מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת,לא אוהבת,למה כל הבילבול הזה?נטלי04/07/2009
אני בקשר עם מישהו כבר שנתיים, הוא יזיז קבוע ,יש ביננו משיכה מטורפת,אני מקיימת יחסים רק איתו והוא רק איתי אך לא בקשר רציני...(לא מתאים בזמן הזה לא לי ולא לו)
היו תקופות שחשבתי שאני מאוהבת בו ורוצה רק אותו אבל זה כל פעם התהפך והרגשתי שאני לא מאוהבת בו וזה היה סתם והכרתי עוד בנים .
היחסים ביננו די טובים,אך גם זה לפעמים מתהפך,פעם חוזרת עם חיוך ופעם בבאסה ..
החיוך בא מיזה שהיו צחוקים בפגישה והמשגל היה מדהים וסיפקנו אחד את השניה והבאסה באה מבנות אחרות שהוא מדבר איתן כשאנחנו בחוץ..
כל התקופה הזו הוא לא היה עם בנות חוץ ממני, והוא תמיד כנה איתי ולא אחד שמספר סיפורים,זה מה שאני אוהבת בו. אבל בזמן האחרון שאני רואה אותו מדבר עם בנות ואומר להן דברים כמו:וואי מלא זמן לא התראינו,מה קורה איתך,מה המספר, אני ידבר איתך מאמי, נהיה בקשר, זה גורם לי לקנאה גדולה והרגשה של עצב ואני לא מבינה למה, כרגע,נכון להיום אני לא מרגישה אהבה אליו,למרות שמכל הבחינות אנחנו די מתאימים והולך ביננו די טוב היחסים וכל זה גורם לי לבלבול מאוד גדול.אני כ"כ מתעצבנת בפנים כשהוא פוגש ברחוב בנות ומדבר איתך על זה שהן ישמרו על קשר או על שיחה בטלפון עם מישהי ולא יודעת מה יקרה בינהם כשהם יתחילו לשמור על קשר,אני לא רוצה שהוא יכיר אחרות ויקיים יחסים גם איתן. אני כל הזמן אומרת לעצמי "אני לא מאוהבת בו,צאי מיזה" אבל העצב עדיין נשאר...
אולי גפ כל העניין הזה שאני מאוד רגילה אליו ואף פעם לא היתה לי מערכת יחסים עם מישהו שנתיים וכל מה שקרה ביננו.. אבל בכל זאת, הבילבול לא פוסק ..
בבקשה תעייצו לי, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי יקרה
יעל צ'רניאק05/07/2009אני שומעת את הבלבול, הוא עובר דרך דברייך.
גם אני מבולבלת...
מה את רוצה? איזה קשר את רוצה?
אם הכל היה אפשרי היית רוצה להיות בזוגיות מלאה (מעבר ליזיזות)?
האם את רוצה זוגיות ומפחדת?
האם את רוצה יזיז בלבד ולהיות חופשיה?
האם את רוצה אותו?
האם בלבול מוכר לך בחייך?
איך את מתמודדת בדרך כלל עם בלבול?
את נשמעת לי בחורה בוגרת.
האם את כנה עם עצמך? אוהבת לא אוהבת אותו. רוצה לא רוצה זוגיות?
התבונני עם עצמך בכנות.
אולי משהו יתבהר לך
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)