כואב לי כל כך ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כואב לי כל כך ..
    שני
    13/06/2009

זה סיפור ארוך
    זה התחיל בגיל 13 בערך .. הוא היה בן 16
    הכרנו באינטרנט ונפגשנו אחרי חודש וחצי
    ומפה התחילה אהבה כל כך גדולה
    אהבה שנמשכה 5 שנים בלי להיפרד אפילו ליום אחד !
    עברנו הכל ביחד אנחנו לא מאותה עיר הוא התגייס לפני שנתיים ו 8 חודשים לקרבי
    עברנו הכל התגברנו על כל המכשולים ,
    היו לנו המון ריבים אבל תמיד ידענו להשלים ולהתגבר על כל הבעיות שלנו ואף פעם הנושא של פרידה לא עלה .
    לפני פחות משנה ובמשך כל השנה הכל כל כמה חודשים בערך היינו רבים ומגיעים לקיצוניות ותמיד היינו "כמעט נפרדים " .
    לפני 3 חודשים זאת הייתה הפעם האחרונה ש"כמעט נפרדנו "
    הוא טען שאני חסרת ביטחון ושאולי הוא מעכב אותי ושאני צריכה לצמוח ולהתפתח בלעדיו ..
    בקיצור אמרתי לו שאולי זה שאנחנו מודעים לבעיה שלי אפשר לפתור אותה ביחד ושניתן צ'אנס לקשר וזה מה שהיה באמת ..
    ביום ראשון האחרון ( ביום הולדת שלו) רבנו ריב רציני לא חשוב עכשיו למה והוא דיבר אלי ממש מגעיל וסילק אותי מהבית מרוב כעס ולא דיברנו עד אתמול ,
    ואתמול התחלנו לדבר שוב על פרידה או על פסק זמן לחשוב..
    הוא אמר שאולי אם ניקח פסק זמן הוא יבין כמה אני דבר טוב וכמה הוא צריך אותי
    אז החלטנו שנפרדים לכמה זמן ואחרי שניתקנו את הטלפון הוא שלח לי SMS " את בחיים לא תצאי לי מהלב "
    וזה שבר אותי כל כך ולא הגבתי על ההודעה..
    ישבתי בוכה כל הלילה וחשבתי והגעתי למסקנות שאולי בגלל שנכנסתי לקשר בגיל כל כך צעיר לא הספקתי לבנות את האישיות שלי ואת התחביבים שלי ובקושי הכרתי את עצמי
    ובגלל זה אין לנו דברים משותפים ששנינו אוהבים כי אני בעצמי לא יודעת מה אני אוהבת
    והתקשורת בנינו על הפנים ומפה באים כל הריבים האלה ..
    וכניראה שעד עכשיו הדחקנו את זה..
    בקיצור היום אמרתי לו שאני חושבת שבגלל שנכנסתי לקשר בגיל כל כך צעיר לא בניתי אישיות משל עצמי ושאני חושבת שאם ניקח פסק זמן אולי אני יבנה את עצמי בלעדיו ואז כשנחזור זה יהיה למקום הרבה יותר טובבדביל שנינו ..
    הוא אמר שיכול ליהיות שאני צודקת ושזאת התקוםה לקשר שלנו..אמרתי לו שאני אוהבת אותו ושאני אחשוב עליו תמיד ואם הוא מתגעגע הוא יכול להתקשר או לשלוח הודעה מדי פעם הוא אמר שהוא אוהב ובזה זה נגמר ..
    ואני שבורה אני לא מצליחה להרים את עצמי אני מרגישה אבודה
    המחשבה של ליהיות בלעדיו הורגת אותי
    למרות שאני יודעת שזה יהיה לטובה אבל זה הורג אותי הדמעות מציפות אותי כואב לי הלב שזה נגמר ככה ואפילו שזאת רק הפסקה אף אחד לא מבטיח לי שנחזור והכל יהיה מושלם
    אני יודעת שהוא אוהב אותי ושהוא לא יכול בלעדי ויהיה לו קשה
    אבל התחלתי לחשוב מה אם אני אחזור והוא פתאום לא ירצה אותי
    המחשבות מציפות אותי ואני לא יודעת איך להתמודד תעזרו לי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כואב לי כל כך ..

הוספת תגובה

• שלום לך,שני יקרה

עדה מורג
    14/06/2009

אני יכולה מתוך דבריך לחוש את הכאב העצום שאת חווה.
    יחד עם זאת את נשמעת בחורה נבונה, רגישה, מודעת לדברים הטובים שהיו בזוגיות, מודעת לקשיים שהתעוררו לאחרונה.
    ברור גם שיש אהבה גדולה ביניכם ואתם חווים תהליך של התבגרות. תקופת הצבא זו תקופה משמעותית עבור חברך וכמובן שזו גם תקופת מבחן לקשר.
    את אומרת שתמיד ידעתם להתגבר על המכשולים אך לאחרונה הגעתם להבנה שיש צורך בפסק זמן כדי שאת תגבשי את אישיותך ובכדי שהוא יבין עד כמה הוא זקוק לך.

במבט מהצד החלטה זו נבונה ובוגרת, זו הזדמנות עבור שניכם לצמוח , להתבגר ולהגיע למסקנות לגבי הקשר שלכם. זה הזמן הנכון עבורך לשאול כמה שאלות בסיסיות:
    מי אני? מי אני רוצה להיות? לאיזה כיוונים אני רוצה להתפתח?
    מה אני אוהבת בעצמי? מה אני בעצם אוהבת בו?
    מי יהיה עבורי בן זוג אידיאלי? האם זה הוא? האם אני מקבלת אותו כמו שהוא?
    איך אני רוצה שהזוגיות העתידית שלי תיראה? מה אני מוכנה לתרום לזוגיות?
    מה יהיו היחסים? מה תהיה מידת התלות בינינו?מה תהיה מידת החופש בינינו?
    איך תהיה התקשורת בינינו? מי אני אהיה בתקשורת איתו?(לדוגמא : מקטרת, כועסת, עצובה, מאוכזבת או לחילופין: מקשיבה, סבלנית, תומכת, מפרגנת)
    מה הם הגבולות שלי בתוך הקשר? מה הם הגבולות שלו בתוך הקשר?

בקיצור, פסק זמן נועד להתבוננות עמוקה בעצמך, בקשר, במהות הזוגיות שאת רוצה.
    העובדה שאת לא יכולה לראות את עצמך בלעדיו וזה כל כך כואב, נובעת מזה שלעולם לא היית בלעדיו ולכן את לא יודעת איך זה. מה שלא מוכר, לעתים מפחיד.
    תהי שם בפחד, תהי בכאב - כמה שצריך......ואז תתחילי בהתבוננות ותגיעי למסקנות שנכונות עבורך.

ולגבי העתיד עוד מוקדם לחשוב עליו....את חוששת שתחזרו והוא לא ירצה בך יותר.
    האם יתכן גם מצב הפוך?אולי את תחליטי שאת רוצה להיות לבד עוד זמן? אולי תחליטי שתרצי להתנסות בזוגיות אחרת ואז לחזור?
    תני לזמן ולתבונה שלך לעשות את שלהם ותסמכי על עצמך שתדעי להחליט את ההחלטה הנכונה.
    בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    14/06/2009

זה נורא מוזר לי ליהיות בלעדיו אני מרגישה ריקנות
    הייתי עם בן אדם 5 שנים .. שזה בערך כל החיים שלי כי אני רק בת 18
    ופתאום ליהיות לבד.. זה מפחיד כ'כ ..
    יש בנינו אהבה ענקית ואני בטוחה שהוא לא ישן בלילה כמוני ..

החלטתי שכל יום אני כותבת מה אני מרגישה
    ובעוד כמה זמן ( כמה זמן שיקח ) אני אתן לו לקרוא הכל ..
    רעיון טוב ?!

תודה רבה על הכל .. אני אקופוץ לפה מדי פעם אם אני ארגיש רע ..
    את עושה עבודה מדהימה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שני

עדה מורג
    14/06/2009

רעיון הכתיבה מצוין.....אל תחליטי עכשיו בקשר לשיתוף שלו .
    תני לזמן לעשות את שלו......ומלאי את חייך בדברים טובים: חברים, טבע, מדיטציה, טיולים.
    תתנסי בחיים לבד ועם אחרים ואז תחליטי אם את רוצה לחזור.

סמכי על האינטואיציה שלך ועל הרגשות שלך. הם אומרים תמיד אמת.

ימים נפלאים לך.....
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו