מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    אפרת
    01/07/2009

אני בת 26 ויש לי חבר בן 35 אנו ביחד שנה וחצי וגרים ביחד כבר שנה..הבעיה שלי היא שיש לי חברה טובה שהוא ממש שונא, מכיוון שבאחת הפעמים הוא חיטט לי במחשב וקרא התכתבות שלי ושל החברה במחשב ..התכתבות שבה כעסתי על בן זוגי על משהו מסוים והיא בתור חברה שרצתה "לנחם" התבטאה נגדו בצורה לא יפה אמרה שהוא מאנייק אליי וכו'..ומאז אותה שיחה הוא החליט שהוא לא רוצה אותה אצלנו בבית, הוא לא רוצה לראות אותה בשום אופן, "מחק" אותה לגמרי ועומד על שלו בתוקפ!!!! בעוד מספר ימים מתקיימת הופעה של זמר מפורסם שקנינו כרטיסים מראש אני הוא וחברה שלי לפני כל השנאה שהיתה לבן זוגי כלפי החברה , הוא החליט שהוא לא רוצה לבוא למרות שזאת הופעה שחיכינו לה המון זמן, אתמול לאחר מריבה קשה שבה ניסיתי להוציא אותו מעקשנותו ולנסות לשכנע אותו כן לבוא ..התחילו לו פרצי כעסים מטורפים עד כדי כך שהוא מקלל אותי כגון:" אמא שלך זונה, חתיכת חרא"..."עופי מפה".זה קורה לא מעט, הקללות האלו, זה מגיע למצב הזה רק לאחר שהוא ממש רותח ועצבני דיברתי לא מעט פעמים על העניין וביקשתי ממנו להפסיק. מסתבר שזה לא עוזר..זה נורא פוגע בי .מה לעשות.האם זה אופי של בן אדם פרצי הכעסים האלו?? אני לא מוכנה לייחס כזה זה לא מגיע לי וזה קורה שוב ושוב..אני חושבת להפרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• אפרת יקרה

עדה מורג
    02/07/2009

אני שומעת את הכאב ואת התסכול שלך מתוך דבריך, אך יחד עם זאת אני מזמינה אותך להפריד בין שני נושאים:
    1. היחס שלך לבן זוגך לחברה שלך -
    קורה לא פעם שבני זוג לא מסתדרים עם חברים של הצד השני.
    האם את אוהבת ומקבלת את חבריו?
    נשאלת השאלה מי את מול הסיטואציה הזו? האם את לוחצת עליו שיקבל אותה? האם את כועסת עליו? מה היית יכולה לעשות שונה שם?
    האם תוכלי לקבל את התנגדותו מבלי לוותר על החברה שלך?

2. התנהגות בוטה וקללות
    את מתארת את התנהגותו לא כאירוע חד פעמי אלא משהו שחוזר על עצמו.
    אני רוצה לשאול אותך מי את מולו שמאפשרת לדבר כזה לקרות?
    האם את פוחדת מהתנהגותו? האם את נעלבת ונסגרת? האם את מגיבה באותו סגנון?
    אני רק רוצה שתהי ערה לתגובה שלך, כי אם את תצליחי להתנהל..... אחרת הוא יגיב בהתאם.
    אני בהחלט מסכימה שלא מגיע לך יחס כזה, לכן נסי את לשנות את ההתנהלות ביניכם.
    הכול בידיים שלך.

ולגבי..."אני חושבת להיפרד.."
    המחשבה הזו יותר מורכבת:
    האם את אוהבת אותו? האם טוב לך או רע לך איתו? האם יש סיכוי להביא את הקשר למקום אחר?
    האם יש סיכוי ללכת לאימון או לטיפול זוגי?
    האם את בכלל רוצה להשקיע שם?אם כן.... את יכולה לנסות, אך אם האלימות תימשך אני מזמינה אותך לקבל את ההחלטה הנכונה עבורך ובזמן הנכון .
    בהצלחה!
    עדה

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו