בעיות בקשר עקב חוסר ביטחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בקשר עקב חוסר ביטחון
    מישל
    12/07/2009

אני בחורה צעירה, יכולה להעיד על עצמי שאני חכמה, נראית טוב, מצחיקה ובעלת תכונות טובות רבות. יש לי דפוס שחוזר על עצמו והוא שאני בעלת המון ביטחון עצמי עם גבר שלא ממש מעניין אותי וברגע שאני מתחילה לפתח רגשות ולהיכנס לקשר עם בחור אני נהיית חסרת ביטחון לחלוטין ופרנואידית (לא התקשר עד הערב- כבר לא מעוניין בי, מפרשת הודעות ושיחות בדרכים מוזרות ועוד). אני מודעת לכך שזו בעייה ואני מרחיקה מעצמי אנשים כך וגורמת להם באמת לא להיות מעוניינים בי, אני עושה דברים שבמבט לאחור נראים לי אידיוטיים וילדותיים כדי לבחון את הבחורים, מה שבסופו של דבר מרחיק אותם ממני. גם כשהייתי בקשר ארוך בעבר, לקח תקופה של מעל לשנה עד שחשתי ביטחון בקשר. לפני כן- בכל ריב הייתי בטוחה שהקשר נגמר ולא מצליחה לישון בלילות, בכל שיחה הייתי בטוחה שהבחור עומד להיפרד ממני וכו... כמו שאת רואה, המצב אינו מזהיר.
    לאחרונה הכרתי בחור מקסים שאני מאוד מעוניינת בו. כבר התחלתי להרוס ולעשות נזקים. מה עושים?! איך מונעים את זה?? איך אני גורמת לעצמי להיות עם יותר ביטחון בעצמי שהבחור אכן רוצה אותי גם??
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישל יקרה

יעל צ'רניאק
    12/07/2009

אני מוקירה אותך על המודעות שלך ועל הרצון לעשות שינוי ולשנות דפוסי התנהגות שלא משרתים אותך.
    אם יש רצון אמיתי ועיקבי, השינוי גם יגיע!
    נושא הביטחון העצמי הוא נושא מרכזי בחיינו ובזוגיות בפרט.
    אני יכולה להפנות אותך לכתבה שכתבתי בנושא כאן בפורטל : חוסר ביטחון עצמי - מכשול זוגיות

, [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8873' id='link']לחצי כאן[/a]

מקווה שזה יעזור,
    בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו