ליעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל
    מיטל
    14/06/2009

היי זאת שוב מיטל..בהקשר של החבר שלי שהולך לצלם עם הבחורה זה עוד קטע נלווה..הזוגיות שלנו בכלל לא בריאה..אין אמון וזאת הסיבה שגם פחדתי כשהוא הלך לצלם עם אותה ידיה כשעפו לי המחשבות..אין המון הדדי אנחנו כבר למעלה משנה ביחד עדיין בודקים את הטלפון אחד לשני..
    המחשב שלו נעול כדי שלא אחטט (מכיוון שכבר חיטטתי כמה פעמים) יש הרבה מתחים כשאני הולכת לחברות סתם לשבת אצלן בבית תמיד יש תחושה מצדו שאני אולי לא באמת עם החברות כנ"ל לגביי גם אני חושדת בו.שיקרתי לו גם לא מעט בקשר הזה מה שגרם לקשר מהבסיס להיות "מסריח" ..הוא תמיד מחטט לי במחשב שלי ושואל את מי אני מאשרת במסנג'ר .אני יודעת שזאת גם אשמתי בגלל ששיקרתי לו לא מעט בקשר ואני דיי שרופה אצלו.אבל גם אני משום מה לא בוטחת בו..היתה לנו פרידה לני חצי שנה שבכדי לחזור אליו הוא הציב לי תנאים: להלחיפ מייל להלחיפ מסנג'ר ולמחוק את הפייסבוק ולא לצאת יותר עם חברות לבד בסופ"שים!! מכיוון שידע על בחור שאיתו יצאתי עוד בתחילת הקשר שלי עם בן זוגי הוא קרא לזה בגידה..אנחנו בהפרש של 9 שנים אחד מהשני והוא בן אדם חכם ופיקח מאוד בלי שום קשר אני מציינת. אני דיי מיואשת בזמן האחרון מרגישה שנלקחה ממני שמחת החיים.אולי זה הזמן לקחת את הדברים ומהבית שלו לחזור לאמא ואבא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליעל

הוספת תגובה

• מיטל יקרה

יעל צ'רניאק
    15/06/2009

את כותבת שאין אמון הדדי ,
    אני שומעת שאת גם לוקחת אחריות על חלקך בדבר.

זה מצויין!
    מה שתוכלי לעשות עכשיו הוא לשנות את זה.
    להתחיל ליצור אמון, לשנות את הקארמה,
    כשאנו משקרים או לא ראויים לאמון , זה חוזר אלינו.
    אך מה שיפה הוא שבכל רגע אנו יכולים לשנות זאת בכך שנתחיל להיות ראויים לאמון.
    נתן אמון ונהיה ראויים לאמון.
    התחילי בכך כבר עכשיו ואז במוקדם או במאוחר זה יחזור אליך.

שמחת החיים שלך גם היא נמצאת בך
    גלי אותה בתוכך
    מצאי את הדברים שאת נהנית ואוהבת לעשות.

יחסים שאינם בריאים הם זוללי אנרגיה.
    התבונני בשקט במה שנכון עבורך,
    אולי תרצי לדבר איתו ולפתוח את הכל בפנייו?
    או שתרצי להבין עם עצמך מה נכון עבורך?

יש לך פה הזדמנות לצמוח, ראי את ההזדמנות במצב שנוצר
    האם תוכלי ללמוד משהו מכל זה?

הקשיבי לעצמך, למה שאת זקוקה לו כעת,

שיהיה בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו