מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת וחייבת ייעוץליאל13/08/2009
אני בחורה בת 21 וחצי ,כתבתי פה מס' פעמים והאמת שדי הרבה זמן הרגשתי אני יודעת מה אני רוצה והכל בסדר ,אבל משום מה כבר מאתמול פתאום עלו לי כל מיני מחשבות ותהיות לגבי הקשר שלי עם בן זוגי ,אני מרגישה מבולבלת ולא יודעת מה אני רוצה ומה הוא חש כלפי
יש לי חבר שנה ושמונה חודשים ,תחילה לא אהבתי אותו כל כך (יש לציין שהוא החבר הראשון שלי)
עם הזמן הרגשתי שאני ממש מתאהבת ,אני אוהבת אותו ומחכה שכבר יחזור הביתה כדי לראות אותו
ולחבק ולנשק אותו,הוא בחור חם ,אין יום שהוא לא אומר לי אני אוהב אותך את חיים שלי במשך כל התקופה שאנחנו ביחד ,כרגע אנחנו גרים ביחד אצל הוריו ,הוא לא דורש ממני להשתתף בכלום ,(אני סטודנטית אך עובדת)חבר שלי בן 23 עובד ולומד ,טוען שהוא רוצה לחסוך כסף כדי לעשות אותי מאושרת ושיהיה לנו הכל ,אנחנו מבלים (מסעדות ספא אטרקציות)אך הוא לא בעד להוציא כרגע על בתי מלון חו"ל וכדו",הבעיה שלי היא שאני מרגישה שעם הזמן הוא מנסה להרגיל אותי לקבל פחות ופחות,אם פעם הוא היה לוקח אותי(ברכב)לכל מקום שאני צריכה ,היום הוא לא תמיד מוכן ,יש לי פחד מטורף שאם נתחתן פתאום הוא לא יעשה בשבילי כלום יותר ,הוא ירגיל אותי לקבל מה שיש ,לא יתאמץ כי אני כבר שלו ואין לו צורך להרשים אותי ,הפחד הזה שהוא ישתנה כמו הרבה גברים שמשתנים לאחר הנישואין,למרות שאנחנו גרים ביחד ואני כבר מכירה את כל הטבעיים שלו עדין יש בי פחד שהוא ישתנה בעתיד ,מלבד זאת אני שומעת שהרבה גברים נהנים מכך שבת זוגם נהנת מסקס ,אני די מרגישה שהנושא הזה לא מעניין אותו ,אומנם הוא שואל אותי באמצע אם אני נהנת אך אני לא מרגישה שזה ממש חשוב לו לראות אותי נהנת ,אני מרגישה שאני צריכה עזרה ,יעוץ ,לדעת עד כמה באמת הוא אוהב אותי ,אני תמיד עושה השואות בין בן זוגי לבין בני זוג אחרים ,חבר שלי הוא לא כזה של לטוס לחו"ל ,בתי מלון ,מתנות ,לקנות לחברה שלו בגדים ותכשיטים זה בכלל אין מה לדבר ,אבל הוא כן מאלה שקונים את הזר הכי יפה ביום האהבה ,ותמיד ינסה לרצות אותי אם אני מבקשת משהו ,גם כשזה נוגד את הרצון שלו ,למרות שאני בעצם יודעת הכל אני עדין מרגישה מבולבלת ולא יודעת האם באמת הוא מסתכל עלי ברצינות והוא אוהב אותי ולא יבגוד בי וכמובן לא יתהפך אחרי החתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל יקרה
עדה מורג16/08/2009מתנצלת על העיכוב בתשובה, כנראה היתה תקלה טכנית וקיבלתי את שאלתך רק היום.
ולעצם העניין.....חיפשתי את שאלותיך הקודמות בפורום על מנת להכירך קצת יותר.
את אומרת שבזמנו היית מבולבלת אך זמן רב הבנת שזה בן הזוג שלך ושאת אוהבת אותו מאד.
את מספרת לנו שהוא גם מאד אוהב אותך, מפנק אותך במידת היכולת שלו, מפרגן ומחמיא.
במקביל את בונה תרחישים עתידיים של "מה יהיה אם".....
מה את רוצה שיהיה?
באחת התשובות הקודמות שלך אמרת שאת רוצה בית יציב וחם. האם זה עדיין נכון?
אם כן, מה תהיה תרומתך ליציבות ולאווירה החמה והאוהבת בבית?
אני גם שומעת שאת משווה את בן זוגך לבני זוג אחרים..
מה הרווח שלך בהשוואה הזו? האם זה תורם ליציבות בקשר?
האם זה תורם ליציבות הרגשית שלך כלפי בן הזוג שלך?
חשבי איזה מחיר את משלמת כאשר את משווה אותו לאחרים.
האם הוא פחות טוב? האם הוא יותר טוב?
האם אפשר למדוד את זה לפי כמות המתנות, התכשיטים,בתי המלון והנסיעות שהם מספקים?
ליאל יקרה, אני מזמינה אותך להגדיר מה את רוצה מבן זוג אידיאלי...
האם מה שאת רוצה קיים בבן זוגך? כמה מתוך ההגדרות שלך מתממשות אצלו?
האם היום, בהווה, בן זוגך מתאים לך?
אם כן, את מוזמנת להחליט שאת שם כל כולך .
האם את מוכנה להשקיע בקשר הזה כדי שתהיה יציבות ואהבה בביתך?
אם כן - מה מביא אותך לחשוב שדברים ישתנו לרעה בעתיד?
אני מזמינה אותך להסתכל על הקשר שלכם בלבד! בבקשה על תסתמכי על ניסיונם של אחרים,
לא הורים, לא אחים, לא חברים. הקשר שלך הוא הקשר שלך.....והוא יראה היום, מחר ותמיד
ביחס ישיר למה ששניכם תשקיעו בו.
מאחלת לך בהירות ברגשותיך והמון הצלחה
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)