צריך עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה דחוף
    אורן
    13/08/2009

היי אני אורן אני בן 23 ויש לי חברה כמעט 3 שנים...במהלך התקופה שאני איתה אנחנו רבים בתדירות גבוהה מאוד, עובדה שהקשתה עליי מבחינה רגשית וגרמה לכך שבזמן האחרון אני לא מסוגל להיות אני לידה...כלומר אני לא מתנהג באותה דרך שהייתי רגיל.אפשר להגיד שעד לפני חודשים אחדים ראיתי איתה עתיד אבל כרגע אני לא חושב שיש לנו סיכוי לעתיד ביחד,היא מאוד רוצה להיות איתי ולבנות איתי משהו רציני אבל לאור ההתנהגות שלה אני לא חושב שהיא האחת בשבילי.
    אני אוהב אותה מאוד אבל אני מרגיש שאני עדיין צעיר ושאני מפספס חלק מההנאה של הגיל,ושאני לא יכול להגשים את כל הפנטזיות שלי כשאני איתה....כמו למשל טיול ארוך עם חבר לחו"ל,בחורות,בילוי עם חברים,ועוד דברים שתכננתי לעשות כבר הרבה זמן שכל בחור צעיר חולם עליהם.
    בחודשיים האחרונים אנחנו לא מפסיקים לריב וזה גרם לי לפקפק באהבה שלי אלייה והאם אני צריך להיות איתה,כמו כן אני לא מתבייש לספר כי בזמן שאני מקיים איתה יחסי מין אני מפנטז על בחורות אחרות,ואני לא נמשך אלייה כבעבר.יצא לנו להיפרד פעם פעמיים אבל קשה לנו להתנתק אחד מהשניה לחלוטין ועולה לי השאלה האם זה בגלל הרגל או אהבה?
    אני מבולבל ולא יודע מה לעשות והאם אני צריך לסיים את הקשר הזה או לא?
    כי אני אוהב את הבחורה הזאת מאוד אבל אני מרגיש שאני לא מגשים את עצמי בכלל וזה יושב לי על הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף

הוספת תגובה

• אורן יקר

עדה מורג
    16/08/2009

מצטערת על העיכוב בתשובה, שאלתך הגיעה אלי משום מה רק היום.

אני מבינה מדבריך שקיימת בך התלבטות בין הרגש שאתה מרגיש כלפי בת הזוג שלך ולבין רצון לחוות, להתפתח, להכיר, להנות, להגשים את עצמך..

השאלה הבסיסית שלי היא האם אתם מדברים על זה ביניכם?
    האם היא מודעת לרצונות שלך?
    מה עמדתה בענין?

ואותך אני רוצה לשאול:
    האם אתה באמת אוהב אותה? האם זה רק הרגל משנים?
    איך תוכל לדעת מה נכון? איזה צעד מעשי ניתן לעשות כדי לבדוק את הענין לעומק?

כאשר אתה אומר "לא יודע אם היא האחת בשבילי". אני רוצה לשאול אותך:
    איך תדע מי האחת בשבילך?
    האם הגדרת לעצמך בבירור מי היא הבחורה האידיאלית עבורך?
    האם בת זוגך עונה על הקריטריונים?
    אם כן, מה אתה מוכן להשקיע כדי ליצור בהירות ביחסים ביניכם?
    אם לא - האם תרצה להשאר רק מתוך "הרגל" או מתוך פשרה?

בנוסף,אורן, אני רוצה לומר לך שזוגיות לא אמורה להגביל אותך אלא להיפך. מערכת יחסים טובה היא מערכת שבה אתם שניכם מרגישים צמיחה והתפתחות.
    איך אתה מרגיש לגבי המשפט הזה?
    אין לי ספק שכול התשובות נמצאות בתוכך.....

מאחלת לך החלטות נבונות מתוך שלמות פנימית.
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו