זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    אוסנת
    25/06/2009

היה לי קשר שנגמר ודיי כואב לי הייתי אומנם עם הבחור שבועיים אבל זה היה קשר דיי אינטנסיבי והיה לי כל כך טוב כמו חלום שהתגשם עד שפתאום אמר לי שזה לא מתאים כי אין תקשורת, אני לא מפסיקה לחשוב עליו ואני יודעת שהוא לא רוצה אותי ואני חייבת להמשיך הלאה , אך לצערי זהו לא הקשר הראשון שנגמר ביוזמת הצד השני , משום מה יש לי דפוס כזה שאני מתחילה קשר ואז לאחר זמן מה ניפרדים ממני , כאשר כולם טוענים כמה אני טובה , מקסימה ונראת טוב אבל זה לא מסתדר והשאלה שלי היא למה זה לא מסתדר? איך אני מרגישה שזה מסתדר והצד השני לא?
    זה כבר קרה לי כל כך הרבה ואני מאוד רוצה זוגיות מאושרת אבל יש לי את הפחד הזה... אולי אני צריכה לעשות איזו עבודה פסיכולוגית עם עצמי ולראות מה שורשי הבעיה.. אני כל כך לא רוצה להפגע יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

• אסנת יקרה

עדה מורג
    26/06/2009

אני יכולה לחוש את האכזבה ואת הכאב מהחוויה החוזרת של פרידות שלא מרצונך.
    במקביל אני קולטת את הפגיעות הגדולה שלך כשזה קורה וכן את הפחד הגדול שזה לא יקרה לי שוב.

עולות לי כמה שאלות להתבוננות:
    מי את בכל זוגיות חדשה כשאת מגיעה מפוחדת מהנטישה הבאה?
    איך את מתנהלת עם הפחד הזה מול בן הזוג החדש?
    האם את סגורה מרוב פחד? או שמא את נאחזת בו בחוזקה כדי שלא יעזוב?

אין ספק שאת צריכה לעשות עבודה עם עצמך(פסיכולוגית? אימונית? לבחירתך....).
    אני מזמינה אותך להחזיר את המיקוד לעצמך:
    מי אני רוצה להיות כבת זוג? מה אני יכולה לתרום לזוגיות?
    איזו זוגיות אני רוצה?
    מי הוא בן הזוג האידיאלי עבורי?
    מי אני כאשר אין לי בן זוג?

כאשר תהי הרבה יותר בהירה לגבי כל השאלות האלה, אין לי ספק שרמת הפגיעות שלך והחרדה מהקשר הבא תפחת. את מוזמנת להתיחס לכל האירועים שחווית כחווית חיפוש והתנסות
    לקראת הבחירה הנכונה עבורך.

את מוזמנת גם לקרא את תשובתה של יעל לכינרת על "עוד ניסיון שנכשל" (ממש מתחת להודעה שלך). כנראה את לא לבד בסוג החוויה שאת חווה.

מאחלת לך הצלחה מכל הלב בעבודה על עצמך.
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

אוסנת
    26/06/2009

לצערי אני חולמת כל לילה כמעט על הבחור האחרון שיצאתי איתו שאומנם זה היה שבועיים רק אבל הוא ממש נכנס לי ללב.. אני ממש הייתי רוצה לחזור אליו גם בהתחלה ניסיתי לשכנע אותו שיתן צ'אנס כי לא באמת ניסינו וזה לא הלך.
    אני יודעת שהדבר הכי טוב זה פשוט לשכוח ממנו ולעבור הלאה אבל הוא לא יוצא לי מהראש
    וסביר להניח שאני אראה אותו עוד הרבה כי יש לנו כמה ח'ברה משותפים
    מה את מציע לי לעשות?
    קרו מקרים שהבחור הבין שעשה טעות .
    אני יודעת שבהתחלה שרק התחלנו לצאת שנינו מאוד נדלקנו אחד על השני רק שלו זה ירד ולי רק עלה
    האם כדאי להמשיך לדבר איתו ולשלוח הודעות או פשוט להתעלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסנת יקרה

עדה מורג
    26/06/2009

זוכרת שדיברנו על מיקוד בעצמך?

גם אם הוא עדיין בלבך אין לך שום שליטה על החלטותיו.
    אם הוא יבין שעשה טעות ויחזור, אזי את רשאית לבחור אם כן או לא. אך כרגע הוא החליט מה שהחליט.
    האם היית רוצה להיות עם מישהו שלא ממש רוצה אותך?
    האם היית רוצה שילחצו עליך להיות עם מישהו שאת לא רוצה?

להערכתי מוטב באמת שתתמקדי בהתבוננות על עצמך ובצמיחה שלך, כדי שבקשר הבא
    לא תרגישי פגועה ומפוחדת אלא תבואי ממקום של בחירה: אני בוחרת האם להיות בקשר הזה או לחפש קשר חדש, אני ראויה לאהבה, אני ראויה לזוגיות טובה והדדית.

בהצלחה,
    עדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני באותה סירה

כנרת
    27/06/2009

ולומדת לחשוב קודם כל מה נכון בשבילי. להחזיר את הכוח לידים שלי ולא לבטל את הרצון שלי מול שלו.
    אולי באופן לא מודע אנחנו משדרות משהו הפוך ממה שאנחנו רוצות. אצלי זה קורה כי מרגיש לי כל כך מפחיד לאהוב ולרצות מישהו שאני נבהלת ומנסה להראות את ההפך.

מסכימה עם כל מה שעדה כתבה אבל לוקח זמן להפנים את זה ולהיות מסוגלת להעביר את מיקום השליטה פנימה, אלינו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו