בת זוגתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת זוגתי
    חדש פה
    04/07/2009

שלום.קודם כל אני יאמר שאני מאוד נהנה להשתתף בפורום ואני שמח שכל מה שנאמר לי פה אכן היה נכון ותמיד היה לי לעזר בכל שלב. תודות למנהלות הפורום היקרות !
    ככה.אני בן 23 ויצאתי מלפני שנה עם בחורה למשך דייט אחד.זה לא הלך כל כך,ממש אחרי הפגישה הראשונה ראינו שזה לא זה .אני אישית די חפצתי בה והיא כנראה שלא .
    כעבור כשנה בערך נפגשנו שוב אחרי חודש וחצי של שיחות דרך האינטרנט(תכנת מסרים).
    נפגשנו שוב והיה זה מפגש שבו הבנו כי אנו רוצים אחד את השני.
    שמחתי נורא ויצאנו שוב והכל היה נהדר.
    שכחתי לומר הבחורה בגילי 23 . הבחורה הייתה ביישנית מעט ובקושי רב שיתפה אותי על מערכות היחסים הקצרות שהיו לה .גם לי אגב לא היו ממש ארוכות.לכל היותר חודשיים.
    היא הייתה בחורה ביישנית ומעט סימפטיה כלפי והרגשות והכל לא הובלט החוצה לעברי ואני הרגשתי
    כאחד כזה שרק נותן ואין שום קבלה .סליחה ,אבל הרגשתי כאילו אני מול עצם ולא בחורה.
    הרגשתי זאת מאוד חזק לקראת סיום הקשר . ואז לקחתי עצמי בידיים ופשוט לא יצרתי קשר עם הבחורה.ומאז אנחנו לא מדברים והיא כלל לא יצרה עימי קשר.
    משמע צדקתי (!) למזלי ניצלתי מקשר מיותר וחסר כל יעד.
    מדוע ? ולמה זה קרה לי ? למה הבחורה כלל לא חזרה אליי ושאלה לפשר העלמותי ?
    היא הייתה טוענת שהיא מרגישה געגועים כשאני הייתי מספר לך על הרגשתי אליה אך מעולם זה לא
    בא ממנה (!)
    אני מאוד אשמח לשמוע דעתכם על המקרה הנל שהתרחש בחיי ,מה קרה פה ולקבל "הערכת מצב " ולצערי נוצל מחיי קשר של שנה וחצי שלא הוביל לכלום ו"לא הסתיים" .
    שבת שלום וקסומה.
    שלכם.חדש פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת זוגתי

הוספת תגובה

• בחור יקר

יעל צ'רניאק
    04/07/2009

תודה על דבריך לגבי הפורום, זוהי כוונתנו - לעזור , אז תודה!
    לגבי שאלתך..
    מדוע? למה זה קרה לך? ולמה היא לא חזרה אליך לגבי העלמותך?
    יכולות להיות הרבה אפשרויות, אין אפשרות לדעת מה עבר לה בראש, אלא אם נדבר איתה. יתכן ויש לה דברים להתמודד איתם, אבל זה היא . ואתה זה שפונה אלינו אז...

מה שאתה כן יכול לעשות הוא התבוננות מהצד שלך:

כתבת שהקשר היה מיותר.
    האם הקשר היה מיותר? או שאתה יכול ללמוד ממנו משהו. מה השיעור שניתן לך בקשר הזה?

אתה אומר שהקשר "לא הסתיים". הייתי ממליצה לך לעשות תהליך של השלמה והתבוננות, על מנת לשחרר את הקשר מהשאלות שלא נותרו פתורות. לכתוב כל מה שעולה לך בקשר לזה, לכתוב לה מכתב, גם אם לא תשלח או תתן לה - בכתיבה יש תהליך של ריפוי ושחרור. או בשיחה איתה או עם מישהו אחר שאתה סומך עליו שהוא אוביקטיבי.

אתה כותב:" הרגשתי כאחד כזה שרק נותן ואין שום קבלה .סליחה ,אבל הרגשתי כאילו אני מול עצם ולא בחורה."
    אם נניח לרגע שאנו אחראים לכל מה שקורה בסביבה שלנו. מי אתה שאפשרת לזה לקרות? אתה יזמת, אתה נתת, אתה סיימת. והיא לא רצתה בהתחלה, רק קיבלה ואפילו לא יצרה עמך קשר בסיום החברות.
    איזה איכויות יש באדם שמאפשר מצב כזה לקרות במרחב שלו? מי היית בקשר מולה?
    מה אתה רואה מכך? מה אתה לומד על התנהלותך בעתיד?
    מי אתה רוצה להיות בקשר הבא שלך? איך תתנהל אם תהיה אדם כזה? איך זה יתבטא במציאות?
    אילו דברים/ערכים חשוב לך שיהיו בזוגיות הבאה שלך?
    מה למדת על עצמך מהקשר?

ההתבוננות הזו יכולה לעזור לך לעשות השלמה וסגירה של הקשר וללמוד מכך הלאה לזוגיות שאתה רוצה ליצור בחייך.

ראה את הברכה בקשר, את מה שהוא איפשר לך ללמוד על עצמך ועל הזוגיות שאתה כן רוצה.

בהצלחה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חדש פה
    04/07/2009

הי יעל
    בהמשך למה שרשמת וקודם כל תודה רבה רבה על התגובה,אני ארשום את התשובות.
    אני הייתי תמיד זה שמעניק ונותן אך מילה חמה אחת לא שמעתי מימי ממנה.אני חשבתי שכל זה הדדי
    אבל אני התבדיתי מיד.אני כמובן שלוקח את השיעור מהמקרה וזה לא רק בזוגיות ככה שאני מבין את
    מה שהמלצת לי ואני מבטיח לך ליישם אותו.

ברור שאנחנו לא יודעים מה עבר לה בראש אבל אנחנו יכולים לראות את המצב כאובייקטיבים מה קרה שם.כי הקשר כמו שתיארתי הוא די לפי הטקסט והשנה וחצי מוצתה לשורות אלו בלבד.

אכויות? אני אדם שמוכן ומבקש ולא מתפשר ,אז למה ההתנהגות הזו ? אשמח לשמוע דעתך
    ואם תרצו שאר הגולשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חדש פה

יעל צ'רניאק
    05/07/2009

אני שמחה על תגובתך. ראית שזה לא היה הדדי.
    האם אתה מכיר את הנתינה ללא קבלה, בחיים שלך? בעבר? בתחומי חיים אחרים?
    האם מוכר לך בחייך חוסר הדדיות?

אם כן, מה משותף בכל המקרים הללו?
    אתה.

נכון נתינה ופרגון הם דברים חיוביים ביותר.
    אך יתכן כי בחרת במודע או שלא , להיות עם מישהי שלא בנתינה, לא מפרגנת?

מה יאפשר לך לדעת בקשר הבא שלך אם יש שם הדדיות כדי לא לבזבז זמן יקר בזוגיות שאינה נכונה עבורך?

שאלה נוספת לי אליך:
    האם אתה מעניק ונותן לעצמך?

בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו