מיאושת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאושת
    נתי
    26/08/2009

אני בזוגיות עם גבר מדהים כבר 4 שנים (אני רק בת 21) בשנתיים האחרונות הסקס הוא לא אותו הדבר.בשנה האחרונה בכלל על הפנים יש לי הרגשה שבכלל הוא לא חסר, אין תשוקה,אבל המון אהבה.בצורה הכי ישירה פשוט לא בא לי.זה לא בחור שאני רוצה להפסיד,אפילו חושבת על עתיד משותף איתו.הוא מאד אוהב, תומך אך גם מתוסכל.מאד חסר לו בהתחשב שבתחילת הקשר היה הרבה סקס.הסקס איתו מעולה.והיחיסים מאד פתוחים ואמיתיים.אבל מה הבעיה אצלי????מה אני צריכה לעשות?? אני לא רוצה להפסיד אותו.אולי זה הגלולות?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיאושת

הוספת תגובה

• יערה יקרה

עדה מורג
    26/08/2009

אני מבינה מדבריך את הקושי שהתעורר בעקבות העדר התשוקה שלך והחשש שלך שלא לאבד את הבחור שאת כל כך אוהבת.

אני חושבת שבחיי זוגיות יש עליות וירידות ביחסים בכלל וכן גם ברצון ליחסים אינטימיים.
    נראה שיש ביניכם אהבה גדולה, תמיכה הדדית ותקוות לעתיד אך העדר אינטימיות מפריע ומאיים.

מה לדעתך גרם להתרחקות? האם זה משהו בך? או משהו בו?
    ואולי זה קשור לשניכם?
    מה קורה בשגרת החיים שלכם? כמה יחד יש ביניכם? כמה אתם מבלים ונהנים ביחד?
    האם אתם משוחחים על כך? או שמא מתעלמים מהקושי?
    האם ניסיתם להתיעץ עם גורם מקצועי (מעבר לפניה לפורום)?

את שואלת מה הבעיה אצלך? אולי הגלולות?
    ידוע שלעתים גלולות מורידות את רמת התשוקה. כדי לבדוק שאכן זו הבעיה רצוי שתפני לרופא ותתיעצי בדבר שינוי הגלולות.
    מעבר לכך, יתכן שאתם זקוקים להדרכה כדי לחדש את הקרבה ואת ההנאה מיחסי מין.
    האם חשבתם לפנות לסקסולוג/ית? ניתן לקבל שירות כזה בקופ"ח.

בסיכום, אני מציעה לך שני דברים"
    א. התבוננות על השגרה שלכם ועל התקשורת שלכם..
    ב. פניה לרופא ו/או לסקסולוג לקבלת יעוץ.

בהצלחה!
    עדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו