מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו ליליאת11/08/2009
שלום,
אני הייתי בקשר עם גבר אלמן קרוב לשנתיים הגבר בן 50.
אני בת 24, כל הזמן הזה שאנחנו ביחד אני בטוחה שהוא הלך עם נשים אחרות כי זה מה שהוא עשה שהוא היה גם נשוי . אני אוהבת את הבן אדם יותר מאשר את עצמי ,הוא לא נתן לי כלום כל השנתיים האלה,הוא לא הבטיח לי כלום חתונה או ילדים ולא קנה לי מתנות.
לא היינו יוצאים לבלות ,כל הזמן היינו נשארים בבית, ואני התרגלתי למערכת הזאת.
אני ניתקתי איתו קשר בשבוע האחרון כי נמאס לי אני רוצה קשר רציני אני רוצה בן אדם שיאהב אותי שיקנה לי שיקשיב לי שנבלה ביחד
אבל קשה לי כל כך,אני פוחדת להתנתק ממנו,אני פוחדת שהוא ישכח אותי ,הוא הבן אדם היחיד שאני יכולה לדבר איתו ולהתייעץ איתו ,אני כל הזמן חושבת עלי.ו
אני לא רוצה לקום בבוקר ,אין לי טעם לחיים האלה בלעדיו אני הסתפקתי במועט ולא היה לי כל כך רע.
בזמן הזה שהיינו ביחד סיפרתי להורים שלי הם לא לקחו את זה כל כך טוב אז עזבתי את הבית ושכרתי דירה לבד..חשבתי שהקשר יהיה יותר הדוק אבל זה ממש לא קרה
הוא היה נפגש איתי יום כן יום לא, בקושי מתקשר אליי,לא היה איכפת לו שאני לבד בבית ושאני עזבתי בגללו את הבית של ההורים שלי
היום אחרי 9 חודשים שגרתי לבד חזרתי לבית של ההורים כי היה לי קשה מבחינה כספית וגם לא היה לי טוב לבד בבית.
ההורים שלי חושבים שעזבתי אותו לפני המון זמן אז גם היה תקופה ארוכה ששיקרתי עליהם
התחלתי טיפול קאוצ'ינג אני לא יודעת עד כמה זה יכול לעזור אבל פשוט אף אחד לא יודע על הקשר הזה אז אני צריכה לדבר עם מישהו להוציא קצת מלב, לבכות.
בבקשה תעזרו לי ותענו לי איך לשכוח? אני רוצה פשוט שיפסיק לכאוב לי בלב
אני בקושי מוציאה את עצמי בכוח מהמיטה לעבודה ,אני לא יוצאת ואין לי חדש לכלום
אני אמרתי לו שאני לא רוצה יותר שנהיה בקשר ואני מצטערת על זה!!!
הוא לא התקשר והוא לא ישלח הודעות.אבל אני לא עומדת בזה אני מתה להתקשר אליו מתה לשמוע את הקול שלו לראות שהכול בסדר,לבדוק מה הוא עשה היום..אני משתגעת מקנאה
אני פשוט מתמוטטת .
הוא לא חושב עליי ככה,לו זה בכלל לא מזיז,אני בטוחה כבר שהוא שוכב עם נשים אחרות..למה זה להם כל כך קל??? ואני צריכה לנסות להתגבר עליו ורק אחר כך להתחיל קשר חדש?
למה?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת יקרה
עדה מורג12/08/2009אני חווה עמוקות את הכאב שלך ואת הקושי שלך.
יש מאחורי הדברים שלך אמירות רבות שמעידות על כך שהקשר הזה לא היה מתאים עבורך.
מבחינת הגיל הוא היה יכול להיות אבא שלך.....אבל זה לא הענין.
האם לא קצת ויתרת על עצמך בקשר הזה?
האם הוא בכלל סיפק את הצורך שלך לבן זוג אמיתי?
האם את סיפקת את הצרכים שלו בלבד?
אז עזבת וחזרת הביתה. כל הכבוד! נראה שהיית אמיצה בהחלטתך.
ממה בעצם את פוחדת עכשיו? ממשהו שכבר קרה?
לעיתים אנחנו מכנים "אהבה" לרגש שנובע מפחד,מתלות, מפנטזיה.
את רוצה קשר רציני, בן זוג אמיתי....
האם עשית פעם רשימה של תכונות אידיאליות בבן הזוג שאת רוצה? אם תעשי רשימה כזו
ותשווי את הבן אדם הזה לרשימה אני מבטיחה לך שתתגברי על הפרידה.
האם יתכן שהיית זקוקה לקשר הזה כדי להבין מה את באמת רוצה בזוגיות?
אם למדת וצמחת מזה, אז את יכולה ללכת בשקט לזוגיות הבאה שלך והיא תיראה לגמרי אחרת.
מי את רוצה להיות בזוגיות הבאה שלך?
האם שוב תוותרי שם על עצמך?
איזה בן זוג את רוצה?
האם תהיה זו זוגיות שוויונית והדדית?או שמא זוגיות מבוססת על תלות וחד צדדית?
ועוד מילה, אם את בתהליך של קואצ'ינג - שתפי את המאמנת שלך במה שעובר עליך, אחרת האימון לא יתקדם לשום מקום.
בנוסף אני מזמינה אותך לעשות תהליך של סליחה כלפיו וכלפי עצמך כדי לפתוח דף חדש ונקי בחייך.
דברי איתי טלפונית ואסביר לך למה אני מתכוונת.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת12/08/2009אני אתקשר.
אני ממש מודה לך על התגובה המהירה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ליאת
ליאת12/08/2009אני פוחדת עכשיו להיות לבד.. היינו מבלים (בבית) כמעט כל סופ"ש.. ואני פוחדת מהלבד.
אני רוצה בן זוג שאני שיאהב אותי, שאני אהיה החיים שלו. ואני אהיה במקום הראשון אצלו
ולא במקום השני או השלישי..
תראי, אני מדברת על הבחור כל כך הרבה אני רואה את זה שהוא לא בשבילי בגלל זה ניתקתי את הקשר אבל אני כל כך אוהבת אותו, הוא הקשיב לי ,הוא ייעץ לי. אין לי את זה מההורים שלי.
הרגשתי כל כך בטוחה איתו.
הוא לא סיפק את הרצון שלי לבן זוג אמיתי, הוא סיפק לי את הצרכיים המיניים ואני את שלו..
אבל לי זה לא מספיק, וכנראה שלו זה כן.
לפעמים אני חושבת שאני רק מוכנה לראות אותו ,לדבר איתו הלוואי שהוא היה אחד מבני הממשפחה שלי .
בחיים שלי לא היה לי לי אהבה שוויונית והדדית.
תמיד היה לי אהבה חד צדדית, או שאוהבים אותי או שאני אוהבת אותם, נמאס לי מזה כל כך.
אני יודעת רק דבר אחד וזה שאני מתגעגעת אליו כל כך.
אני מקווה שיהיה טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)