בעיה בתשוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בתשוקה
    גוני
    27/08/2009

היי,
    אני נמצא במערכת יחסים כבר מעל לשנה ולאחרונה עברנו לגור יחד.
    יש לנו אהבה חזקה מאוד, תקשורת טובה ופתוחה יחסית וסך הכל מערכת יחסים די בריאה, פרט לעובדה שחסרה לנו תשוקה והמון.
    אנחנו שוכבים בדר"כ רק בסופי שבוע, משום שבאמצע השבוע אנחנו לא משאירים מספיק זמן אחד לשני. שנינו לא רגילים למצב הזה ואנו מדברים על כך המון ולא מצליחים כל כך לפתור זאת.
    לפני חצי שנה בערך אף ניסינו הפסקה קצרה שעזרה לנו מעט בתוספת סדנת טנטרה זוגית.
    המצב הוא כזה שאתמול שוב הגענו על סף פיצוץ מערכת היחסים בגלל נושא זה.
    אני מאוד אוהב אותה ואינני רוצה לאבד אותה ואת מה שיש לנו.
    אני גם מודע לכך שיש לי "עיניים גדולות" ובגלל שחסרה לי תשוקה בבית אני מסתכל יותר או נמשך לנשים אחרות וייתכן שזה מפצה אותי על החוסר ומעגל חוסר התשוקה נמשך!
    (אני חייב לציין שאני נאמן לה מאוד ואינני חושב כלל על לעשות משהו עם מה שציינתי למעלה)
    היא מצידה, בטוחה שיש מישהי ספציפית בעבודתי, שהיה לי איתה קשר אינטימי בעבר, שאני עדיין נמשך אליה וזה הדבר שמאפיל על התשוקה שלנו.
    מצב זה גם פוגע באמון שלנו, מה לעשות? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בתשוקה

הוספת תגובה

• דרך אגב

גוני
    27/08/2009

לא ציינתי, אני בן 31 וזוגתי 28

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוני יקר

יעל צ'רניאק
    27/08/2009

אני מוקירה אותך על המחוייבות שלך לקשר .
    אתה מדבר על חוסר בתשוקה,
    אתה גם מציין שאתם לא משאירים מספיק זמן אחד לשני באמצע השבוע, ניסיתם הפסקה, ריגושים של טנטרה זוגית, אתה מציין שיש פגיעה באמון, משיכה לנשים אחרות שלא ממומשת, מדברים על זה ולא מצליחים לפתור.

אני שומעת את האהבה החזקה שאתה מדבר עליה, ומצד שני אני חווה בעיה בתקשורת בינכם.

אנשים רבים נותנים דגש רב למיניות ולתשוקה, יש כאלו שיציעו לך ריגושים, אמצעים וטיפים כאלו ואחרים.
    לדעתי האישית הכלים והריגושים יכולים לעזור אך לא להחליף משהו עמוק יותר שחסר ופוגע באינטימיות.

הדרך שאני רואה שאפשר לשמור על הקשר ועל האהבה שאתם חווים, היא לעבוד ביחד, להיות מעוניינים לברר ביחד מה חסר לכם בקשר,
    מהי אותה תשוקה שאתם מחפשים? מהי מעבר למיניות? מה עומד מאחוריה?
    האם התשוקה היתה בתחילת הקשר? מתי היא נפסקה? מה היה שם, בנקודה בה היא נפסקה? מה השתנה? מה צריך להחזיר ולהחיות על מנת להשיב אותה? אולי היא שינתה איכות, מה העומק שאתם חולקים יחד? איפה אתם באמת מרגישים אחד את השני, מבינים אחד את השניה?

נסו לעבוד יחד כיחידה אחת שמנסה להבין מה חסר ולא כאחד נגד השני ( שם מתחיל מעגל הקנאה, חוסר האמון, המבטים החוצה וכו').

אולי תחליטו להעזר באיש מקצוע.

בהצלחה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו