מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ..נופר20/06/2009
רציתי לדעת לאיזה פורום אני צריכה לפנות בנוגע לדלקות בדרכי
השתן חוזרות .
אשמח לתשובה מהירה ולקישור של הפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נופר
עדה מורג20/06/2009מצאתי עבורך 3 מקומות הנדברים על הנושא:
http://www.beok.co.il/ForumSearchList.aspx?s=דלקת%20שלפוחית%20שתן
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
נופר20/06/2009הקישור שהבאת לי זה קישור לכל הפורומים
יש לך להביא לי קישור שישר מעביר אותי לפורום שישר אפשר לכתוב בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תוכלי לעזור לי ולפי זה להפנות
נופר20/06/2009אותי לפורום מתאים .
שלום,אני סובלת בדלקות שתן חוזרות ,
אני מקיימת יחסי מין כבר 5 חודשים פעמים שלוש פעמים בשבוע עם חבר קבוע .
הוא הקראשון שלי כך שלא קיימתי בעבר יחסי מין .
מאז,ואפילו לפני התחלתי לסבול בלדקות בדרכי השתן וכל הזמן טופלתי באנטיביוטיקה
אבל לאט לאט הן היו דלקות חוזרות,כמעט כל חודש,ואפילו יותר אני סובלת מכל הדלקות האלו.
שמתי לב שזה לא מיחסי מין כי קורה שהרבה זמן אנחנו לא שוכבים מסיביות מסויימות וזה שוב בא לי.
הרופא אמר לי שזה יכול להיות מלחצים והתרגשויות ומעבר ממקום למקום.
רציתי לדעת האם זה באמת קשור,שבוע הבא אני נוסעת לאילת
וכן אני די מתרגשת,ואני מרגישה כיאלו הלדקת באה לי,לא יודעת איך להסביר את זה.
אני נריאה מפחדת ורק לפני שבוע סיימתי אנטיביוטיקה שהלכתי למוקד בגלל שזה החמיר והוא הביא לי איזה שהיא אנטיביוטיקה לחמישה ימים 4 פעמים ביום .
הייתי לוקחת גם פרוביוטיק+חמוציותא בל הבנתי שזה לא עוזר.
רציתי לדעת עם מיץ חמוציות ללא המתקה יעזור כאן במשהו והאם אפשר לדעת במה?
מה אפשר עלשות כדי שהדלקת האלו לא יחזרו כל הזמן ?
לפני מה שהרופא במקוד בירר מהבדיקת שתן שלי זה שיש לי חיידק שזה בעם כל פעם אותו חיידק בכל דלקת שתן שליא בל הוא חיידק שכל אנטיביוטיקה יכולה להקחיד אותו.
ז"א שכל אנטיביוטיקה שאני אקח תהרוג אותו,הוא לא חיידק מסוכן שהורג אנטיביוטיקה.
זה ממה שהבנתי,אז למה אחרי הכל הוא כל פעם חוזר ?
אני בחורה מאוד הגיינית,ואחרי קיום יחסי מין שותה מיים והולכת לעשות פיפי,
ממה כל הדלקות החוזרות האלו יכולות להיות ומה את/ה ממליץ/ה לי לעשות ?
תודה רבה ומחכה לתשובה מהירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר יקרה
עדה מורג20/06/2009צר לי שאין בידי לעזור לך בנידון. את זקוקה לטיפול רפואי ולא עצות למיניהן בפורום זה או אחר.
תתיעצי עם הרופא שלך לאיזה מומחה את יכולה לפנות ולכי אליו באופן אישי.
מזמינה אותך לא להזניח את הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נופר
עדה מורג20/06/2009כנסי לאחד הקישורים שהבאתי לך ותכתבי שם באותו אופן שכתבת בפורום הזה.
אין לי קישור ספציפי לפורום.
אני יודעת שבפורום צמחי מרפא מדברים על דלקת שלפוחית השתן.
בהצלחה,
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)