי הוא דיי מחרפן אותי ומשגע אותי ואני עושה כל בכדי להשתחרר ומזה ואני כן עוסקת בפעילות גופנית..אבל המחשבות הטורדניות שחוזרות ועולות לי כל מפגש שלהם מטריד אותי..הם מכירים רק חודשיים וכל מפגש שלהם מקרב ומחבר אותם יותר התחביב הוא צילום שניהם אוהבים לצלם..אני כן משתפת את בן זוגי ברגשותייאבל זה לא גורם להם להפסיק לצלם יחד, השבוע הם העלו את הפגשים שלהם לפעמיים עד שלוש בשבוע מכיוון שיש לה איזו תערוכה בלימודים של שאותה היא צריכה להגישאז בן זוגי עוזר לה וגם נהנה מהתחביב..זה מוביל אותי להתנהג אליה לא יפה ולעשות לה פרצופים בכל פעם שיוצא לי לראות אותה כשהיא בא אלינו הביתה. אני ממש מרגישה שקשה לי להתמודד עם זה ולהשתחרר מהמחשבות שרצות לי בראש מזה שאולי יקרה בניהם משהו ..אי אפשר לברוח מהמחשבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב....
אפרת10/06/2009אני בת 25 בן זוגי בן 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל יקרה
יעל צ'רניאק10/06/2009יש לך פה הזדמנות ללמוד משהו...
מה את יכולה ללמוד על עצמך מן הסיטואציה הזו?
איזו הזדמנות עולה מתוך כך עבור הזוגיות שלך?
מי תהיי אם תמצאי בתוכך את העוצמה לבחור את המחשבות שלך ולא לתת לרצף המחשבות האוטומטיות לתפוס את המקום? מי תהיי אם תהיי חופשיה ממחשבות הקנאה הכעס? זה לא שהם יעלמו אך הם לא ישלטו בך, הם יעברו לרקע, לא ישתלטו על תגובותיך מעשייך ומה שתבחרי להתמקד בו.
זה לא סתם מילים יפות - יש לך באמת אפשרות לבחור !
אזרי את כל הכוחות שבך על מנת לא לתת משקל למחשבות הקנאה, בכל פעם שהן עולות, תחשבי על משהו אחר בונה וחיובי שתוכלי להתמקד בו לגביך, לגבי הקשר שלך, חשבי על מי את כן רוצה להיות.
איזה אתגר עומד בפניך?
איזה שיעור יש לך כאן עבור עצמך? כיצד תוכלי להתפתח ולצמוח מתוך הסיפור הזה?
בהצלחה!!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)