מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוףאורן17/08/2009
הייי תודה על התשובה שנתת לי.
קודם כל אנחנו לא מדברים על הדברים האלה כי לא נראה לי שהיא תשמח לשמוע שאני רוצה לצאת,להכיר,לעשות חיים עם חברים לנסות דברים אחרים חוץ ממנה.
אני מצד אחד אוהב אותה ומצד שני רוצה גם לנסות ולעשות כל מה שבני גילי הרווקים עושים, אני לא רוצה להסתכל לאחור ולהגיד פיפסתי שנים יפות.אני קרוע פה בין אהבה לבין הרצון לחוויות נוספות.אפשר להגיד שאני לא חושב שהיא האחת כי יש דברים בהתנהגות שלה שאני לא רוצה באשה שלי...ולא נראה לי גם שהיא האחת אם אני מפנטז על בחורות אחרות שאני שוכב איתה.
אין לי הגדרה מסויימת מה היא האחת בשבילי אבל אני יודע שאני רוצה מישהי שאני יהיה איתה ושאני ידע שזה לכל החיים.
היא כל הזמן שואלת אותי אם אני בטוח שנתחתן?ואיך הילדים שלנו יהיו....ואני כל הזמן משקר לה...אני עונה אבל משקר ומרגיש לא טוב עם עצמי.
כל התשובות נמצאות בתוכי אבל אני לא יודע את התשובה לשאלה האם מה שעובר לי בראש זה טבעי וזה יכול להיות שלב במערכת יחסים שכל אחד עובר או שזה מעיד באמת על הרצון שלי להיות חופשי ולעשות מה שבא לי?אני מתקשה להגיע לתשובה ואני מקווה שתעזרי לי כי אני ממש מבולבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן יקר
עדה מורג17/08/2009אז בוא ננסה להסתכל על זה ממקום אחר:
אם אתה יודע שהיא לא האחת בשבילך..... בוא תנסה לראות איך אתה מדמיין זוגיות עתידית לכל החיים (כפי שאתה מגדיר זאת).
איזה ערכים יהיו בזוגיות שלך? אהבה? אינטימיות? הערכה הדדית? שותפות? אחריות? תמיכה?
יושר? צמיחה והתפתחות? תקשורת טובה ומעצימה? מה עוד?
אם תעשה רשימה של הערכים שיהיו בזוגיות שלך, תשאל את עצמך אחר כך
האם הם קיימים בזוגיות שלך היום?
האם יש אהבה?
האם יש אינטימיות?
האם יש שותפות?
האם יש אחריות?
האם יש תמיכה?
ועוד ועוד........
ועוד אני רוצה לשאול אותך: איזה רווח יש לך בלהסתיר את מחשבותיך בפניה?
האם תיתכן זוגיות טובה ללא כנות אמיתית?
אם אתה אוהב אותה ואתה עדיין רוצה להציל את הקשר וגם לזכות בחופש שלך -
הדרך היחידה זה לדבר בכנות ולנסות להגיע להסכם שיספק את שני הצדדים.
מה אתה רוצה לבקש ממנה ואתה לא מבקש?
על איזה מהפנטזיות שלך (לא על כולן....) היית מוכן לוותר למען הקשר?
איזה מין הסכם יאפשר לך להמשיך לאהוב אותה מבלי להרגיש שאתה מפספס משהו?
האם תתכן דרך ביניים בה אתה לוקח פסק זמן כדי לממש את החלומות שלך?
ואולי אחרי זה תבין-"זהו הספיק לי- אני חוזר בשלמות לקשר....".
יש כל מיני דרכים למצא פתרונות למצב שאתה חווה.
אתה רק צריך להיות כנה עם עצמך ואיתה ולבחור בשלמות את הצעד הבא שלך.
בהצלחה!
עדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)