מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להגשים חלוםניר04/07/2009
שלום
אני חדש פה , במקרה גלשתי והגעתי.. לא נוהג לכתוב בפורום אבל..
אני בן 37,רווק נראה טוב
לפני 6 שנים בחורה "הוציאה" ממני ילדה ( ממש מקסימה)
פשוט נכנסה להריון ויש לי ילדה ממנה( אני בקשר טוב מאוד עם הילדה) ועם האמא זה פשוט נגמר מזמן
בקיצר זה לא העניין.
אני פשוט מרגיש תקוע בחיים
מחפש בת זוג ולא מצליח למצוא (היתה לי חברה שנה אחת לפני שנתיים שלוש)
אשמח לקבל עצה קטנה
ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר יקר
עדה מורג04/07/2009קודם כל אני רוצה להוקיר אותך על הפתיחות ועל הילדה המקסימה שיש לך. זה מצוין שאתה בקשר טוב עם הילדה למרות שעם האמא הכול נגמר.
כאשר אתה אומר "אני מרגיש תקוע בחיים" למה אתה מתכוון? האם רק בתחום הזוגיות?
או שמא בתחומים נוספים?.
אפשר להבין שאחרי החוויה שחווית לפני 6 שנים, קשה לך היום למצא זוגיות.
האם יש בך אופטימיות מול בחורה חדשה? האם אתה יכול לסמוך עליה? האם אתה יכול להתמסר אליה ולקשר?איזה סוג של זוגית אתה רוצה? מה אתה מוכן לתת בזוגיות? מה אתה רוצה לקבל מבת זוג?
יש עוד הרבה מאד שאלות שדורשות התבוננות....
אך לי יש עוד שאלה קטנה......האם אתה באמת חושב שעצה קטנה פה בפורום תפתור את "תחושת התקיעות" שלך?
העצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה לעשות תהליך של השלמה וסליחה מול האימא של הילדה,
ובמקביל להתחיל ליצור בהירות לגבי איך אתה רוצה שחייך ייראו מחר בבוקר.
לשם כך קיים כלי שנקרא אימון אישי ועל פי התאור שלך, נשמע שהגיע העת לתהליך כזה.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)