זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    איילת
    28/08/2009

שלום רב שמי איילת אני בקשר עם משהו עמדנו לתחתן ואני בהריון רגשתי לא מאושרת איתו
    היו הרבה מריבות עכשיו בטלתי את חתונה ץעכשיו לא יודעת מה לעשות בחיים וחזיר את אושר שהיה לי בחיים. ולגדל את ילד ללא אבא הוא לא נותן לי הרגשה טובה הנא תתיעצי איתי וחזירי תשובה אני מבולבלת וקשה לי ונכנסתי לדיכאון מפחדת לאבד את העובר בזמן ההריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• איילת יקרה

יעל צ'רניאק
    29/08/2009

את קיבלת החלטה אמיצה לבטל את החתונה ולגדל את הילד בעצמך.
    יש לך תקופה קשה ומבלבלת,

הייתי ממליצה לך להעזר באיש מקצוע - מאמן, מטפל, פסיכולוג - על מנת לא להשאב לדיכאון.

בדקי עם עצמך אם תוכלי למצוא את הכוחות לבד , להחזיר את השמחה והחיות שלך, לראות את הצד החיובי של כל ההחלטות שלך, להיאחז בכוחות שלך, שהביאו אותך לבחירה האמיצה שלך לוותר על קשר שאינו בריא עבורך, גם אם זה אומר לגדל את הילד בעצמך, אך להבטיח לילד ולך חיים בריאים יותר.
    הקשיבי לחלק בך שיודע מה טוב עבורך.
    האמיני בעצמך על ההחלטה הנכונה שקיבלת, האמיני בעצמך שגם אם כרגע המצב נראה קשה ומבלבל, זה יעבור, ותוכלי להתחיל התחלה חדשה עם עצמך, ואולי גם להיות בזוגיות טובה יותר, אם תרצי בכך.

הקיפי את עצמך באנשים תומכים ומבינים, שיוכלו לעזור לך, להקשיב לך.
    את יכולה להכנס לפורומים של אמהות חד הוריות ולשמוע וללמוד על גידול הילד בעצמך.

אך על מנת לא להכנס לדיכאון ולאבד את העובר, רצוי שתקבעי פגישה עם איש מקצוע שיוכל לעזור לך באופן אישי ובצורה מעמיקה. וללוות אותך בתקופה הקרובה.

אני שומעת את המחויבות שלך לעצמך,
    אם את צריכה עזרה פני לאיש מקצוע לטיפול או אימון אישי.

שבוע טוב לך
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

איילת
    29/08/2009

תודה על עידוד והבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילת יקרה

יעל צ'רניאק
    29/08/2009

בשמחה,
    פעלת למען העתיד שלך ושל הילד שלך
    גם אם יש לזה מחיר בתקופה הקרובה, סמכי על הבחירה שלך לטווח הארוך, לעתיד.
    בהצלחה!
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו