מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר וודאותשירן01/07/2009
יש לי חבר כבר חודשיים....שנינו בני 18.
כל פעם שאנו מדברים הוא מסרב לומר לי על העבר המיני שלו[כמה חברות היו לו ואם הוא קיים יחסי מין בעבר]
אני תמיד שואלת עם כמה בנות הוא יצא,והאם הוא כבר קים יחסי מין..מכיוון שאני רוצה לדעת מול מי אני נמצאת..והסברתי לו גם את זה..אבל הוא מסרב בטענה שהוא מופנם ואינו רוצה לדבר על כך..
כמו כן..מוסיף ואומר שהוא לא רוצה לספר על מערכות שהיו לו מכייון שזה "בינו לבינן"...
מצד אחד אני חוששת שמ הוא אחד שיצא עם הרבה..
אבל מצד שני הוא נראה לי מהטיפוסים הלא נוסים ואפילו שאני הקשר הראשון שלו...
איך יודעים מה האמת?התעקשתי,והוא מסרב לספר[ואני ידעתי אותו בכל העבר המיני ובכל המערכות היחסים הקודמות שלי]...
כמו כן,אני מתגייסת אוטוטו,ואני חוששת שמא הגיוס שלי יפריע למערכת היחסים מכייון שזה בסיס סגור ואני יוצאת רק בסופ"ש,ואנו רגילים לצאת בקביעות[יומיום],ויש מצב שזה יפריע להמשך הקשר...
תודה!שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן יקרה
יעל צ'רניאק02/07/2009אתם חברים חודשיים יוצאים יום יום ,
נשמע שאת רוצה את הקשר ולא רוצה שהגיוס שלך יפריע למערכת היחסים
הוא מסרב לספר לך על עברו המיני.
האם המידע הזה הוא קריטי עבורך להמשך הקשר?
האם את רוצה לכבד את בקשתו לא לספר.
האם זה צריך לשנות משהו במהות הקשר בינכם? בין אם הוא "היה עם הרבה" ובין אם את הראשונה.
אם טוב לכם יחד - זה מה שחשוב!!!
אם את תמיד שואלת ורוצה לשאול גם אותו עם כמה בנות הוא יצא - זה בסדר
ואם הוא לא רוצה לספר - זה גם בסדר. לא משנה מה הסיבה שלו.
מה יותר חשוב לך - הסקרנות שלך או היחסים בינכם?
האם תוכלי ותרצי לשחרר את הצורך לדעת?
את רוצה שהקשר ימשיך גם עם גיוסך
איזה ערכים חשובים לך בקשר?
כבוד, אמון, אהבה, שמחה...
ככל שתחיי מתוך ערכים אלו, הקשר בינכם יהיה בריא ויציב יותר...
שיהיה המון בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)