מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי לא רוצהמתן17/08/2009
אני ואשתי נשואים כבר 7 שנים +2 כשהאחרונה נולדה ממש לפני שנה
מאז אשתי אובחנה עם דיכאון לאחר הלידה והתחילה טיפול תרופתי .
אולי זה עזר לה קצת אבל הבעיה היא שהיא פשוט לא רוצה לשכב איתי, אנחנו בקושי מגיעים למצבים אינטימיים ומאוד קשה לי עם זה
אשמח לעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מתן
עדה מורג17/08/2009אני מבינה מדבריך את הקושי שאתה חווה, אך מכיוון שאתה הוא השואל ולא אשתך...הייתי רוצה לשאול אותך מספר שאלות:
האם הטיפול התרופתי שלך אשתך עזר?
האם היא נמצאת במעקב כלשהו או שזה רק טיפול תרופתי?
איך היא מתנהלת מול הילדות? איך מול התינוקת החדשה?
ובמה שקשור אליך.....
איך אתה מרגיש במערך המשפחתי המתרחב? (מלבד נושא היחסים....)
האם אתה שותף לגידול הילדות?
האם אתה שותף בענייני הבית?
עד כמה אתה קשוב לקושי שלה?
עד כמה אתם מתקשרים בכל ענייני הבית והמשפחה?
איך התקשורת בנושא המין? האם אתם מדברים על הבעיה או שמסתירים אותה?
מאחר ואני מאמנת לזוגיות אך לא סקסולוגית , פסיכולוגית או פסיכיאטרית,
אני מזמינה אותך לפנות ליעוץ אישי/זוגי מול גורם מקצועי.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה נורא
לילך23/08/2009קל להבין אותה מצד אחד, ומצד שני נורא מתסכל נכון?...
תתחיל בזה שאל תנטור לה על ההתנזרות הזאת מסקס זאת פשוט תופעת לוואי של הכדורים שהיא כנראה לוקחת.
שווה להתייעץ עם הרופא שמטפל בה לגבי החלפת הכדורים למשהו אחר עם פחות תופעות לוואי לפחות בקטע הזה של הירידה בחשק המיני.
אתה יודע מה היא לוקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לוקחת
מתן23/08/2009תרופה מקבוצת SSRI לפי מיטב הבנתי זה קבוצה שנחשבת לישנה לא?
אני מנסה להתיעץ עם אנשים שיכולים לעזור לי ולא מעט אנשים ציינו שאולי כדאי לעבור לתרופות מקבוצה חדשה SNRI
זה יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמליץ לאשתך לשאול על ויפאקס XR
דני מור25/08/2009זו תרופה מצויינת נגד דיכאון ויש לה תופעות לוואי מופחתות עד לא מורגשות בנושא החשק....
בהצלחה לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך מתן, וגם לך אוסי
עדה מורג25/08/2009לא מקובל עלינו כמנהלות פורום שאת ממליצה פה על תרופה אנטי דיכאונית.
איננו יודעים מהי השכלתך ובאיזו יושרה מקצועית את מעיזה להמליץ על תרופה כאשר את לא מכירה את האישה הזו.
לך מתן, אני ממליצה לא להאחז בהודעות מן הסוג הזה. זה פשוט מסוכן.
לא משחקים עם תרופות פסיכיאטריות בשום אופן.
כדי שתתרשם ממה קורה בתחום הזה, קרא את הכתבה בכלכליסט, בחיפוש תכתוב: "השראה: כולנו מופרעים".
זו כתבה על תרופות פסיכיאטריות.
אני שוב מזמינה אותך לפנות לגורמים מקצועיים (סקסולוג, פסיכולוג,מטפלת זוגית).
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתן25/08/2009תראי מן הסתם לא ניתן לקחת תרופה רק ע"י המלצה באינטרנט -צריך שרופא ירשום אותה
העניין הוא שחשבנו ביחד אולי יש פתרון כלשהו אולי החלפת תרופה תעזור
אני לא מוצא את מה שהתכוונת אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי
מתן23/08/2009זה עוזר קצת אבל אני לא ממש רואה התקדמות כלשהי, היא מטפלת עכשיו אבל זה נראה כאילו היא על מצב טייס אוטומטי, עושה כי צריך
אני משתדל לעזור לה כמה שאני יכול, המצב המשפחתי המתפתח בהתחלה הפתיע אותי והייתי בסוג של שוק אבל אני מרגיש שזה משהו שמסתגלים אליו ואני מרגיש יותר ויותר פתוח לזה ומשתף פעולה
בנושא המיניות, בהתחלה דברנו על זה אך ככל שהבעיה התחילה להעמיק ככה אנחנו מדברים פחות על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)