מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה אהבהאוסנת19/08/2009
שלום כבר כתבתי פה פעם על קשר כושל של שבועיים שמאוד נקשרתי והתאהבתי ועכשיו
היה לי שוב קשר של שבועים שלאחר מכן פתאום הוא נעלם לא עונה לשיחות וכאלה
קצת מוזר כי בצהרים דיבר איתי ואז מהערב שאני התקשרי לא ענה ולא חזר בכלל
השאלה שלי האם קובצ'ינג זוגיות אחד על אחד יכול לעזור לי למצוא אהבה אמיתית?
אני כל כך חולמת על הרגע הזה שכבר ארגיש שמישהו אוהב אותי ולצערי הוא לא מגיע
יש דרכים לגרום לגבר לאהוב אותי?
מה אני כבר יכולה לעשות?
זה שובר אותי כל פעם להפגע מחדש ..זה גם פוגע באגו שכל פעם אחרי כמה פגישות לא רוצים אותי וגם בבטחון
אבל מה שמוזר הוא שלהכיר ולצאת עם בנים בהתחלה אין לי בעיה אני יוצאת המון לדייטים ומכירה מלא בנים
אבל להחזיק קשר לטווח הארוך לצערי זה משהו שלא מסתדר לי
איך אפשר לעשות זאת?
תודה
אאם יש מאמנת אישית שתוכלו להמליץ לי בנושא זה באזור חיפה אני מאוד אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסנת יקרה
יעל צ'רניאק19/08/2009קואצ'ינג זוגיות 1X1 בהחלט יכול לעזור לך.
האמון האישי עוזר לנו לגלות את המכשולים שלנו, את האמונות המגבילות שאנחנו מחזיקים בהן.
וכן את הערכים החשובים לנו על מנת למצוא את הזוגיות הנכונה ביותר עבורנו.
באימון מתבוננים על מה שמונע ממך ליצור את הזוגיות ואהבה שאת רוצה .
רואים מהו הדבר שאם תפתחי אותו, יאפשר לך ליצור את הזוגיות שאת רוצה. כלומר, מה את צריכה לפתח על מנת להיות בקשר לטווח ארוך. על מנת לצמוח ולהיות באהבה אמיתית. ועובדים על זה.
הדרכים הטובות ביותר לגרום לגבר לאהוב אותך הוא להכיר טוב יותר את עצמך ואת מי שאת בזוגיות. וזה בדיוק מה שאימון מאפשר לך.
לצערי אני לא מכירה מאמנים בחיפה, כך שלא אוכל להמליץ לך.
אך תוכלי להיכנס לאינדקס מאמנים ולקבוע שיחת היכרות עם מי שנראה לך ולהחליט לאחר שיחת ההיכרות אם יש כימיה עם המאמנת ואם תרצי להכנס לתהליך של אימון.
קיימת גם אפשרות של אימון טלפוני - אם זה מתאים לך. באימון טלפוני יש לך יותר אפשרויות לבחירה.
מאחלת לך בהצלחה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסנת
אוסנת20/08/2009איפה אני מוצאת את האינדקס הזה?
ניסתי ללכת לפסיכולוגית הייתי איזה 3 פגישות והיא טסה לחו"ל אמרה לי להיות קצת לבד ולהפסיק לחפש כל הזמן...אבל לצערי אני לא אוהבת להיות לבד , בלי זוגיות.
ועם הבחור האחרון לא ממש הראתי לחץ או חוסר בטחון וכאלה
אז אני אנסה אימון
מקווה שזה יעזור
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסנת יקרה
יעל צ'רניאק20/08/2009אחד האינדקסים של מאמנים שהייתי ממליצה לך הוא:
[a href='http://www.coachinginteractive.co.il/index/' id='link']קואצ'ינג אינטראקטיב[/a]
אימון בהחלט יכול לעזור לך...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)